Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Amrabat'ı en az 5 Mn €'ya okuturuz , birde Elmander'i 4 Mn €'ya Hull'a , Yiğit'i de 2 Mn €'ya Ordu'ya gönderecekmişiz doğru mu ?

AW: Transfer Nöbeti

Yakisikli seski kulübün seksi taraftari nbr ve ,,iyi nöbetler :-)"

{sendet from Tost Makinesi with Tapatalk 2}

Bizde keloglana hic tahammül yok....ama adanin yarisi onu istiyor ? :)

Adanin takimlari Amrabat üzerindeki ilgileri dogru.

Everton, Fulham ve Hull.

SPORX.COM@sporx 1 dk Amrabat'ın menajeri Barry Thomas Skysports'a konuştu: "Premier League'den Amrabat'a bir hayli ilgi olduğunu biliyoruz" (Sporx Dış Haberler)

sat onu sat sat satttttttt

Sadece Süper Ligin tamamı değil, avrupa takımlarının %95 inde bile as kadroda kendine rahatlıkla forma bulabilecek Amrabat a artık burun kıvırma pozisyonuna kadar geldiysek,

drogba, sneijder gibi futbolculara sahip olmak ve robben, nani, bastos, shaqiri gibi futbolcularla da flört edebiliyor olmak ;

kendimize artık yoksa burnumuz mu büyüdü sorusunu sormanın zamanı geldi belki de....

Fakat şurası da muhakkak ki, yabancı kotası amrabat için en büyük dezavantaj....

Elmo icin en fazla 1 mio aliriz.

O da PL tecrübesinden dolayi.

Nijeryalı gazeteci Colin Udoh: Az önce Obi Mikel'le konuştum. Kendisi Galatasaray'ın ilgisinden haberdar olduğunu ancak henüz transferin netleşmediğini söyledi. Benim izlenimim eğer Chelsea ve Galatasaray anlaşırsa ve Mikel'e de iyi bir para teklif ederlerse oyuncu gitmeye sıcak bakıyor.

Cevap: AW: Transfer Nöbeti

elmandere 500 k anca verirler yiğite üste para isterler, elmander gitmek istemiyormuş

Bilmiyorum bekleyip göreceğiz ne olacağını ancak ; Riera , Culio , Elmander gönderilmesi şart olan oyuncular , Amrabat ve Dany'de öyle ancak kiralanabilme opsiyonları da var onların ayrıca bence :)

Adanin takimlari Amrabat üzerindeki ilgileri dogru.

Everton, Fulham ve Hull.

Nereden biliyorsunuz Arif Hocam ?

sneijder drogba transferinden sonra(üstelik devre arasi bonus yani)

2 tane en az o seviyede bomba bekliyordum ..henüz erken ama yanilsmisim

Nani bile hikaye oldu

Nijeryalı gazeteci Colin Udoh: Az önce Obi Mikel'le konuştum. Kendisi Galatasaray'ın ilgisinden haberdar olduğunu ancak henüz transferin netleşmediğini söyledi. Benim izlenimim eğer Chelsea ve Galatasaray anlaşırsa ve Mikel'e de iyi bir para teklif ederlerse oyuncu gitmeye sıcak bakıyor.

iyi öyleyse transfer bitme aşamasında desene, klüple oyuncuyla ve menajerleriyle anlaştık mı tamamdır :o

Amrabat'ı 5'e,6'ya okutursak falan süper olur.İddia ediyorum bu sene bonservissiz kadromuza kattığımız Erman Kılıç Amrabat'tan çok daha iyi bir performans gösterecektir.Çok yanlış transferdi,inşallah minimum zararla atlatırız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt