Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gökhan gönül şuan dökülüyor dostum hiçmi izlemiyorsun maçları :) bence suan en iyi bosingwa sonrada veysel gelir gökhan anadolu topçusu oldu artık.

motta şuan tellesten çok daha iyi durumda bunuda göz önünde bulundurabilirsin

sowdan sonra bruma gelir belki dahada önde olabilir

cardozonun istediği kadar ismi olsun 2 sene önceki cardozo değil bu ligde buraktan fazla gol atamaz o listeye 1 burak 2 emenikeyi yazarım ben :)

veli alperden çok daha yararlı oynar 2. sıraya yazabilirsin

alves hiçte sandıgın kadar sağlam bir stoper değil ben öyle düşünüyorum

şampiyonluk kısmına gelince böyle şeylerle ölçülmez takım olmak lazım ve şuan görünen fenerin takım olamadığı ve bizim cidden prandelliyle iyi bir takım oldugumuzdur. şampiyonluk yakın yani evet rahat olabiliriz :f50:

Hangi maca dayanarak Prandelli ile iyi bir takım oldugumuzu soyluyorsun? Honved macı mı?

Hangi maca dayanarak Prandelli ile iyi bir takım oldugumuzu soyluyorsun? Honved macı mı?

"takım olmak " sadece saha içinde iyi olmakla olmuyor . ben saha dısındaki yada idmanlardaki görüntülere , hocaların ve oyuncuların yaptıkları konusmalara dayanarak bunu söylüyorum. saha içindede atletico maçında bence hocanın istediği hızlı ve yerden oyunu oynadık ama pozisyona giremedik ki buda atletico gibi bir takıma karsı gayet normal. geçen yıl saha dısı olaylar yüzünden takım olamadıgımız bir yıldı ve şampiyon olamadık. şuan rakibimiz bizim geçen yılki durumumuza benzer bir durumda. bu avantajı değerlendiriceğimize inanıyorum .

"takım olmak " sadece saha içinde iyi olmakla olmuyor . ben saha dısındaki yada idmanlardaki görüntülere , hocaların ve oyuncuların yaptıkları konusmalara dayanarak bunu söylüyorum. saha içindede atletico maçında bence hocanın istediği hızlı ve yerden oyunu oynadık ama pozisyona giremedik ki buda atletico gibi bir takıma karsı gayet normal. geçen yıl saha dısı olaylar yüzünden takım olamadıgımız bir yıldı ve şampiyon olamadık. şuan rakibimiz bizim geçen yılki durumumuza benzer bir durumda. bu avantajı değerlendiriceğimize inanıyorum .

Mantıklı.

Ama yinede bir dur derim. ligler basladıktan sonra anlayacagız tam olarak ne oldugumuzu. 10 yıldır takımı cok yakından takip ediyorum daha kotu kamp donemi gecirdigimizi gormedim ben. Gecen seneye emirates cup ve super kupa ile basladık hatırlarsan.

Endogan digerlerinden bir adim önde gibi

adilinin türk pasaportu cikmadigi sürece bir ise yaramaz

bu gidisle o da olmayacak gibi

Altuğ ne kadar profesyonel oynuyor biz neden forvet arıyoruz ki bu çocuk hakikaten harika.

Tek taraflı fesih hakkı doğmaz mı acaba

"Eboue, eski menajerine karşı CAS'taki davayı kaybederse lisansı askıya alınacak."

#Tapatalk#

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt