Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

ZİYA geliyor ZİYA ....lan Murat Ceylan ismi çıkmadı hala enteresan..

Musa Nizam ismini çok seviyom kim hangi takımda hangi bölgede oynuyo hiç bilmiyorum ama tam 2.lig zırto topçu ismi:asd:

Şaka maka yıllardır dalga geçtiğim Erman Kılıç ta bizde ya neyse:o Darısı Hurshut Merich in başına

sakın bana kızmayın ama f5 in cardozoyu alacak olması beni endişelendiriyor. ersun yanalın hücum oyununda iyi iş yapar işi sıkı tutmalıyız kadrolarına baksana;

---------------------volkan----------------------

gökhan----egemen--------alves-----------ekotto

----------------topal------emre-----------------

kuyt---------------------------------------stoch

-----------sow------------cardozo--------------

eğer cardozoyu alamazlarsa bütün sistemleri bozulur bence inşaallah ersun sistemini oturtamaz

sakın bana kızmayın ama f5 in cardozoyu alacak olması beni endişelendiriyor. ersun yanalın hücum oyununda iyi iş yapar işi sıkı tutmalıyız kadrolarına baksana;

eğer cardozoyu alamazlarsa bütün sistemleri bozulur bence inşaallah ersun sistemini oturtamaz

intertoto kalitesinde

Gokhan-Volkan ilk 2 ay unut.. Alves ne verecegi muamma? Ekotto ne? Geldimi transfer oldumu?

O zaman bizim kadrolara Gokhan Inler, Nani ve Ardayi yaz..

Topal Emre yazmissin.. Meireles nerede?

Fener yabanci sinirini karsi cikarak kendi bacaginada sikmis oldu bi nevi..

Beni hiç endiselendirmiyor vallaha, rahatim.. Kuyt desen performansi gitgide dusecektir goreceksin..

+ Stoch'u yazmisin bu adam 1 sene yatti, keza onunda ne verecegi muamma..

Amk farfan ya da bastos diyor hadi farfanı belki anlarım da bastos ne iş ya gelmiş 30 yaşına ne vercek 2 sene oynayıp ülkesine dönecek

Amrabat yerine fistik gibi olur ikisinden biri..

Amrabati top diye sektirirler bu ikisi..

26 yasinda cöp alacagima.. 30 yasinda bastosa raziyim..

Gönül Shaqiri'yi ister ama imkansiz galiba..

ziya erdala bonservis vereceğimze kartaldan mehmet uslu yu alalaım bari çağlar birinciden boşalan kontejyanı doldururlar

Farfan mı Bastos mu ?

farfan tabiki de ya bıkmadınız mı Allah askına +28 FUTBOLCULARDAN aLINCA YA COK GENC 18 19 YASINDA ALIYORUZ YA DA 28 29 30 YASINDA ALIYORUZ ARASI OLMAYACAK MI.Bastos 2 sene sonra ya flamengoya ya da sao pauloya gider.Onumuzde muslera örneği var kaliteli genc yabancıları alınca hem kar ediyoruz hem de piyasası oluyor

Amrabat yerine fistik gibi olur ikisinden biri..

Amrabati top diye sektirirler bu ikisi..

26 yasinda cöp alacagima.. 30 yasinda bastosa raziyim..

Gönül Shaqiri'yi ister ama imkansiz galiba..

niye cok mu aşar 2 senedir şampiyon olan takımı?Avrupa finali hedefliyen takımı.Ben bazen bizim yöneticilerin bizimle dalga geçtiğini düşünüyorum.Şu yaz döneminde ilgilendiğimiz oyuncuların hangisini Cl de final hedefleyen takım kadrosuna katmayı düşünür?Ne oldugu belirsiz Carlinhos yaşlılar kervanına merdiven dayayan bastos quaresma ziya erdal emre kılınc .Madem büyük düşünüyorsun büyük oyna o zaman .Al inleri ardayı naniyi kerimi kolarovu bak nasıl taş gibi takım oluyor

Parfhang cok iyi olur ama gelirmi? soru isareti bana sorarsaniz

niye cok mu aşar 2 senedir şampiyon olan takımı?Avrupa finali hedefliyen takımı.Ben bazen bizim yöneticilerin bizimle dalga geçtiğini düşünüyorum.Şu yaz döneminde ilgilendiğimiz oyuncuların hangisini Cl de final hedefleyen takım kadrosuna katmayı düşünür?Ne oldugu belirsiz Carlinhos yaşlılar kervanına merdiven dayayan bastos quaresma ziya erdal emre kılınc .Madem büyük düşünüyorsun büyük oyna o zaman .Al inleri ardayı naniyi kerimi kolarovu bak nasıl taş gibi takım oluyor

Hocam gerçekci olalim.. 2-3 oyuncu alman ile CL finalini görmen çok zor..

CL finalini görmen için 50% kadro kalitesi kadar, sansinda yaninda olmasi lazim, cektigin kura vs..

Mesela gruplardan sonra Barca çektin diyelim.. yada Ceyrek finalde Real Madrid, Bayern vs..

Bunlari eleme sansin malesef çok zor, ne dersen de..

CL finalini görmen için 50% kadro kalitesi kadar, sansinda yaninda olmasi lazim, cektigin kura vs..

Mesela gruplardan sonra Barca çektin diyelim.. yada Ceyrek finalde Real Madrid, Bayern vs..

dostum geçen yıl 5 yıl aradan sonra CL'ye katıldık ve oyuncuların CL tecrübesi yoktu. bizde en az 7-8 tane dünya seviyesinde oyuncu var. tabi kura şansı önemli ama ben artık B.Münih haricinde avrupada her takımla kafa kafaya oynayabileceğimizi düşünüyorum. Real ve Manu ile bence çok iyi oynadık hakem hataları biraz da tecrübesizlik yüzünden yenildik.

En azından yazdıgım isimlerle zorlama kafa kafaya oynama şansımız var ft faktörüyle.Hedeflerin dogrultusunda gerçekçi adımlar atmıs olursun.Biz böyle ne idüğü belirsiz topcuları alıyoruz sonra ki seneler de nasıl gönderecez diye düşünüyoruz .Her sene genc kaliteli kumaşı belli 2 oyuncu kadroya dahil et bakalım kardeşim nasıl takımın çehresi değişiyor.Şimdi gider bastosu alırız 2 sene sonra da hangi brezilya klubune yollayacaz diye düşünecez .Halbuki genç adamı al bakalım nasıl değişiyor olayın seyri

Archtoffel takiminda oynayan Suat Gaetano'yu almak istiyormusuz 25 yasinda ve stoper oynuyor

En azından yazdıgım isimlerle zorlama kafa kafaya oynama şansımız var ft faktörüyle.Hedeflerin dogrultusunda gerçekçi adımlar atmıs olursun.Biz böyle ne idüğü belirsiz topcuları alıyoruz sonra ki seneler de nasıl gönderecez diye düşünüyoruz .Her sene genc kaliteli kumaşı belli 2 oyuncu kadroya dahil et bakalım kardeşim nasıl takımın çehresi değişiyor.Şimdi gider bastosu alırız 2 sene sonra da hangi brezilya klubune yollayacaz diye düşünecez .Halbuki genç adamı al bakalım nasıl değişiyor olayın seyri

Bende istiyorum genç adam alinmasini ama eskisi gibi degil o isler..

Suanda 20-21 yasindaki adamlar genç degil as takim oyuncusu, muthis topcu oluyorlar..

Almak istedinmi dunya paralar sayman gerekiyor + oyuncu seni tercih etmiyor cogu zaman..

Yine Shaqiri ornegini verecegm..

Biz isterken, Bayern girdi devreye kopardi aldi..

+ bide kontenjan sorunumuz var..

alper salatası nerde? :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt