Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yaw bu forumun Yorum kismi neden bozuk yaw Yorum yazarken satir atlarken yazulari goremiyorum cevapla butonu onumde duruyor yazilari goremiyorum.

kimse kendini birsey sanmasin modlar,adminler fln haric hepimiz normal üyeyiz baska bir sey yok, modlar isterse bize süresiz ban veriler o yüzden

axspo01.jpg

Hepimiz insanız, hepimiz eşitiz. Görevli arkadaşlar usulüne göre görevini yerine getirdiklerinde bizlerden üstün mü oluyorlar ? Kesinlikle hayır. Bunları herkesin de aşmış olması gerektiğini düşünüyorum. Öyle bir yorum ki kafalarına göre takılıyorlarmış gibi. Üyenin anormali olmaz ayrıca hepimiz üyeyiz. Kimiz görevli kimimiz değil bu kadar basit.

Birçok renktaşın da dediği gibi ne kadar sıkıcı, berbat bir transfer sezonu ya. Neredeyse forum kurulalı takip ediyorum. Yazmayı pek sevmiyorum. Ama arkadaşların paylaşımlarını, yorum ve duyumlarını zevkle okuyorum. Baktım olmuyor üye de oldum okuyamadığım yerleri okumak için. Ben bu yaz gibisini görmedim. Eskiden gündüz çalışır, işten eve gelince heyecanla forumu açar, tek tek her mesajı büyük bir zevkle ve heyecanla okurdum. Bazen başa dönüp ikinci turu yapardım. Saatler geçerdi, nasıl geçtiğini anlamazdım. Hele o sabaha karşı transfer açıklaması beklerken! Özellikle Haldun Üstünel zamanında. Şimdi eve geliyorum, birkaç mesaj o da moral bozucu. Arkadaşların bir kabahati yok tabi. Yaprak kımıldamıyor. Nöbetin hiç heyecanı yok maalesef...Selam ve Dua...

Parayı devre arası car-cur edersen sonuclarınada katlanmak zorunda kalırsın. Taraftarıda cıldırtırsın. Amatör altı Yönetim :mad-49:

Ben bu Balantaya isinamadim..bana sanki Dany Chedjou gibi siradan stoper gibi geliyor...

Balantanın maclarını izledim tamamen ihtiyacımız olan stoper. Gelecegi parlak bir adam. Gelirse Semih-Balanta ikilisi Bülent-Popescu ikilisi kadar efsane olacaktır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt