ferda savnur
Parçalı Üye
- 3 Mayıs 2013
- 2.739
- 0
- 726
Cevap: Transfer Nöbeti
:ayatollah:
o fnrli bizim ferda Galatasaraylı aslanım benim.:lol:
:ayatollah:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
o fnrli bizim ferda Galatasaraylı aslanım benim.:lol:
Batu evli.Kınayt Online oynarken cafede tanışmışlar
Galatasaray transferde arayışlarını sürdürürken, sarı-kırmızılı takımın ilgilendiği isimlerden birinden itiraf geldi.
Savunmanın soluna arayışlarını sürdüren Galatasaray'ın, Alman Ligi Bundesliga'da form giyen Çek sol bek Michal Kadlec ile ilgilendiği iddia edilmişti.
Alman basınına konuşan ve söz konusu iddiaları doğrulayan Kadlec, "Evet, Galatasaray benim için teklifte bulundu" açıklamasını yaptı.
28 yaşında ve 1.85 boyundaki Kadlec, savunmanın ortasında da görev yapabiliyor. Tecrübeli futbolcunun Leverkusen ile 2015 yılına kadar sözleşmesi devam ediyor ve Kadlec için Alman ekibi 3.5 milyon euro bonservis bedeli istiyor.
TurkFutbol.Com / Göksel UZUNOĞLU - Almanya
Hadi bebu hırbo harbiden evli mi
Valencia forması giyen golcü oyuncu Soldado, Valencia'da mutlu olduğunu ancak kimseye de kapılarını kapatmadığını söyledi. (Movistar)
ah ah keşke bizde olsaydı,2014 yazında belki transfer ederiz ha![]()
Sorumsuz davranışlarından ben de bekar sanmıştım ama, Sağolsun @Burak Tuğcu hatırlattı gerçeği..
kalbmi kıdın tamer abi ben cok önce yazdım ama görmednz :b5::b5:![]()
Kusura bakma emmoğlu, doğrudur.
Ben kaçırmışım,, ÖZÜR DİLERİM.... Hakkını Helal Et Lütfen..
Spor Gündemi
Monaco, Hulk ile yıllık 8 milyon euro karşılığında anlaştı. Hulk için kulübü Zenit'e 50 milyonluk teklif yapılacak.
bu monaco Man.city dan bile daha agresif yaw
Spor Gündemi
Monaco, Hulk ile yıllık 8 milyon euro karşılığında anlaştı. Hulk için kulübü Zenit'e 50 milyonluk teklif yapılacak.
bu monaco Man.city dan bile daha agresif yaw