Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

satsan satilmaz, atsan atilmaz misali dursun antrenmanda cift kale maclarda falan lazim olur, antrenmana katilmayan olursa.

Emre Çolağı satılığa çıkarın siz...Bakalım satılmıyor mu?

Bursaya Emre + 1 versek Şener'i vermezler mi acaba? Veya Antep'e Muhammet Demir için.

Re: Transfer Nöbeti

Ne dutuyonuz la

Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2

Emre Çolağı satılığa çıkarın siz...Bakalım satılmıyor mu?

Bursaya Emre + 1 versek Şener'i vermezler mi acaba? Veya Antep'e Muhammet Demir için.

Ben sahsen Trabzon ve Bursa disinda hicbir Süper Lig takimina ortalama üstü oyuncu vermem. Her nekadar begenmesekte Emre kral olur o takimlarda sanki.

Bir saate U20'nin maçı var Paraguayla....Her iki takımıda detaylı izlemek lazım...Yabancı sınırı serbest kalırsa yabancı oyuncuları bile alabilriz.

Bana göre Obi Mikel iyi topçu ama o bölgeye Melo aşısı baya iyi tuttu risk almak çok mantıksız.

Ancak G.İnler'i alırsak riske girmek mantıklı olabilir.A.Song gelmediği müddetçe Melo yiyidir.

Ben sahsen Trabzon ve Bursa disinda hicbir Süper Lig takimina ortalama üstü oyuncu vermem. Her nekadar begenmesekte Emre kral olur o takimlarda sanki.

Emre zaten öyle bir adam olsa biz şuan göndermeyi düşünmeyip , Arda muamelesi yapardık

Re: Transfer Nöbeti

Fener elden gidiyor siz hâlâ transfer tartisiyorsunuz :D

Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2

Necati'nin adı dolaşıyordu ayın 13'ünde falan serbest kalacak deniyordu. Noldu o işe?

tff den daha beter bu tbf

ksk o kadar küfür etti madde attı maçı 2 kere durdurdu sadece 13bintl ceza aldı. davul girdi diye 4bintl ceza mı olur

bu yıl 2 kupamızı çaldı tbf , kadın lig ve erkek tk

milletin basketbola pek alakası olmadığından haberi yoktur muhtemelen

Allah(cc) « Bunları davul yapsın, bizi de o davula tokmak » İnşaallah..

Uefanın kararı değil ama; FİFA nın TFF ye şike kararını gözden geçirme uyarısı dahi hukuken olmasa da icraaten tff nin kararlarını yoksaydığı anlamına gelir.

FİFA nın bu uyarısı TFF yi uluslararası prestij kaybı nedeniyle yenilenmeye götürmeye yeter...

tuna tff tarihi boyunca ne zaman o yazindaki boldladigim seye sahip olmusta ,benim haberim olmamis,olmayan seyin kaybolma imkani yoktur:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt