Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Galatasaray taraftarına hizmet dediğin kaçak yayın yapması. Bu ne yasal ne de Galatasaray'a yarayan bir şey.

Tabi, insanlar dandik bir lig için Digiturk'e ayda 68 lira verip soyulsun, Digiturk'te lige heyecan gelsin diye süper final gibi muhteşem uygulamalar çıkarsın ortaya.

Olur da bir gün maçlar başka bir platformdan yayınlanırsa o zaman ben de paramı öder maçımı izlerim, ama maçlar Digiturk'te olduğu sürece bu benim için bir hizmettir.

bruma toplu çalışmalara başlamışmı fener maçına tam olarak yetişmesi lazım veyselle beraber

GSVid olayını başından sonuna kadar biliyorum . Detaylı bir şekilde anlatırsam ;

uA-Avrupa twitter hesabından Almanya'daki camilerin kundaklanmasına ve yakılmasına yönelik bir hastag açtı buna ultrAslan resmi twitter adresi de katıldı . Sonra gsvid bu ultrAslan'a cevap yazdı işte bağımsız değilsiniz falan gibilerinden . Önce uA-Avrupa spam kampanyası başlattı sonra uA kendisi spam kampanyası başlattı . GSVid de saydırmaya devam etti İslam'a ve peygamberimize . Gece Yiğit Ağbaba , gsvid'e özür dile yoksa ifşa ederim seni diye yazdı . Sonra DM'den bunlar küfürlü kavga etmiş heralde . Sabah gsvid hesabını askıya almadan önce takipçilerini uyardı . Yeni bir hesap açacağını , Ateist-Deist-Agnostik kişileri takibe kabul edeceklerini söyledi . Ve Ateist-Deist olup , samimi arkadaşlarına en fazla 200-300 kişi gsvid tarafından takip edileceğini ve diğerlerin hesabını takip etse bile kabul etmeyeceğini yazdı . Bu 200-300 kişiye de HD yayın vereceğini , başka birisi tarafından paylaşılırsa onu engelleyeceğini yazdı . Sonra Yiğit Ağbaba bunun ismini falan verdi işte . Şu an hesabı kapalı ama yeni hesap açacak . Sonra Yiğit Ağbaba , bir daha böyle bir şey yaptığı zaman bütün bilgilerini ifşa edeceğini yazdı .

Bu kadar :)

Tabi, insanlar dandik bir lig için Digiturk'e ayda 68 lira verip soyulsun, Digiturk'te lige heyecan gelsin diye süper final gibi muhteşem uygulamalar çıkarsın ortaya.

Olur da bir gün maçlar başka bir platformdan yayınlanırsa o zaman ben de paramı öder maçımı izlerim, ama maçlar Digiturk'te olduğu sürece bu benim için bir hizmettir.

Galatasaray için 68 lirayı çok görüyorsan diyecek bir şey yok. Hadi durumum kötü felan desen neyse. Madem dandik lig, izleyecem diye kaçak yayın aramana bile değmez.

Belçika 2ci lig takımı diye küçük görmeyin okadar.

Adamların ligi başlayalı 1 ay olacak.

Bizim gibi amatör seviyede değil bunların 2ci ligleri. Schalke04 tam kadro mesela almanya 3cü lig takımına eylendi kupadan.

Hemde haklı çekilde.

''Gerçiği> gerçi'' ve ''Çekilde>şekilde'' hatalarını çok fazla yaptığını fark ediyorum, çok önemli değil herkes anlıyordur ne demek istediğini...Lakin Türkçemiz biraz daha dikkati hak ediyor diye düşündüğüm için belirtmek istedim...

İmla kurallarına hunharca tecavüz edenler ayrı konu tabi, onlar için yapılabilecek bir şey yok:mad:...

Galatasaray için 68 lirayı çok görüyorsan diyecek bir şey yok. Hadi durumum kötü felan desen neyse. Madem dandik lig, izleyecem diye kaçak yayın aramana bile değmez.

Ben diyorum süper final, sen diyorsun Galatasaray için. He kardeşim he Galatasaray için. Avatarını yeni fark ettim bu arada, hadi iyi akşamlar sana.

Ben diyorum süper final, sen diyorsun Galatasaray için. He kardeşim he Galatasaray için. Avatarını yeni fark ettim bu arada, hadi iyi akşamlar sana.

Avatarımın ne anlama geldiğini bilmemen yaşını gösteriyor zaten. Boşu boşuna kendimi yormuşum. İyi akşamlar.

''Gerçiği> gerçi'' ve ''Çekilde>şekilde'' hatalarını çok fazla yaptığını fark ediyorum, çok önemli değil herkes anlıyordur ne demek istediğini...Lakin Türkçemiz biraz daha dikkati hak ediyor diye düşündüğüm için belirtmek istedim...

İmla kurallarına hunharca tecavüz edenler ayrı konu tabi, onlar için yapılabilecek bir şey yok:mad:...

İmla ve Türkçe'ye ben de dikkat ediyorum da aynı anda bir çok iş yaparken, hızlı yazmak zorunda olduğum durumlarda kelimelerin içindeki harflerin yeri sık sık değişiyor:)

Bu hataya da çok üzülmeye başladım. Resmen takıntı halini aldı.

Bende takıyorum ama tlf dan yazdığımdan çok hatan yapıyorum dokunmatiğini sevdiğimin akıllı tlfları hele birinde sözlüğü kaldırmamışım müşteriye resmen şifreli msj atmıştım

Schalke i takip edenler,

Kadir Gokyar nasil bir oyuncudur, iyimidir, Schalke de oynar mi, bize uyar mi?

Ateist isen tamam herkesin kendi seçimidir ama küfür etmesi gereksiz birşey..

I am the one who knocks!

Birak küfür etmesini, Müslüman´lari insan yerine koymuyordu, sözde katliamlara cagriyordu. "Soma Halki 49% AKP oy vermis, gebersin O. cocuklari" gibi bir söz sarf etti. Sonra Yigit ile bu konuda tartisirken Adamin daha yeni dogmus kizina küfür etti. Oda onun izini buldu, ve adini ifsa etmeyerek merhametli bile davrandi. Kullandiklari laflarin cogu sokakta cinayet sebebi... Düzelir, kendine gelir diye düsünürdüm hep, ama nafile...

Sen anonim olmana güvenerek heryere nefret ve hakaret sacarsan, gün gelir birileri seni ulu orta maymun eder iste. Yazik etti kendisine ama olanlari sonuna kadar hak etti.

Birak küfür etmesini, Müslüman´lari insan yerine koymuyordu, sözde katliamlara cagriyordu. "Soma Halki 49% AKP oy vermis, gebersin O. cocuklari" gibi bir söz sarf etti. Sonra Yigit ile bu konuda tartisirken Adamin daha yeni dogmus kizina küfür etti. Oda onun izini buldu, ve adini ifsa etmeyerek merhametli bile davrandi. Kullandiklari laflarin cogu sokakta cinayet sebebi... Düzelir, kendine gelir diye düsünürdüm hep, ama nafile...

Bu adamın sitesi filan kapatmakla yetinilmemeli. Anladığım kadarıyla suç işliyor hem kaçak yayınla, hem sanal ortamda hakaretle hem de insanları kışkırtmak ile. Şikayet edilip bütün hayatı kayırılmalı. Site ile filan uğraşmaya bile gerek yok.

Sizin anlattıklarınızdan hareketle bunu söylüyorum.

screenshot_3-1354257145.jpg
BveiPgOCIAAUv-3.jpg
:DD

Hahahah super :D

Doğrudur. Bu ülkedeki insanlar da sadece kendi işlerine bakmayı bir gün öğrenecekler, ama o günleri biz görmeyiz herhalde.

Düşünceleri düşünce yapına uymuyor olabilir, din siyaset gibi konularda saygısızca davranıyordu bunu kabul ediyorum.

Fakat Galatasaray taraftarına hizmet eden bir hesabı kapattırmanın neresi doğru?

Türkiye'nin en büyük sorunu bu, herkes her şeye maydanoz oluyor. Sen dinsizsin, sen laiksin, sen koyunsun, sen çapulcusun, sen kaşarsın, o kezban bu böyle. Size ne arkadaş size ne?

Adam milyonlarca taraftara hizmet ediyor muydu? Evet. Gerisi sizi ilgilendirmez herkes kendi işine baksın.

siyaseti geç ama din bu kadar basit geçiştirilemez, insan inandığı değer verdiği kutsal saydığı isimlere,olgulara hakareti ben işime bakayım diyerek sindirirse ondan zaten adam olmaz, maydanoz olunacak şey var olunmayacak şey var bunuda ultraaslanı gram sevmeyen biri olarak yazıyorum.Ne olursan ol o sana karşıt görüşe hakaret hakkı vermez bu kadar basit

siyaseti geç ama din bu kadar basit geçiştirilemez, insan inandığı değer verdiği kutsal saydığı isimlere,olgulara hakareti ben işime bakayım diyerek sindirirse ondan zaten adam olmaz, maydanoz olunacak şey var olunmayacak şey var bunuda ultraaslanı gram sevmeyen biri olarak yazıyorum.Ne olursan ol o sana karşıt görüşe hakaret hakkı vermez bu kadar basit

Hakaret etmesi yanlış onu savunmuyorum zaten. Ama hesabı kapatması için adamı tehdit etmeleri de yanlış.

Bu adamın sitesi filan kapatmakla yetinilmemeli. Anladığım kadarıyla suç işliyor hem kaçak yayınla, hem sanal ortamda hakaretle hem de insanları kışkırtmak ile. Şikayet edilip bütün hayatı kayırılmalı. Site ile filan uğraşmaya bile gerek yok.

Sizin anlattıklarınızdan hareketle bunu söylüyorum.

Az bile anlattim merak etme, burada bazi gencler ne yazikki yine bilmeden konusuyor. uA´nin hedefine girmesi de cok ayri bir konu, adamlar TT baslatiyorlar Almanya´da camilerin yanmasi ile ilgili ve bu altina "Umarim Islam nefreti orada öyle bir seviyeye ulasir ki, sokaga bile cikamazsiniz" (Sansürlenmistir) gibi bir ifade kullaniyor...

Galatasaray ile ilgili bir hizmet yapmasi güzel birseydi, ama Galatasaray adini kullanip dinlere ve insanlara kimse böyle bir uslup kullanamaz. Müslüman olmasam bile, ben böyle bir üslübu lanet ederim. Bu insanliga hizmet degil, insanliga düsmanliktir...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt