Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aylardir Eto´o Eto´o diyorum ben zaten. Ama onu begenmiyordu kimse o zamanlar.

Baktilar, yönetimin bi halt becerecegi yok, "keske Eto´o gelse" diyorlar :)

Eto´o yasi itibariyle ara ara yedek oturmayi kriz haline getirecek adam degil. Ayrica hala cok is yapar.

CL´de banko oynatirsin, ikisini oynatmak istiyorsan da Eto´o kanatta da is yapiyor. Burak´tan cok cok iyi o anlamda.

Yine farkli mevkilerde görevlendirebilecegin bir forvet Eto´o. Ama gel de anlat yönetime.[/QUO

kulüp ekonomik olarak sıkıntıda, eto nun imza parası+yıllık bi drogba kadar da ücreti olacaktır,bi 3 yıl sözleşme ister heralde

Tamam Almeida benim de ilk tercihim degil ama abartiyorsunuz beyler. Alay konusu oluruz filan.

Almeida yüksek maas istedigi icin anlasamadilar ve ayrildi. Besiktas tutmak istiyordu.

Dany ile uzaktan yakindan alakasi yok. Tabi gönül daha iyi bir forvet istiyor, orasi ayri.

Tamam Almeida benim de ilk tercihim degil ama abartiyorsunuz beyler. Alay konusu oluruz filan.

Almeida yüksek maas istedigi icin anlasamadilar ve ayrildi. Besiktas tutmak istiyordu.

Dany ile uzaktan yakindan alakasi yok. Tabi gönül daha iyi bir forvet istiyor, orasi ayri.

Almeida oynayacagına Berk İsmail oynasın ne farkı var. En azından berk top sürebiliyor belki adamda eksiltebilir gelişirse. Almeida kafa topları hariç ne yaptı kara kargalarda.

1068306_Galatasaray_SK.jpg

Sinan,Balanta,Şener,Hamit,Emre,Bruma,Eto'o

Hakan'ı sola çekip Balanta'yı ilk 11 oynatma şansı yakalarız. Bruma-Podolski değişmeli oynarlar. İç saha maçlarında kaleye Sinan'ı koyup Eto'o'ya yer açabiliriz.

Doumbia geçen sezon ligde 22 maçta 18 gol 13 asist yaptı.

QRAL burak yılmaz 32 maç 16 gol 8 asist yaptı.

1068306_Galatasaray_SK.jpg

Sinan,Balanta,Şener,Hamit,Emre,Bruma,Eto'o

Hakan'ı sola çekip Balanta'yı ilk 11 oynatma şansı yakalarız. Bruma-Podolski değişmeli oynarlar. İç saha maçlarında kaleye Sinan'ı koyup Eto'o'ya yer açabiliriz.

Zaten sırtı dönük oynamayı beceremeyen bir forvetimiz varken Podolski yi almak mantıksız olur madem alıyoruz Podi yi ozaman eto'o veya huntelaar tarzı forvet kesinlikle şart

Doumbia CL'de 2 maçta 2 gol 1 asist yapmış.

Qral burak yılmaz 6 maçta 0 gol 0 asist yapmış.

Kadrosu belli olmayan tek büyük takım olarak lige girecez gibi. 8taş açık ara şampiyon olur malesef. acı gerçek bu

beşiktaş istediği kadar güzel olsun o acemilikle şampiyon olamazlar. iki maç kaybeder bir daha toparlayamaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt