Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

bizim alt yapida Sadik Ciftpinar diye bir stoper var.. u 20 kadrosina yer aliyor

Fatih Terim acaba niye denemiyor hem genc hem vücut da saglam

bi cacik olmazmi acaba bundan

2082326_FULL-LND.jpg

Arada A takıma idmanlarına alınıyor. Kampa götürülmesini bekliyorum.

Twitterda farfan mesajları dönüyor.Gervinhodan bahsediliyor.

İbrahim seten ünal aysal ın sözü diye yazmıs elimizdeki yabancıları gönderebilirsek transfer yapacağız carlinhos farfan bastos listemizdeki oyuncular diye.

Abi biz niye hiç genç yeteneklerin gelecek vaad edeceklerin peşinde koşmuoz da çok zenginmişiz gibi artık 29-30 una gelmiş adamların peşinden koşuyoruz.

Farfan sözleşmesini bu sene 2016 ya kadar uzattı bu adamı 8-10m eurodan aşaga alamazsın aynı paraya gider shaqiriyi alırsın dinamo kievden yarmalenkoyu alırsın niye illa yaşlıların epşinde kosuyoruz ?

Hangi yönetim Şöyle adam gibi bir scout kurup porto gibi genç yetenekli topçuları önerecek yöneticileri menejerlerin elinden kurtaracak acaba.

Biz kendimizi bir Real Madri bir Barcelona görüyoruz sanırım ekonomik açıdan olmicak paralara büyük transferler peşinde koşmaya çalısıyoruz ki o tarnsferler futbolunun son baharında olanlar oluyor genelde.

1 sezon şampiyonlar liginde kötü sonuc alsak gruptan cıkamasak falan çok büyük sorun yasayacagız böyle yaparsak.

Twitterda farfan mesajları dönüyor.Gervinhodan bahsediliyor.

İbrahim seten ünal aysal ın sözü diye yazmıs elimizdeki yabancıları gönderebilirsek transfer yapacağız carlinhos farfan bastos listemizdeki oyuncular diye.

Abi biz niye hiç genç yeteneklerin gelecek vaad edeceklerin peşinde koşmuoz da çok zenginmişiz gibi artık 29-30 una gelmiş adamların peşinden koşuyoruz.

Farfan sözleşmesini bu sene 2016 ya kadar uzattı bu adamı 8-10m eurodan aşaga alamazsın aynı paraya gider shaqiriyi alırsın dinamo kievden yarmalenkoyu alırsın niye illa yaşlıların epşinde kosuyoruz ?

Hangi yönetim Şöyle adam gibi bir scout kurup porto gibi genç yetenekli topçuları önerecek yöneticileri menejerlerin elinden kurtaracak acaba.

Biz kendimizi bir Real Madri bir Barcelona görüyoruz sanırım ekonomik açıdan olmicak paralara büyük transferler peşinde koşmaya çalısıyoruz ki o tarnsferler futbolunun son baharında olanlar oluyor genelde.

1 sezon şampiyonlar liginde kötü sonuc alsak gruptan cıkamasak falan çok büyük sorun yasayacagız böyle yaparsak.

Öncelikle potansiyeli yüksek olan adamı kolay kolay kaptırmıyorlar. Shaqiri ile temasa geçtiğin anda Bayern gelip alıyor. Geçtiğimiz seneki CL performansı ile biraz cazibeli hale gelmiş olabiliriz. Ama bu oyuncular gelse bile biz onlara taraftarlar olarak tahammül edebilecek miyiz? Mesela Melo'nun yerine Emre Can alınsa? Veya söylediğin Yarmolenko gelse. Yaptıkları hatalardan sonra yok Melo niye alınmadı. Bu adam Farfan'ın tırnağı etmez diyenler olacaktır. Nereden izlesin Yarmolenko'yu adam. Dünya ve Avrupa şampiyonalarından şampiyonlara işte. Bu çok daha geniş kapsamlı bir olay yani. Bunu yıkmak için de denemek lazım. Aslında başkanımız genç isimlere yöneleceğimizi devamlı söylüyor ama, çok kısa vadede yükselişe geçtik. Belki şu anda tecrübeli yıldız seviyesi veya 1 tık altı cazip geliyor olabilir. Gelecek adına çalışılmalı diyeceğim de, yabancı sınırı malum. E zaten alt yapımız daha yeni yeni yapılanmaya başladı. Hali hazır da genç yetenekli yerlileri Anadolu kulüplerinden almak tek çare gibi.

Öncelikle potansiyeli yüksek olan adamı kolay kolay kaptırmıyorlar. Shaqiri ile temasa geçtiğin anda Bayern gelip alıyor. Geçtiğimiz seneki CL performansı ile biraz cazibeli hale gelmiş olabiliriz. Ama bu oyuncular gelse bile biz onlara taraftarlar olarak tahammül edebilecek miyiz? Mesela Melo'nun yerine Emre Can alınsa? Veya söylediğin Yarmolenko gelse. Yaptıkları hatalardan sonra yok Melo niye alınmadı. Bu adam Farfan'ın tırnağı etmez diyenler olacaktır. Nereden izlesin Yarmolenko'yu adam. Dünya ve Avrupa şampiyonalarından şampiyonlara işte. Bu çok daha geniş kapsamlı bir olay yani. Bunu yıkmak için de denemek lazım. Aslında başkanımız genç isimlere yöneleceğimizi devamlı söylüyor ama, çok kısa vadede yükselişe geçtik. Belki şu anda tecrübeli yıldız seviyesi veya 1 tık altı cazip geliyor olabilir. Gelecek adına çalışılmalı diyeceğim de, yabancı sınırı malum. E zaten alt yapımız daha yeni yeni yapılanmaya başladı. Hali hazır da genç yetenekli yerlileri Anadolu kulüplerinden almak tek çare gibi.

Söylediklerine katılıyorum ama şu an bir shaqirinin fiyatı farfanla aynı yaklasık olarak.

Bayernde ribery robben var ve götzeyide aldılar. levandowski nin de adı geçiyor.Shaqiriyi kadroda düşünmedikleri yazıyor basında.

Hem Bayern 8-10m euroya shaqiriyi elinden çıkarmak isteyecekdir hemde shaqiri daha fazla 11 de oyanayabileceği bir takımda olmak isteyecekdir.

Bence alınması için tam zamanı.

Tabi şuda var ben şu an üstün körü konusuyorum bilemiyoruz belki adamlar sordu bonservisi fazla para istediler vazgeçtiler buda olabilir

Ben sadece farfana 8-10 vereceğimize shaqiri gibi adamlara 10 12 verelim daha iyi demek istedim.

Sabır konusuna gelince o konudada evet dediğin gübü güney amerikadan yada iskandinav ülkelerinden yıldız diye genç yetenek transfer edildiğinde helede adı duyulmamıssa hemen kötüleyip yerinde dibine sokabiliyoruz o konuda sana hak veriyorum ama shaqiri veya yarmelenko gibi adamların kalitiesini kimsenin tartısmayacağını düşünüyoırum.

Bunları yazmamın sebebi gidipde bastosa farfana 8-10m euro verip alırsak çok üzülürüm ondan.

Mevcut yabanci siniri ile zaten mümkün degil genc ve gelecek vaad eden oyunculari almak. Büyük risk olur. Bu arada ülkemizde oynayan Andre Santos, Marcelo ve Dani Alves gibi Brezilyalilarin defans yönleri vasat ama büyük kulüplerden oynamis oynuyorlar.

Burak'a posta koydun diyelim, daha ucuza daha iyi 1 tane forvet var mı dünya üzerinde?

15+ M euro'ya sattığın adamı güzelce satmış olursun, hatta teşekkür edersin klüp rekoru kırdığı için. Buna posta koymak denmez...

Ha ama şunu net söyleyeyim mevcut piyasada Burak'tan iyi -10M euro barajında futbolcu yok bence.

Adamlar iş türklere gelince ceplerinde akrep tasıyor. elleri ceplerine gitmiyor pintileşiyorlar.

istatistikleri ile piyasayı sallamış adamdır burak yılmaz.

2010-20111 + 2011-2012 + 2012-2013

toplam 122 maçta 89 gol...

Dünya kupası elemeleri 4 maçta 2 gol

Avrupa şampiyonası elemeleri 7 maç 3 gol

Bu sene şampiyonlar ligi 9 maç 8 gol.

Bu istatistikler adamın sadece türkiye liginde değil avrupadada peynir ekmek gibi gol attığını gösteriyor.

Jovetic için Fiorentina 30m euro istemiş.

Alex witsel 25m euro ya Zenite gidiyor

Hulk 40 m euroya yine zenite gidiyor.

Manu zaha diye adama 2.ligden 20 m euro veriyor.

Bu adamlar bu kadar ediosa Burak için 15m euro para falan değil.

Hele ben olsam Fiorentinaya aslan satmam 15m euro önerseler derim sen jovetice 30m euro istiosun o zaman gel bakayım o fiyatlara.

Burakın ederi odur veren varsa alır vermiyorlarsa kalsın adam makina gibi gol atıyor gerek varmı fantazi yapmaya adam aramaya ?

Siem De Jong haberleri çıkmadı bu transfer dönemi enteresan.

Ynt: Transfer Nöbeti

Akreple ilgisi yok bunun repitasyonla ilgisi var

yha telefondan giriyorum ben simdi taptalk 2 ye iphone5 imden. eger olur ki iletilerinize donemezsem sakin ola uzulmeyin alinmayin masabasina gecince mutlaka cevaplarim:) xoxo

Transfer Nöbeti

Adamlar iş türklere gelince ceplerinde akrep tasıyor. elleri ceplerine gitmiyor pintileşiyorlar.

Bu istatistikler adamın sadece türkiye liginde değil avrupadada peynir ekmek gibi gol attığını gösteriyor.

Hele ben olsam Fiorentinaya aslan satmam 15m euro önerseler derim sen jovetice 30m euro istiosun o zaman gel bakayım o fiyatlara.

Burakın ederi odur veren varsa alır vermiyorlarsa kalsın adam makina gibi gol atıyor gerek varmı fantazi yapmaya adam aramaya ?

İmza. 25'den aşağı satmak tek kelimeyle eblehliktir.

herşeyi geçtim burak ın %25 maddesi var. 15 e satsan ele kalan 11,25. 5 e zaten aldın ne anlamı kaldı bu satışın.

sercan + yiğitten giren kazığı çıkarmış olursun anca:asd:

hay gözünü seveyim senin negüzel yazmışsın bize gelince millet bir pintileşiyor anlatamam bizim almaya kalktığımız 2. sınıf topçu bile 5-10 milyon burak bana göe şuan avrupanın sayılı golcülerinden o nedenle en az 25 ml verirlerse satmayı düşünmemiz lazım aynı şekilde muslerada böyle versinler 35-40 milyonu alsınlar avrupada doğrudüzgün genç kaleci yok.

herşeyi geçtim burak ın %25 maddesi var. 15 e satsan ele kalan 11,25. 5 e zaten aldın ne anlamı kaldı bu satışın.

sercan + yiğitten giren kazığı çıkarmış olursun anca:asd:

sanırım nevzat dindar onun doğru olmadığını yazmıştı..federasyona yatırıp aldığımız için

ZİYA geliyor ZİYA ....lan Murat Ceylan ismi çıkmadı hala enteresan..

La daha ne fantezi ye giriyonuz Orta saha ya al İnler i Sol bek e de al Cissokho yu bakalım dalgamıza.

Yaaa yemin ediyorum Brezilya ya uçak bileti alacaktım Carlinhos un ağzını burnunu kırmak için tam internetten bileti onaylıcaktım arkadaş klavye nin önüne yastık koyduda o kadar para ziyan olmadı:cool: Bknz.Arkadaşı duvara yumruk atacakken duvarın önüne yastık koyan fenerli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt