Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

ilaki dansözmü oynatalim buralar canlansin diye,bir seyler yazinda zamanmiz gecsin,zaten iste bos bos oturuyorum:asd:

Şu maçta 4-5 tane Galatasaraylı oyuncu izlemeyi okadar çok isterdim ki bizim scaut ekibinin bu turnuvalardan en az 2-3 tane yetenek bulup çıkarması lazım.

Aynen öyle...Toplamak lazım..Sınır serbest olsa yurt dışındanda toplardık.

Bu cocuk niye kadroya giremedi bu sezon anlamiyorum, elinde formsuz Engin, ukala Emre, Aydin var zaten onun kafa nerelerde senelerdir belli degil. Bunlar dururken,sans bulurken bir hassa Emre ve Aydin yerine denense dünya mi batar, adam sag kanat oynuyor, orda vasat oynasa bile bir iki mac kimse birsey demez.Bu cocuk bu sezon mutlaka A takim kadrosunda tutulmali ve kullanilmalida. Bu Adana Demirspor macini bende hatirliyorum, cocuga dpgru dürüst pas vermediler hic.Buna ragmen asistini yapti.

Yabanci sevdaligi yapacamiza kadar nani mani bosverip bu cocuklari kadroya alip .. Sneijder drogba selcuk gibi adamlardan ogrensinler !!

[video=youtube_share;8Ps9j5GNq0o]https://youtu.be/8Ps9j5GNq0o[/video]

belki bu Forumun canlanmasina yardimci olabilir :rolleyes::):lol:

Dansöz oynatirim dedim ve oynattim.o kaaaaadaaaaar

Talip Doğan Karlıbel : Aziz Yıldırım Halil Ünal'a Alper Potuk transferi için Bodrum'da bir Villa verdi.

gökhan inler le anlaşıldı..ay sonu geliyor. kaynak camiadan bir dost.. kim olduğunu sormayın :ayatollah:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt