Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
nounkeu gitmemeli bence
nounkeu gitmemeli bence
Chelsea Transfers @CFCTransfers
UNCONFIRMED: John Obi Mikel has agreed to join Galatasaray #CFC #chelsea
Chelsea Transfers @CFCTransfers
UNCONFIRMED: John Obi Mikel has agreed to join Galatasaray #CFC #chelsea
Aydın Karabulut'u sol açığa yazsaydın anlardım ama sol bek oynadığı Ordu maçını izledim ofansta iyiyse de defansta kötüydü.Olmaz sol beke bence.
sneijder drogba transferinden sonra(üstelik devre arasi bonus yani)
2 tane en az o seviyede bomba bekliyordum ..henüz erken ama yanilsmisim
Nani bile hikaye oldu
Kaynak nkdr güvenilir ?
Cok iyi transfer olur...ama zor.
{sendet from Tost Makinesi with Tapatalk 2}
TFF gercekden bulusma istemis
Neden ne yapacağız tribünde oturtup var olan piyasasını da mı yok edeceğiz ?
Sadece Süper Ligin tamamı değil, avrupa takımlarının %95 inde bile as kadroda kendine rahatlıkla forma bulabilecek Amrabat a artık burun kıvırma pozisyonuna kadar geldiysek,
drogba, sneijder gibi futbolculara sahip olmak ve robben, nani, bastos, shaqiri gibi futbolcularla da flört edebiliyor olmak ;
kendimize artık yoksa burnumuz mu büyüdü sorusunu sormanın zamanı geldi belki de....
Fakat şurası da muhakkak ki, yabancı kotası amrabat için en büyük dezavantaj....
Cilek degil ,, Ek Takviye" zamani.
Amrabat'ı 5'e,6'ya okutursak falan süper olur.İddia ediyorum bu sene bonservissiz kadromuza kattığımız Erman Kılıç Amrabat'tan çok daha iyi bir performans gösterecektir.Çok yanlış transferdi,inşallah minimum zararla atlatırız.
Kaynağın ne kadar güvenilir olduğunu bilmiyorum ama Chelsea taraftarları Mikel'e veda mesajı yazmaya başlamışlar twitter'dan. Hepsinin kaynağı aynı olabilir tabi öyle bir durum da var.
Cok bomba olur. Ama alindim bilgilere göre Chelsea en az 8 mio istecek. Ayrica Mou kalmasindan yanamis. Mikel gelirse melo ile yol ayrilmasina üzülmem.
Not: amrabat ilgili soran renkdas. Bilgi ve duyum.
Not2: tapatalk ile alintilarai göremiyorum (bilgilendirme, affola)
valla 95 de mi kadroya girer 98 de girer bilememde bizde kadroya giremeyeceği kesin. seneye tribünde yabancı olmamalı amrabatta dany de satılmalı. yerlerine kerim ve aykut alınsa kafi. yabancı kontenjanı değişmediği sürece fikrim değişmez.