Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yazık 14 ağustos oldu dany eboue amrabat sabri chedjou felan hala takımda yönetim rezil durumda

tpDXqHD.jpg

buradan her ay baya para girecekmiş kasamıza...dünyanın en çok mal varlığına sahip takımıyız anasını satıyım.riva tek başına hem feneri hem bjkyi satın alır.rivada değerlendirilmeye başlanınca avrupanın en büyük kulüpleriyle başa baş mücadele edicez.bilhassa büyük futbolcular alabilcez.:DD

Satmadan mümkün değil aşırı bir gelir,senede 25-30 milyon dolar gelir elde edebiliriz ama.

Prandelli hergün cift idman yaptiriyor. Helal olsun adama.

Türkiye´de kondisyon ve dayaniklilik yüksekse, sampiyonluk cok daha kolay.

Dogru yolda Reis. Biraz Magath´a benzetiyorum :) Merdiven cikmalar vs :)

25-30 milyon dolar sabit ücret mükemmel ötesi bişey az mı.Satsan kar edemezsin uzun vadede bu işten

250 milyon dolar değeri var rivanın.Villa yapılsa 50 milyon dolar harcansa mesela eder 300 milyon dolar 15 yılda dönüşü olmalı en az buda senede 20 milyon dolar eder düz hesap.

Gs tv de bi fragman dönüyor.

Gs tv deki büyük değişim için 25 Ağustosu bekleyin diyor.

Bi bilgisi olan var mı?

benim anlamadığım olay bu yönetim zarardan kar etmek tabirini bilmezmi ? ulen eboue'ye 2.2 veren yoksa atıyorum 1m veriyorlar 1.2 de sen ver 2.2 zarar etmek varken 1.2 zarar et illa maaşını tam karşılayanmı çıkması lazım keza dany'dede öyle

lanet olsun böyle transfer dönemine eylül geliyor çöpler kadroda eksikler tamamlanmamış vaziyette hatalardan neden ders çıkarılmaz beyler ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt