Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eray

Eboue Zan Chedjou Dany

Engin Gündogan

Aydin Ontivero Yigit

Berk

Yedekler:

Kaan Baysal

Furkan Özcal ?????

Emre Colak

Sinan Gümüs

Nordin Amrabat

Su adamlarin hepsini göndermeliyiz. Kadro bile yapiliyor. Okadar dandik oyunculara sahibiz ki, insan bunlarin bizde olduguna inanmak istemiyor.​

Rolando ağir ve denge stoperi degil. Prandellinin Rolandoyu istediğine hic inanmiyorum.

Eray

Eboue Zan Chedjou Dany

Engin Gündogan

Aydin Ontivero Yigit

Berk

Yedekler:

Kaan Baysal

Furkan Özcal ?????

Emre Colak

Sinan Gümüs

Nordin Amrabat

Su adamlarin hepsini göndermeliyiz. Kadro bile yapiliyor. Okadar dandik oyunculara sahibiz ki, insan bunlarin bizde olduguna inanmak istemiyor.​

Aynen imza.16 çöp bizim gibi bir takımda toplanmış ya akıl sır ermiyor.

Allah sabir versin. Umut ve Burakin gezindigi ortamda Aysal ciddi ciddi stoper ve sagbek mi ariyoruz dedi?

lavezzi + soldado 'yu olur da bir ihtimal alırsak , telles'i yedekleyecek yerli bir sol beke ihtiyacımız olur ; + semih koray devam eder.. muslera + melo + wes...

olur mu olur dicem de ; bruma telles chedjou, bunların yedek klübesinde ne işi var diyorum kendi kendime; aklıma birden tüpçünün sinsi sinsi gülen suratı geliyor :mad-49:

yok beyler alırsak bi kanat ya da forvet alırız ; ikisini birden almaz yönetim.. ben çok büyük ihtimalle forvet gelir diyorum ; yasin boş yere alınmadı bu takıma..

Napsak lan, forvet icin dua basligi mi acsak.

Gerçekten çok ilginç yorumlar var neymiş AMRAHBANK tanınmıyor bizi almazlar Şampiyonlar Ligi'ne. Allah allah Türk Telekom'un ne tanınmışlığı varda konusuyorsunuz ki

Arena'da neden hazırlık maçı yapmıyoruz ?

Liverpool,Fiorentina maçları gayet güzeldi.

GT-I5510 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Arena'da neden hazırlık maçı yapmıyoruz ?

Liverpool,Fiorentina maçları gayet guzeldi

Keşke gelenekselleştirebilsek onu Real Madrid'in yaptığı gibi tek maçlık kupa şeklinde Metin Oktay Kupası falan

GT-I8160 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

[attachment=12491:BvAi1JYIcAAWXtk.jpg]

Ontivero yu nasıl aldı bu yönetim hala inanamıyorum

Ekli dosyalar

• BvAi1JYIcAAWXtk.webp
    BvAi1JYIcAAWXtk.webp
    47,7 KB · Görüntüleme: 472
bu nasıl sezon hazırlığı. doğru dürüst 1 tane hazırlık maçıyla sezona giriyoruz. üstelikte 2 ay hazırlık yaptık. artık ligdeki ilk maçlarımız hazırlık maçı gibi olacak heralde

Keşke gelenekselleştirebilsek onu Real Madrid'in yaptığı gibi tek maçlık kupa şeklinde Metin Oktay Kupası falan

GT-I8160 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

O tarz bir sey olursa gercekten guzel olur

Bu sene ciddi rakipler ile de hazirlik maci yapmadik

Onceki yillarda Real Madrid,Inter,Arsenal,Porto,Liverpool

gibi takimlarla ne guzel maclar yapiyorduk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt