Şimdi eğri oturup doğru konuşalım başkanı bu taraftarın %90 ı çok seviyor ve güveniyor bende bunlardan biriyim .. Başkan ilk seçildiğinde şampiyon olacağı bi teknik adamı seçti ve sürprizde yaşamadı..2 yıl arka arkaya şampiyonlukla camianın da güvenini kazandı taraftar zaten arkasında Terim konusunda bile herkes arkasında durdu.. Futbol dan çok anlamadığını bunun bir ekip işi olduğunu bu takımı profösyenelerin yöneteceğimi defalarca söyledi .. Başkanın esas işi neydi vizyon dubüyük işmadamlılığını ticareti pazarı iyi biliyordu Galatasaray markasını daha iyi pazarlamakdı şimdi ligde şampiyon olunamayan bir yıl var bu yıl ise takım güven vermiyor gereksiz yapılan bir sürü transfer vs.. Asıl işi olan pazarlama ve marka değerimizi ise kullanamıyor şuan ( sponsorluk) bir diğer konu takımı profösyenellerin yönetmesi yömetimdeki ağır abileri gönderip tecrübesiz adamla çalışması .. Yani tüm bunlar başkanın inişe geçtiğinin göstergesidir bu yıl da şampiyon olamazsak taraftar da arkasında durmaz ve homurdanmalar başlar.. Ben başkanın son dönemde başasırız olduğu düşünüyorum gerek yönetim gerek klup gelirleri gerek futbol takımı olarak düşüş dönemindeyiz.. En büyük rakibimizden 3 yıl 100m fazla para kazanıp bunu kullanamıyosak hala rakibinin forvetleri senin takımınından iyiyse bu işi beceremediğini gösteriyor umarım herşey güzel olur da bende haksız çıkarım..
Sent from my iPhone using Tapatalk