Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

[h=1]luis fabiano[/h]paylaş

araştır

takip et

başlıkta ara

1. galatasaray'a transferi 2 yıl önce bu zamanlarda gerçekleşecekken sao paolo taraftarı transferine karşı çıkmış, aracının, evinin camlarını indirmiştir. taraftar yalnızca bununla kalmamış, ayriyeten kulüp tesislerini de basarak gerek futbolcu gerek başkan gerekse yönetim kurulu üyelerini tehdit etmiştir. bu gelişmeler üzerine luis fabiano'nun galatasaray'a transferi suya düşmüştür.

paylaş

13.06.2013 22:03 srfydn

365'in tweetinden 1 dk öncede Haluk Yürekli benzer bir tweet attı. Sitenin sahibi Haluk Yürekli olabilir.

Birde benim anlamadığım Ünal Aysal secime tek aday olarak giriyorken transferleri secimden sonrasına bırakmanın mantığı nedir? Zaten secim olsada olmasada başkan belli. Neyi niye bu kadar bekliyoruz?

365'in tweetinden 1 dk öncede Haluk Yürekli benzer bir tweet attı. Sitenin sahibi Haluk Yürekli olabilir.

Birde benim anlamadığım Ünal Aysal secime tek aday olarak giriyorken transferleri secimden sonrasına bırakmanın mantığı nedir? Zaten secim olsada olmasada başkan belli. Neyi niye bu kadar bekliyoruz?

yok değil:lol: yurtdışında yaşıyor ftwgs:ayatollah:

benim de dikkatimi çekti ama 365g24s haberi önce kendi sitelerine koymuş, haluk yürekli ordan görüp tweet attı herhalde. haluk yürekli'nin tweet'inden 1 dakika sonra 365'in twitter hesabından tweet atıldı

luis fabiano

paylaş

araştır

takip et

başlıkta ara

1. galatasaray'a transferi 2 yıl önce bu zamanlarda gerçekleşecekken sao paolo taraftarı transferine karşı çıkmış, aracının, evinin camlarını indirmiştir. taraftar yalnızca bununla kalmamış, ayriyeten kulüp tesislerini de basarak gerek futbolcu gerek başkan gerekse yönetim kurulu üyelerini tehdit etmiştir. bu gelişmeler üzerine luis fabiano'nun galatasaray'a transferi suya düşmüştür.

paylaş

13.06.2013 22:03 srfydn

Yuh harbi ciddi ciddi alıyormuyduk.

Ünal Başgan ‏@UnalBasgan 1 dk

Carlinhos ile anlaştık ama henüz kendisinin haberi yok seçimden sonra sürpriz yapacağız ona. :(

Drogba ile anlaşıldığını İngiltere' de ki muhabir arkadaşım aracılığı ile açıklamıştım. Sezonun ilk yarısı olmadı ama Ünal Başkan' ın tutumu sayesinde ikinci yarı geldi. Carlinhos içinde aynı şekilde kesin olarak anlaşıldı bu sefer gecikme olmaz.

Bu arada Chedju twitter daki adresini İstanbul olarak değiştirmiş...

Bayat haber olabilir ama, Ben yeni duydum.

Nede olsa okunmamış her gazete yenidir derler...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt