Conte yeni italia milli takım hocası
Bizim Manci takım bulamayacak bu gidişle, sonra bu takım benim değil diye bıdıbıdı yapacak.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Conte yeni italia milli takım hocası
![]()
buradan her ay baya para girecekmiş kasamıza...dünyanın en çok mal varlığına sahip takımıyız anasını satıyım.riva tek başına hem feneri hem bjkyi satın alır.rivada değerlendirilmeye başlanınca avrupanın en büyük kulüpleriyle başa baş mücadele edicez.bilhassa büyük futbolcular alabilcez.D
yazık 14 ağustos oldu dany eboue amrabat sabri chedjou felan hala takımda yönetim rezil durumda
Satmadan mümkün değil aşırı bir gelir,senede 25-30 milyon dolar gelir elde edebiliriz ama.
Adamlar külüple ilgilenmiyor.
Yapılan transferlerde menejerler aracılığı ile yapılmış.
Külüple doğru düzgün ilgilenen yönetici yok.
telegol @telegoltv 33 sn.
Yeni dönem, yeni kanal, yepyeni TELEGOL. 25 Ağustos Pazartesi tv 360 ekranlarında buluşuyoruz..
erman ile kaya yok o gargamel hiç çekilmez kaya başka bi programa çıkacakmış erman belli değil ama büyük ihtimal a haberde +tutbola çıkabilir.
25-30 milyon dolar sabit ücret mükemmel ötesi bişey az mı.Satsan kar edemezsin uzun vadede bu işten
250 milyon dolar değeri var rivanın.Villa yapılsa 50 milyon dolar harcansa mesela eder 300 milyon dolar 15 yılda dönüşü olmalı en az buda senede 20 milyon dolar eder düz hesap.
Gs tv de bi fragman dönüyor.
Gs tv deki büyük değişim için 25 Ağustosu bekleyin diyor.
Bi bilgisi olan var mı?
Gs tv de bi fragman dönüyor.
Gs tv deki büyük değişim için 25 Ağustosu bekleyin diyor.
Bi bilgisi olan var mı?
rivanın değeri 750 milyona kadar çıktı diye bilyorum ne 250si?