Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

nani defteri kapanmadı ama milliyetin ve setenin ünal aysalın ağzından konuşmasına inanmanızla,ünal aysalın geçenlerde ser verip sır vermemesiyle kendi kendinize olmayacak gibi bi tavır içindesiniz.

skybetde hala en büyük favoriyiz.arsenal 8,5 milyon sterlin teklif etmiş sanırım.bizim adımız da geçiyo yeni yeni..biraz sabırlı olun.

6471_10201318754352323_1584393031_n.jpg

Valla, Şu-Bu değil de; TFF, febeş için milli takıma ceza aldıracak bu gidişle..

Valla, Şu-Bu değil de; TFF, febeş için milli takıma ceza aldıracak bu gidişle..

milli takima ceza gelince uzulen olurmu? olmaz insallah verirler de o rezil futbolu daha izlemeyiz, hem Avci dan da kurtulmus oluruz

Cevap: Re: Transfer Nöbeti

Carlinhos nasıl ? Ben dün ilk defa oynadım sadece stamina ve hız ayarlarını 85 civarı yaptım. Mübarek uçuyor.

Hem Kolarov, hem Carlinhos'yu denedim.

Kolarov pek cikmadi öne..Carlinhos ise rocket gibi, habere önce kacdi. cok begendim.

tam yardiran, ofansif "modern" bi bek :yenieek:

Fikret Orman: "Kaleci arıyoruz, sağ beke yatırım yapacağız, stoper ihtiyacımız da var, sol bekte İsmail gecikecek oraya da adam alacağız, ön libero zaten kesin, sağ ve sol kanada da takviye yapmamız lazım."

Şimdi BJK'nin nöbeti hızlı geçmesin de bizimki mi geçsin arkadaş? :D

Arkadaslar, kusura bakmayin belki cok aptal bir soru ama su onumuzdeki secimler ne icin? Unal Aysal in yerine baskasinin gelme ihtimali varmi bu secim dolayi yoksa bu secimler farkli noktalar icinmi? Hic takip etmedim dogrusu.

aslantepede sneijder soluna baktığında geriden fırlayan bi ok görecek (carlinhos),sonra o ok rakibin cezasahasına inip rakibi kalbinden vuracak :D

Fikret Orman yabancıların tribüne gönderilmesine karşıyım, bizim talebimiz yedek kulübesinde 2 yabancı olması yönünde dedi.

BJK de desteğini en azından bu konuda verir sanırım. 6+2 kötünün iyisi olur kısa vadede...

carlinhos atağa acayip çıkıyo ya,canavar gibi namuhsuz:D

Sağ haf olarak hamit in defansif özelliklerine güvenebilsem.

(Melo veya melo ayarında bir önliberonun varlığında,) ataklarda sağ açık olarak Eboue, sol açık olarak da Carlinhos rahatlıkla oynar..

Arkadaslar, kusura bakmayin belki cok aptal bir soru ama su onumuzdeki secimler ne icin? Unal Aysal in yerine baskasinin gelme ihtimali varmi bu secim dolayi yoksa bu secimler farkli noktalar icinmi? Hic takip etmedim dogrusu.

Baska biri mesela A.Öztürk adayligini aciklarsa secilebilir ve Ünal Aysal hikaye olabilir. Ama adayligini kim aciklarsa aciklasin, favori Aysal'dir. Bu yüzden de aday cikmayacak heralde.

Baska biri mesela A.Öztürk adayligini aciklarsa secilebilir ve Ünal Aysal hikaye olur. Ama adayligini kim aciklarsa aciklasin, favori Aysal'dir. Bu yüzden de aday cikmayacak heralde.

adnan öztürk adaylıgını bile açıklayamaz açıklasa da kazanamaz

Hazır diğer takımlar karışıkken, yönetim içinde sorun çıkartan, uyumsuz olanları temizlemiş olacak. Bir de görev süresi uzamış olacak gelecek sene bitiyordu. 3 senelik seçileceği için gelecek sene bir daha seçim olmayacak.

Sağ haf olarak hamit in defansif özelliklerine güvenebilsem.

(Melo veya melo ayarında bir önliberonun varlığında,) ataklarda sağ açık olarak Eboue, sol açık olarak da Carlinhos rahatlıkla oynar..

bursadan şener ya da altyapıdan hüseyin çokmak mı tokmak mı ne onu değerlendirmeliyiz sağbek için..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt