Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dany gidiyormus sonunda.Onti ve Eboue'yi de postalasak gerekli hamleleri yaparız.

Beşiktaş'ta sol üst adalesinde zar yırtığı olduğu tespit edilen Atiba Hutchinson'ın tedavisine başlandı.

Arsenal maçında yok büyük ihtimalle.

Transfer yapmak o kadar kolay degil. ManU'nun baskan yardimcisi 2 ay once cikti dedi ki "maddi durumumuz cok iyi, Van Gaal isterse transfer rekoru kirabilir, limitimiz yok". Takimdan eskilerden bir suru oyuncu ayrildi, sozde yeniden insa edecekler. Sezon acildi, daha yalnizca 2 transfer yapabildiler.

Neden yapamiyorlar?

1. Yeni hoca geldi, takimi once bir gorup, futbolculari taniyip ona gore kararlar vermesi gerekiyordu. Oyuncularin sisteme uygun secilmesi onemli. Dogru oyunculari bulmak da kolay degil.

2. Her almak istedikleri adami kulubu birakmiyor. Rojo'yu istediler kulubu birakmiyor. Vidal'i istediler Juventus bir turlu birakmak istemedi.

3. Her almak istedikleri adam onlari istemiyor, Cuadrado'yu istediler ama o Barcelona'yi istiyormus.

Bu dunyanin en gozde liginde oynayan en buyuk kuluplerinden birinin, cok buyuk paralar harcama imkani varken yasadigi zorluklar. Buna bir de bizim maddi zorluklarimizi ekle, Turkiye'ye gelmek istemeyeni ekle.

işte bunlar hep FM2014'ün b.ktan transfer sistemi yüzünden ..

fm13 misti mis !

Japon demisken bir ara forumda cok oneriliyordu kacirilmasin sonra cok aglariz ardindan adi Genki Haraguchi ydi forvet. Ne oldu bu elemana

LG-E400 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

almedia yı çoğu kişi beğenmiyor ama ben şahsen bize gelse sevinirim.bizim takımda çok faydalı olur ve bayada gol atar.bjk de bile adam baya gol attı ve yararlı oldu.tek sıkıntısı sakatlık olayı olur

Elemanın biri Twitter'da Dany'i havaalanında yakalamıs,konusmus.Yurtdısına transfer görüsmesi yapmaya gidiyorumus.

BvMRDz4IgAA_v7C.jpg:large

almedyanin biraz indirime gitmesini bekliyordur yönetim

tarikda da inidirim olursa gelir baska adam beklemeyin

Alex song? Liverpool olmazsa bize gelicekmis diyolar. Barcada stoperde de oynadi ama bilmiyorum :/

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt