Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Prandelli hoca Wenger'i arayıp kendisi bizzat isteyecekmiş Campbell'i.Wenger ilk başlarda soğuk bakıyormuş ama Şampiyonlar Liginde oynayacağımız için,Campbell'in bu düzeyde oynamasını istediği için yeşil ışık yakmış.Haydi hayırlısı.

Prandelli hoca Wenger'i arayıp kendisi bizzat isteyecekmiş Campbell'i.Wenger ilk başlarda soğuk bakıyormuş ama Şampiyonlar Liginde oynayacağımız için,Campbell'in bu düzeyde oynamasını istediği için yeşil ışık yakmış.Haydi hayırlısı.

olympyakos ta CL de oynadı geçen sene ama pek etkili olamadı. Campell, premier lig hatta CL için çok yeterli değil bana göre premier ligde tutunması zor eninde sonunda satacak arsenal

benim astrolojiye ilgimi bilen bilir.nuray sayarının astrologluğunu beğenmesem ve kendisini sevmesem de gelecek sezon için tahminini merak ettim..

çünkü son 3 sezonki tahminleri başarılı.gerçi 2014te fener baya hakem desteği aldı ama olsun...

Spor Dünyası ‏@sporistacom 6 Haz 2014

Son iki sezonun şampiyonlarını doğru tahmin eden astrolog Nuray Sayarı, gelecek sezon Galatasaray'ın şampiyon olacağını iddia etti.

:DD

bi astro tahminle bile insan gaza geliyo ya.:DD bu sene şampiyon olak var ya önümüzde duramazlar daha.brumayı seneye çok isteyen olsa bile satmayız diye düşünüyorum.yani satılır mı? şampiyonluk sayısı 20'ye 18 olacak.fener kümeye gidecek.ligde rahatsın ,şampiyonlar ligini düşünecen sen artık.brumanın üstüne başka brumalar ekleyecen.

Laaa oğlum bu Sneijder nerede ???

ne idmanda gözüküyor, ne bir haber var

sahi nerede bu adam hala tatil mi yapıyor ?

benim astrolojiye ilgimi bilen bilir.nuray sayarının astrologluğunu beğenmesem ve kendisini sevmesem de gelecek sezon için tahminini merak ettim..

çünkü son 3 sezonki tahminleri başarılı.gerçi 2014te fener baya hakem desteği aldı ama olsun...

Spor Dünyası ‏@sporistacom 6 Haz 2014

Son iki sezonun şampiyonlarını doğru tahmin eden astrolog Nuray Sayarı, gelecek sezon Galatasaray'ın şampiyon olacağını iddia etti.

fala inanma falsız kalma renktaş :)

İnşallah bu stoper transferini gerçekleştiremezler, paramız boşa harcanmış olmaz.

Forvet alın ulan forvet.

Ne komik taraftarimiz var ya Benatia gibi stoperi olan Roma, Inter, Lazio, Valencia Balanta'nin pesinde, burada begenmiyorlar. :D

Bir de "2. Dany" falan yorumlari yapiliyor, iste bu yeter buradaki seviyeyi anlamak icin. He 2. Dany, Roma da Dany'i zaten tanimadigi icin almiyor, bir kesfetseler aninda atlarlardi. :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt