Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Fenerbahçe UEFA'ya savunmasının bir kısmında bu resmi kullanacak ve şu şekilde açıklama yapacak ;

"Biz yanlış anlaşılmayalım diye bu pozisyondan sonra rakip oyuncunun ya da hakemin ceza alması için UEFA'ya itirazda bile bulunmadık"

5832_493317120745306_599963327_n.jpg

şike yapmakla bu pozısyon arasında nsl bı baglantı kuruyo bunlar ...anlamak zor..:asd:

Bu febeşler bu pozisyonda GG üzerinden sömürü yapmaya çalışmadan daha önce, E.Beleş in M.BAROS u sakatlayıp sezonu kapatmasının hesabını versinler..

[GG]Fener ve Emre'den Baros'a 'Geçmiş olsun' - Radikal Spor[/GG]

Fenerbahçe UEFA'ya savunmasının bir kısmında bu resmi kullanacak ve şu şekilde açıklama yapacak ;

"Biz yanlış anlaşılmayalım diye bu pozisyondan sonra rakip oyuncunun ya da hakemin ceza alması için UEFA'ya itirazda bile bulunmadık"

şike yapmakla bu pozısyon arasında nsl bı baglantı kuruyo bunlar ...anlamak zor..:asd:

Saçmalamayin abi boyle biseyi hayatta yapmazlar..

Salaklar ama o kadar degil..

azizden beklenir bizim maçları izleterek savunma yapan embesilden herşeyi beklerim.şemsiye açıldı azize kaçış yok men.

Bu bir milyoncuk bonus un maliyeti; takım içi dengelerin bozulmasının vereceği huzursuzluk yaratması nedeniyle onlarca milyonluk gelir kaybına neden olabilir...

ironi diye birsey bilirmisin kardes,zor degil googleda bulursun,nerde-nasil nicin ve ne zamanlar kulanildigini ögrenirsin:yenieek:tövbe tövbe birde boldlamis cok bilmis

Rezillikte cigir acmaya devam ederler böyle bisey yaparlarsa.. :lol:

O zaman sampiyon olmayalim ,bir milyoncuk cebimizde kalir:asd:

Bu bir milyoncuk bonus un maliyeti; takım içi dengelerin bozulmasının vereceği huzursuzluk yaratması nedeniyle onlarca milyonluk gelir kaybına neden olabilir...

ironi diye birsey bilirmisin kardes,zor degil googleda bulursun,nerde-nasil nicin ve ne zamanlar kulanildigini ögrenirsin:yenieek:tövbe tövbe birde boldlamis cok bilmis

İroniden sizin doğru anlamı çıkarmanız lazım...

Ben o haberin altına sizin yorumuzu haklı çıkarmak için eklenti aldım...

Biraz daha düşünerek okusaydınız sizin ONORE edilmek istendiğinizi de anlayabilirdiniz...

İroniden sizin doğru anlamı çıkarmanız lazım...

Ben o haberin altına sizin yorumuzu haklı çıkarmak için eklenti aldım...

Biraz daha düşünerek okusaydınız sizin ONORE edilmek istendiğinizi de anlayabilirdiniz...

tamam benim icin sorun yok,bazen smileleride kullan daha kolay olur,hem senin icin hem bizim icin:yenieek:

maytap gectigimiz konuda ciddi bir cevap yazarsan ,bazen böyle sorunlar yasaniyor maalesef

tamam benim icin sorun yok,bazen smileleride kullan daha kolay olur,hem senin icin hem bizim icin:yenieek:

maytap gectigimiz konuda ciddi bir cevap yazarsan ,bazen böyle sorunlar yasaniyor maalesef

Benim tarafta Problem yok, olamaz da... Ama biraz dikkatli olmak lazım insanları suçlamadan evvel..

Smile konusunda da, zor günler yaşadığımız şu dönemde laylaylom smile kullanmamaya gayret ediyorum...

Batuhan'ı kaptırdık, bu nöbetin anlamı kalmadı artık.

3 te 1 i tüketilmiş, balkonda duran patates çuvalı = Batuhan Karadeniz

Güneşlenmesini bitirip tekrar suya dönen su aygırının atletikliği > Batuhan Karadeniz'in atletikliği

Dünya'nın kendi ekseni etrafında dönme süresi > Batuhan Karadeniz'in topla birlikte kendi çevresinde dönme süresi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt