Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
10 gol atıp 50 pozisyon Kaçıran adamı bana burda övmeyin burak ne kadar gol kaçırınca ne kadar ofsayta kalınca diğer takım arkadaşlarınında motivesini düşürüyor

Bence geçen seneki başarısızlığımızın nedeni Drogbanın ilerleyen yaşı ve Umut Bulut'un fenerin birkaç puan gerisindeyken ve öne geçmemize ramak kala yaptığı kazmalık(maç berabere bitmişti yanlış hatırlamıyorsam) ve puansal olarak geriye düşmemiz. Drogba'da çok kaçırıyordu

bir forvet oyuncusu Burak gibi 18 gol-10 asist yapacağına , Elmander gibi 12 gol-8 asist yapsın . futbolda artık herşey gol atmak değil bir forvet için takım bütünlüğünü bozuyor Burak

Tabii canim, cunku normalde ust duzey cok yetenekli bir oyuncu. Son zamanlarda nazar degdi, insanlik hali.

Hay Allahim. Boyle taraftara boyle yeteneksiz adam.

Böyle kibirli yorumlar da yok mu :)) Aslında o kadar eğreti duruyor ki, kelimelerle tasvir olacak gibi değil :) Sanki Cruyff, Hiddink, Van Gaal oturmuş hasbihal ediyoruz :)

Kaldı ki Burak dediğin adam Trabzonspor'da yaptıkları ortada, muhteşem bir ilk yıl bizde geçirdi ve geçen sene bana takım olarak kötüydük ve yine de Burak ciddi bir katkı verdi.

Aslında sizin mesajınıza alıntı yaptım ama sadece ilk cümle size geri kalanları forum geneli için yazmaya çalışıyorum arada belirtmek istedim.

Renkdaşlar Burak'ta ne bileyim geçen sezon çapraz bağları koparmışta futbola yeni yeni dönmeye çalışan bir futbolcu edası, kafada ise jübile gibi konular varmışçasına bir hal bir tavır seziyorum. Atletico Madrid maçında inanılmaz kötüydü. Mesela forvet top alamayabilir ama bu sefer top almak için geri gelir dimi yok arkadaş o da yok. Bu maçtada yoktu. Takımda ilerde ona bel bağlamış durumda.. Koca bir sezon önümüzde ateşle oynuyoruz..

Ama Fenerbahçe'de o mevkide oynayan ve senin övdüğün Emenike ne asist, ne gol sayılarında son 4 senede hemen hemen hiç Burak'a yetişememiş.

Hersey gol ve assist degil. Defansin dengesini bozan bir oyuncu Emenike. Kanata akip, Antalya deplasmaninda son dakika Sow'a verdigi assisti al, 115x izle. Takima yarar konusunda Burak yanindan gecemez . Ama sizin icin Burak'in istatistigi, Emenikeli Fenerbahcenin sampiyonlugundan daha onemliyse bilmem.

Galatasaray'in o noktadaki oynayan ve bu kadar sure alan bir oyuncusu bu sayilara ulasabilir. Bu takim oyununda yer almadigi, zarar verdigi tezini degistirmez.

Drogba gecen sene ligde her 492 dakikada 1 asist yapmis.

Burak gecen sene ligde her 343 dakikada 1 asist yapmis.

Drogba da ayni takimda ileride oynuyordu, o neden daha fazla yapamadi? Sirti donuk istasyon olamadi mi o da? :D

Yabancı kontenjanını göz önünde bulundurursak Mevlüt Erdinç gibi birini almamızın hiçbir anlamı yok bence

Alacaksak deprem etkisi yaratacak bir yabancı forvet almalıyız onun dışında Burak ile oynamaktan başka çaremiz yok zaten.

Burak'tan iyisi var mı mantığını pek çözemedim.Gol kralı olması mı bu kadar değerli futbolcu yapıyor kendisini.Bu ligde Gökhan Ünal, Makukula, Zafer Biryol falan da gol kralı olmuştu.Kısaca cevap vermek gerekirse Mevlüt Erdinç daha iyi mesela.

Böyle kibirli yorumlar da yok mu :)) Aslında o kadar eğreti duruyor ki, kelimelerle tasvir olacak gibi değil :) Sanki Cruyff, Hiddink, Van Gaal oturmuş hasbihal ediyoruz :)

Kaldı ki Burak dediğin adam Trabzonspor'da yaptıkları ortada, muhteşem bir ilk yıl bizde geçirdi ve geçen sene bana takım olarak kötüydük ve yine de Burak ciddi bir katkı verdi.

Aslında sizin mesajınıza alıntı yaptım ama sadece ilk cümle size geri kalanları forum geneli için yazmaya çalışıyorum arada belirtmek istedim.

Renkdaşlar Burak'ta ne bileyim geçen sezon çapraz bağları koparmışta futbola yeni yeni dönmeye çalışan bir futbolcu edası, kafada ise jübile gibi konular varmışçasına bir hal bir tavır seziyorum. Atletico Madrid maçında inanılmaz kötüydü. Mesela forvet top alamayabilir ama bu sefer top almak için geri gelir dimi yok arkadaş o da yok. Bu maçtada yoktu. Takımda ilerde ona bel bağlamış durumda.. Koca bir sezon önümüzde ateşle oynuyoruz..

Muhtesem ilk yil gecirmedi. Buraki geldigi gun elestiriyorum, basimiza bele edeni elestiyorum. Alin gecmisteki yorumlarina bakin. Burak'in GS'da oynayacak yetenegi yok. Yeteneksiz arkadasimiz. Onun sucu degil, bu kulube sokanin hatasi. Drogba devre arasi yetismeseydi o yilda sampiyon olamayacaktik, ve cogu kisinin ortaya attigi Burak tartismasina o gun baslamis olacaktik. Ben bastan beri kaygilarimi yazdim buraya.

Burak tek pas, ver kac, topu kanatlara yönlendirme gibi pas alış verişlerini yapa biliyormu ?

Istastik uzmanları bunu açıklasın

Burak liginde en çok faul yapan oyuncu olmuş

En çok ofsayta düşen oyuncu oldu avrupada

Takımın hocaları top devamlı bizde olmalı diyor ve set oyununu işaret etmekde sende çıkmışın her 2-3 topu rakibe teslim eden burakın gol sayılarını sayıyorsun.

Burak gol atsın yeterki. Takımının systemi, mentalitesi boooş ver . Burak daha önemli. Hem gol ve asist de atıyormuş bak.

Son yerli opsiyonumuzu yerliden yana kullanmayacaktik zaten. Kadro planlamasi basli basina kotu. Sunu da pesin kabul edin ozaman, Burak ve Umut'un forvet oldugu bir takim en fazla ikincilik icin oynayacak. Ve bunu soylerken, Turkiye'nin en butceli takimindan bahsediyoruz. Rezil bir yonetim sozkonusu.

Kadro planlaması eleştirilebilir buna itirazım yok. Herşeyden önce mahkeme filan diyerekten yabancı sınırı kalkacak yalanına inanırak hareket ememiz saçmaydı. Ama geldiğimiz noktadan konuşuyorum.

Mesela Veysel'i sadece hazılrık maçlarında beğendik. geçen sene sağ bekte o kadar da iyi maçlar çıkarmadı denendiği 1-2 maçta. yani daha sağ bekimiz bil çözülmüş değil ve ortada ciddi anlamda alternatifsizlik var.

Benim önerim yedek kalmayı da kabul edecek yabancı genç ve senin belirttiğin özelliklerde bir yabacı santrafor ve Mevlüt'ü alarak transferi kapatmamız. Bunlardan beklenen verimi alırsak savunma konusunda gerekli riskler alınır ve Burak kesilir. Ama şu şartlarda o iş zor. Stoperle filan uğraşmak şu an saçma. Chedjou ile devam edelim işte.

Drogba gecen sene ligde her 492 dakikada 1 asist yapmis.

Burak gecen sene ligde her 343 dakikada 1 asist yapmis.

Drogba da ayni takimda ileride oynuyordu, o neden daha fazla yapamadi? Sirti donuk istasyon olamadi mi o da? :D

Drogba'nin gecen seni ki halini tezini guclendirmek icin kullanman manasiz olmus.

Bence geçen seneki başarısızlığımızın nedeni Drogbanın ilerleyen yaşı ve Umut Bulut'un fenerin birkaç puan gerisindeyken ve öne geçmemize ramak kala yaptığı kazmalık(maç berabere bitmişti yanlış hatırlamıyorsam) ve puansal olarak geriye düşmemiz. Drogba'da çok kaçırıyordu

Umuta burda kimseye kızmanın anlamı yok adam iyi olduğu zamanlar çok kesik yedi burak efendi oynadı çünkü o bir ronaldo ya :( oynamayınca Trip atıp küsen bir adam umut adam oynamaya oynamaya futbolu unutturdular. Bence şöyle Size göre olmayabilir ama eğer geçen sene burak Drogba ikilisine vereceğimiz fazla şansı umuttan kullanabilirdik he umut Galatasaray topçusu mu tartışılır ama burak gibi 50 pozisyona girip 10 tane atacaksa Ooooooo umut en azından koşuyor ilerde pres yapıyor burak efendi onları da yapmıyor

Hersey gol ve assist degil. Defansin dengesini bozan bir oyuncu Emenike. Kanata akip, Antalya deplasmaninda son dakika Sow'a verdigi assisti al, 115x izle. Takima yarar konusunda Burak yanindan gecemez . Ama sizin icin Burak'in istatistigi, Emenikeli Fenerbahcenin sampiyonlugundan daha onemliyse bilmem.

Bence rakamlar önemlidir fenerin yıllardır kabus olmasının sebebi sırf buydu zaten, her maç başladığında Alex 2-3 tane sallıyor rakip takım 90 dakika çıkartamıyordu. Herif koşuyormuydu hayır resmen yürüyordu

Burak 12/13 sezonundaki performansını sergileseydi bence farklı şeyler konuşurduk.

Muhtesem ilk yil gecirmedi. Buraki geldigi gun elestiriyorum, basimiza bele edeni elestiyorum. Alin gecmisteki yorumlarina bakin. Burak'in GS'da oynayacak yetenegi yok. Yeteneksiz arkadasimiz. Onun sucu degil, bu kulube sokanin hatasi. Drogba devre arasi yetismeseydi o yilda sampiyon olamayacaktik, ve cogu kisinin ortaya attigi Burak tartismasina o gun baslamis olacaktik. Ben bastan beri kaygilarimi yazdim buraya.

Burak'ın pivot bir forvet ile olan performansı ile tek forvet performansı arasında inanılmaz fark var.Burak'ı tek forvet oynatmak intihardır .

Prandelli'nin bir suçu yok eldeki malzeme bu.

Bizim gecen sene en iyi maclarimizdan biri Arena'daki Eskisehir maciydi. Eskisehir ligin en az gol yiyen takimlarindan biriydi gecen sezon. Bizden sadece 3 gol daha fazla yediler, 3 buyuklerden sonra Karabuk'un ardindan en az gol yiyen takimdilar.

O macta Drogba oynamadi. Ileride Burak vardi. 3 gol attik, iyi futbol oynadik, ve daha fazlasini da kacirdik. Peki eger sirti donuk forvetsiz futbol oynanmasi mumkun degilse, biz o macta nasil oynadik, nasil 3 gol attik?

Burak'tan iyisi var mı mantığını pek çözemedim.Gol kralı olması mı bu kadar değerli futbolcu yapıyor kendisini.Bu ligde Gökhan Ünal, Makukula, Zafer Biryol falan da gol kralı olmuştu.Kısaca cevap vermek gerekirse Mevlüt Erdinç daha iyi mesela.

Zate sorun Burak'tan daha iyi olma ihtimali olan tek yerli santarforun Mevlüt olması ve O'nunda bizim takımımızda olması. İkinci bir örneği yok mesela.

Burak'ı haklı nedenlerden dolayı eleştiriyoruz ama takımda doğru düzgün formda oyuncu yok ki. Selçuk ve Hamit çok ağır.

Şu takımda Muslera, Melo, Sneijder takımın %85 'i.

Bu arada şunun da altını tekrar çizeyim. Öyle Buraksever filan değilim. Gelmesini de istemeyenlerdenim. Oynundan da zerre keyif almam. Sadece realiteler üzerinde konuşuyorum Burak'ın durumunu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt