Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu Selim Arici 1000% Yigit. Her turlu iddiaya girbeilirim :D

Cocugun yazma stilinden, her dakika bir post atmasindan belli oluyor.

Öyle zaten. Twitter'de az önce yine mesajlar atmis, IP Adressnini degistirmis ve burda üye olmus, bu cok zor birsey degil. Ha yada bir MOD ile iyi bir baglanti var.

Neyse...Ceza almak istemiyorum daha fazla yazmayalim...:sleeping-26::redface:

Adamlar tecrubeli ve ayagi temiz stoper olarak Kolo Toureyi aliyor. Biz neden Liverpooldan ayrilacagini aciklayan Aggere ya da Milanda Bonera Adil Rami Zapata ve Alexden yer bulamayan Mexese yonelmiyoruz anlamiyorum. Balanta'ya 6-7 verip garanti stoper almak varken hele.

fikstür ilk çekildiğinde fener için avantaj olarak görüyorduk ama bu olaylardan sonra ard arda seri mağklubiyetlerle sezona başlıyabilirler

Senin ülkende yabancı sınırı varsa genç yabancı almayacaksın!!! Çünkü ilk onu kesicen ve bir bakıma gelişimini durduracaksın.

Bizim günü kurtaracak adamlar almamız lazım.Bruma yerine Nani, Telles yerine Evra,Cole falan olmalıydı ama biz gidip yatırım yaptık ve çok büyük bir mucize olmazsa her zamanki gibi elimizde patlayacak.

Şimdi stoper genç olursa hiçbir ilerleme kaydetmeyeceğiz.Yerimizde sayacağız.Sen daha Semih'i yetiştirememişsin yanına genç stoper alıyorsun sonra al bunu yetiştir Semih diyorsun.Solbek tecrübesiz sağbek Cl tecrübesi yok sonra takım niye kolay gol yiyor?Cevap açık net.

Alacaksın tecrübeli stoper bedavadan kaç adam kaçtı sezon başı.Alınan oyuncular hep büyük liglere gittiler.Alan büyük takımlar gerizekalı mı?Adamlar günü kurtarıyor.Ben bundan 3 yıl verim alayım o da altan gelecek oyuncularıma örnek olsun yeter diyor.Tıpkı Ujfalusi'de ki durum gibi.

Bu şartlar altında günü kurtaracak transfer yapacaksın.Yaşına başına bakmayacaksın.Bir adam iyi ise zaten her türlü iş yapar.Maksat çürükleri değil sağlam olanları bulmak.Bu saatten sonra bu tip adam piyasada 3-5 tane kalmıştır.Onları almakta imkansıza yakın ama insan yinede ümit ediyor.

Biz Porto veya oyuncu yetistiren bir klüp olamayız.Senden her zaman başarı bekleyen,hep daha iyisini isteyen bir taraftarın varken sen oyuncu hele ki yabancı oyuncu yetiştiremezsin.Sen hazır oyuncu alıp onu yerli gençlerle takviye edeceksin.Ülke şartlarına bakarsak şuan çok büyük strateji hatası içindeyiz bence.

Ve bu durum bize hem vakit hemde para kaybettiriyor.

stoper konusunda katılıyorum, kanat oyuncuları genç alınıp yetiştirilebilir

Ya beyler su forumda yorum yazma bolumunde yazilarimin yarisini goremiyorum yani cevapla butonu satir atlatmiyor birde sayfada beyaz bir cikiyor ilk basta sonra yok oluyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt