Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Evren Göz ‏@evrengoz 54 sn.

Prandelli sag bekte Furkan Ozcal'i denedi. Ikinci yari genc Can Ozgur'e sans verdi.

Hoca Furkan'ı sag bekte oynatıyormus.Furkan dinamik,agresif bir oyuncu.Umarım sag bek olarak verim alabiliriz.En kötü Veysel'i yedeklesin yeter.Can Özgür denen çocukda var.O da hala A takımla çalışıyor.

10 + 2 milyon Bruma'nin bonservisi. 2 milyon bonuslar sonucu Sporting'e odenecek. Lig smapiyonlugu, CL'de ceyrek final gibi.

Sonraki satisin %25'de Sporting'in.

Yedekler U21'i 9-0 yenmis, ilk yari 4-0'di, as kadri U19'a ilk yari yalnizca 1 gol atmis. Bu ne bicim as kadro? :D

Sinan Gümüs sov yapmıs.Hazırlık maclarında dagınık bir görüntüsü vardı ama heyecanına baglıyorum.İkinci yarı A takıma gecip etkili oynamıs.İyi bir hamle oyuncusu olabilir bizim icin.

Doğru bu ben de şimdi kontrol ettim...

Kamuyu Aydınlatma Platformu

Eger bu sene yine CL'ye katilirisak, yani sampiyon olursak o zaman toplamda 3 milyon daha odeyecegiz.

Bruma'nın başka bir takıma satışı durumunda o güne kadar Sporting'e ödenen toplam bonservis ücreti fiyattan düşüldükten sonra kâr payından %25 pay verilecek , bunu da unutmayalım ve karıştırmayalım.

Emre şu ana kadar en iyi oynayan oyuncumuzlardan birisi olmuş bu arada bugün. Atığı 3 golden dolayı sadece değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt