Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Umarım Burak Yılmaza kalmayız. Zira Almeida odunu gelirse Burak İki kulvardada ilk 11 oynar. Jonas gelirsede Burak için çok saglam bir rakip olmaz. En Az Soldado Kalitesinde bir oyuncuya ihtiyacımız var. Gignac,Almeida,Jonas filan Buragı hemen kesemez bence.

Soldado veya Campbell gelmeli.

Umarım Burak Yılmaza kalmayız. Zira Almeida odunu gelirse Burak İki kulvardada ilk 11 oynar. Jonas gelirsede Burak için çok saglam bir rakip olmaz. En Az Soldado Kalitesinde bir oyuncuya ihtiyacımız var. Gignac,Almeida,Jonas filan Buragı hemen kesemez bence.

Soldado veya Campbell gelmeli.

Campbell da kesmez Burak'ı. Bruma'yı keser.

Gençler hemen gemileri yakmayın bizim hangi seviyede olduğumuz süper kupa finalinda belli olacak eğer ordada takım ışık vermez ruhsuz oynarsa o zaman yaparsınız eleştirilerinizi ama şu gerçekki takıma kaliteli bir forvet kesinlikle şart

Fener hazir besiktas hazir kimse laf etmesin gecen sene mac kaybedip yada kazanma degil kisirlik vardi pozisyonsuz maclarimiz oluyodu hazirlik maclarinda bu kisirlik devam etti o yuzden umudum yok forvet alininca top tutar en azindan ama unal aysala hic guvenmiyorum artik

Şu Demba ba yı nasıl kaçırdık ya tek onada üzülmüyorum menez, gomis Vs vs

Nexus 5 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Falcao gelse bile Burak'i kesemez, Selcuk'u felan keser. Burak'in tarif edilemeyen bir konumu var kulupte, baksana adamda top kontrolu yok ama yillik 4 milyon eu alacak 33 yasina kadar.

O yuzden forvet transferi pek umrumda degil acikcasi. Drogba bile geldiginde Burak en onde oynayip, bi ara Drogba top dagitici rolune felan giriyordu. Kanatlara gelip anca top aliyordu zorunluluktan. O gunleri hatirlayin. Burak'in konumu bozulmasin diye Drogba'yi bile yanlis kullandik formda oldugu ilk sene.

oyuncuların uzatılan sözlesmelerinde bana çok saçma gelen birsey var dostlar adamların yası ilerledilçe aldıkları paralar artıyor.örnegin burak ve selcuk 32-33 yasına geldiğinde alacakları ücretler su anki aldıklarından fazla her seferinde avrupada ilk 10 a girecez diyerek vizyon ortaya koymaya calısan bir baskan böylesi duruma nasıl izin veriyor anlaış değilim.örnek alıp yakalamaya çalıştığın kulüpler 30 yaş üzeri oyuncularla 1 er yıllık sözlesme yaparken sen böyle bir yanlısa nasıl göz yumuyorsun anlamıyorum.......

Diğer tarafta da yazdım bugünkü maça bakarak maç başındaki üç pozisyon dışında özellikle.de ikinci yarı sahada yoktu abartıyorsunuz ba yı bence

Falcao gelse bile Burak'i kesemez, Selcuk'u felan keser. Burak'in tarif edilemeyen bir konumu var kulupte, baksana adamda top kontrolu yok ama yillik 4 milyon eu alacak 33 yasina kadar.

O yuzden forvet transferi pek umrumda degil acikcasi. Drogba bile geldiginde Burak en onde oynayip, bi ara Drogba top dagitici rolune felan giriyordu. Kanatlara gelip anca top aliyordu zorunluluktan. O gunleri hatirlayin. Burak'in konumu bozulmasin diye Drogba'yi bile yanlis kullandik formda oldugu ilk sene.

Kenan tmaam Burak düşmanısın ama bunun için yalan söyleme. Önce Burak kanatlara geçti Drogba gelince hatta baya kanatlarda oynadı. Sonra çift santrafor oynadılar. Sonra Mancini baya bir kanat oynattı. Kaldı ki Drogba çift forvet oynadığı her dönemde bu role kendiliğinden geçiyordu.

fenerliler gene gazlanmış 3 atınca

geçen haftaki soma maçında dökülüyolardı

bu arada Kambel gelmedi mi hala Floryaya

La hani maçtan sonra Floryadaydı :D

Hmmm trafik var zaar :P

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt