Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Evet

Türkiye de iyi bir ofans hatti ile Sampiyon oluyorsun, en iyi örnek gecen sene fener gösterdi. Mesala Sow bizde olsaydi, acik ara Sampiyon olurduk. Bizim Burak ve Umut neler kacirdilar....neler...

Veysel/Tarik-Semih-Balta/Koray-Balta/Telles/Tarik savunma hatti Türkiye Ligi (!) icin kesinlike yetiyor. Sampiyonlar Liginde basari zaten kimse beklemiyor. kura sansi ile gruptan cikabillirz belki.

Ama biz de Sow'un olduğu Fenerbahçe'yi bir öcneki sene Elmander-Necati, soraki sene de Burak-Umutlu santrafor ikilileriyle geçerek şampiyon olduk.

Şampiyonluk bu kadar net ve tek bir gerekçe ile kazanılıp kaybedilmez.

Wenger Campbelli oyuna almadı..GS e gelecek diyenler var

Ana öyle bi durum.olsa Wenger campbelli IST a götürmezdi bence

* LG G2 Tapatalk *

Diyorsun ki Tarık için verelim istedikleri parayı zannedersem 6 milyon sonra forvet için hangi parayı vereceksin üstelik alacağın forvette sağlam olacak diyorsun birde Baltanın lig için yeterli olamayacağını maalesef geçen sezon ki sol bek oynarken gördük artık baltadan iyi bir yedek stoperden başka bi cacık olmaz

türkiye de iyi bir ofansla sampiyon olursun, turk ofans oyunculari kazma oldugu icin hücüm hatti komple yabanci yapacaksin...o kadar acik,,,basit ve net.

Huntelaar ayrılmak istemiyor+Nurininde dedigi gibi adamların baska Santraforu yok. Ayrıca Hunte çok kaliteli adam.(bırakmamalarının diger sebebi)

Güzel kardeşim farketmez 3 yabancı ile oynadı mı bugün? Ve sen bugün 5 yabancı ile süper lig kadrosu yazdığında muhakkak bir tarafta eksik gedik rahatsızlık duyuyor musun? Tabiki başarılı olma şansı zayıf, demek istediğim farklı bir olay benim.

bizim takımda zaten rahat 11 yazabilmemiz için 7 yabancı oynaması lazım.

ama şunu söyleyim ersan ismail frei veli olcay bunların hiçbirini bizim takımda 11e yazmam

sen yazıyosan saygı duyarım :)

Dominguez Monchengladbach'da ara sira sol bek oynuyordu. Diger baslikta yazdigim gibi iyi bir secenek olur gelirse.

Dante'nin yerine almislardi fakat tam olarak o seviye ye ulasamadi kendisi. Hizli, Pozsiyon bilgisi iyi olan ve kafa toplarina cok iyi cikan biri. Favre sayesinde Monchengladbach'i sik sik izlerim, tek eksigi bana gore biraz daha sert olmamasi.

Bek oynadigi maclarda da hic siritmamisti.

Ustelik daha 25 yasinda, 5-6'ya alabilirsek cok iyi transfer olur. Ayagi da gayey iyi.

Bu Domingues dedikodusunu begendim, dogru profildeki oyuncu, biraz daha iyisini bulabilir bizimkiler. Zenit'de oynayan Lombaerts mesala, onun gibi biri lazim bize.

Fener hazir besiktas hazir kimse laf etmesin gecen sene mac kaybedip yada kazanma degil kisirlik vardi pozisyonsuz maclarimiz oluyodu hazirlik maclarinda bu kisirlik devam etti o yuzden umudum yok forvet alininca top tutar en azindan ama unal aysala hic guvenmiyorum artik

''Defans takımca yapılır, sadece stoperlerle değil'' argümanı çok rağbet görüyor da, nedense ''Hücum takımca yapılır, sadece santrforla değil'' gibi bir söze hiçbir yerde rastlamadım!...

Pozisyonsuz maçlarımız da olmuştu geçen yıl, yahut organize atak geliştiremediğimiz diyelim; değişen çok fazla şey olmayacak gibi gidişata göre...

Burak ı savunmak değil niyetim, belli özelliklerinin yetersiz olduğu herkesçe malum (Hele skora ihtiyaç varken rakibin işini kolaylaştıracak enayice fauller, soğukkanlı kalamadığı için tercih yanlışları vs vs); ancak sanki Burak yerine 1. sınıf bir santrfor olsa takım bir çırpıda muhteşem futbola evrilecekmiş gibi bir algının yerleştiğini görüyorum ki şahsen o kadar iyimser olamıyorum...Burak günah keçisi muamelesi görüyor, diğerlerinin yetersizliği gözardı ediliyor diye düşünüyorum...

Problemsiz hattı yok gibi takımın; bek-stoper-forvet hep konuşuluyor, orta sahamız çok mu üretken?...

Ama biz de Sow'un olduğu Fenerbahçe'yi bir öcneki sene Elmander-Necati, soraki sene de Burak-Umutlu santrafor ikilileriyle geçerek şampiyon olduk.

Şampiyonluk bu kadar net ve tek bir gerekçe ile kazanılıp kaybedilmez.

Olduk, cünkü Elmander-Baros-Necati mi yoksa Umut-Burak-Berk mi?

Kaldi ki fenerbahce gecen sene daha da güclendi, Emenike de baya katki verdi.

Biz gecen sene forvetlerimizden sampiyon olmadik. Cok net, bunu de herkes gördü zaten. Video istiyorsan, Video veririrm

Hüseyin Altuğ Taş mükemmel bir yetenek Arda'nın şut çeken ve forvet özelliği olan versiyonu tutturursa Avrupa yıldızı olur

Iyi olurdu tabi...Ama Schlake onu vermez, neden mi? Cünkü Adamlarin de santraforu yok, birde 10 gün sonra transfer dönemi kapatiyor Almanyada. Imkansiz yani, Huntelaar schalke icin en önemli oyunculardan biri. maalesef imkansiz.

Obasi Schalke nin nesine yetmiyor :D

* LG G2 Tapatalk *

34cimbom34 Dominguez ve Campbell dedi ve Campbell'a adımı degistiririm gelmezse dedi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt