Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Geçen sene yazmıştım transfer döneminin sonlarıda doğru...

E.Çolak kiralanmalı diye tabi o zaman herkes üstüme çullandı.

Eğer lige yeni çıkmış bir ekibe kiralasaydık şimdi tıpkı Arda gibi iyi seçeneğimiz bulunacaktı.

Yaşı baya ilerledi(genç oyuncu için) bu sene zaten son şansı yoksa geleceğin A.Yılmaz'ı olarak takımda kalır.

Konya gibi bir takıma kiralamak lazım.

SPORX.COM ‏@sporx 1 sa

Amrabat
'ın menajeri Barry Thomas Skysports'a konuştu: "Premier League'den Amrabat'a bir hayli ilgi olduğunu biliyoruz" (Sporx Dış Haberler)

Webaslan.com ‏@webaslan 1 sa

Amrabat'ın menajeri: "Yabancı kontenjanı konusunda yapılan düzenlemeler onun gidişine neden olabilir"

Yani bu secimi bekleme, genel kurula saygi seyleri cok sacma ya. Ne saygisi kardesim ya? Tek adaysin zaten.

Bana zaman kazanma bahanesi gibi geliyor acikcasi.

Eğer lige yeni çıkmış bir ekibe kiralasaydık şimdi tıpkı Arda gibi iyi seçeneğimiz bulunacaktı.

Yaşı baya ilerledi(genç oyuncu için) bu sene zaten son şansı yoksa geleceğin A.Yılmaz'ı olarak takımda kalır.

Açıkçası ne Aydın ne Emre gelecek adına olumlu sinyaller vermiyor...Aydın biraz da şanssızlığına yeniliyo..

Artık altyapıdan kardeşlerinin onlar yerine çıkma zamanı.

Transferi düşünülen oyunculardan Beerschot forması giyen Alpaslan Öztürk, Standard Liege ile anlaştı. Camia Trabzonspor’un işi ağırdan aldığı için bu futbolcunun elden kaçtığını savunurken, Galatasaraylı Çağlar Birinci için de acele edilmezse Kasımpaşa veya Gaziantep’in bu futbolcuyu kapabileceğini düşünüyor.

Trabzon’da yolcular belli | Amk Spor Gazetesi

Antep istiyorsa Muhammet Demir , Paşa istiyorsa Adem olabilir...Adem'i çok met ediyorlar.

Akhisar'a verelim iyice sempatimi kazandilar, Hamza hoca onu egitebilir.

Açıkçası ne Aydın ne Emre gelecek adına olumlu sinyaller vermiyor...Aydın biraz da şanssızlığına yeniliyo..

Artık altyapıdan kardeşlerinin onlar yerine çıkma zamanı.

Geçen sene kiralasaydık çok iyi olacaktı.

Çünkü tam bir sezon neredeyse ilk 11 oynadı.Ardından gideceği takımda da hep oynadığı zaman bana göre muazzam gelişebilirdi.

Tabi kendi mental sorunlarını bir kenara bırakıp gerçek bir topçu olucam diyorsa...

Emre'nin son şansı kiralık ve yedekte yabancı oyuncu bulunduramama durumu eğer sınır kalkarsa veya yedekte yabancı oyuncu bulundurursak kesin kiraya gitmeli yoksa silinip gider.

Bir ara böyle haberler çıktığında kendisi gitmek istemiyormuş denildi umarım bu kafa yapısıda değişir.

Bence Mathieu daha iyi bir secimdi sol bek icin. Kacirdik mi bilmiyorum ama duvar gibi adamdi.

fener kadlec'i borsaya bildirmis, iyimidir bu kadlec?

Geçen sene kiralasaydık çok iyi olacaktı.

Çünkü tam bir sezon neredeyse ilk 11 oynadı.Ardından gideceği takımda da hep oynadığı zaman bana göre muazzam gelişebilirdi.

Tabi kendi mental sorunlarını bir kenara bırakıp gerçek bir topçu olucam diyorsa...

Emre'nin son şansı kiralık ve yedekte yabancı oyuncu bulunduramama durumu eğer sınır kalkarsa veya yedekte yabancı oyuncu bulundurursak kesin kiraya gitmeli yoksa silinip gider.

Bir ara böyle haberler çıktığında kendisi gitmek istemiyormuş denildi umarım bu kafa yapısıda değişir.

Sadece onu değil Mertan,Okan vs de doğrudan oynayabileceği bir takıma kiralanıp ne veriyo görülmeliydi...

Emre şimarık bir oyuncu...O yüzden gelişme gösteremez bence.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt