Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Vargasi da kacirdik.Tam aradigimiz tipte oyuncuydu ilgilenmemisizdir bile Allah bilir ,bi oyuncuya takilip kaliyoruz adam Sili de acaip formdaydi.

Qpr kiralamis oyle cok para verecegin biri de degildi ,biz anca mal mal bakalim bu sene bizden bi yol olmaz.

Zaten ihtiyacı olan mevkiiye ciddi transfer niyeti olan kulüp, öyle tek bir adama takılıp kalmaz, alternatiflerini de hazırda tutar mutlaka...''Falanca da falanca'' diye olması zor görünen adamı gündemde tutup, son gün osuruktan birini getirmek çok bayat bir numara, ağır saf olmak lazım yemek için...

Benim asıl endişem hiç transfer yapılamaması da değil, ara transferdeki saçmalıkları devam ettirip, verim alınamayacak birkaç kişiye daha yüklü kontratlar yaparak iyice sıvamaları ihtimali ürkütücü olan...

Bu sene umudum azaldı, yönetim (Aysal + sıfır) bu gevşeklikle sorunların üstesinden gelecek gibi durmuyor da Prandelli için üzülürüm şahsen, iyi imkanlar sağlansa uzun vadeli bir planlama ile iyi işler çıkarabilecek çapta, karakterli bir adam...

BvPkA19IgAAjx-o.jpg

:)

2005 ekim itibariyle 100.yılımıza girdik.ve 100.yılımızı kapsayan 2005-2006 sezonunda şampiyon olduk.

sonbaharda doğanları niye 1 yaş büyük gösteriyonuz hep..2004-2005 sezonu bizim 99.yılımızdı.

Böyle maalesef ,

2004-05 100. yılımızdı ,

kargaların 2002-03 , fenerinde 2006-07 100. yıllarıydı

PFDK bugun baya ceza yagdirmis, ozel maclarda cikan kirmizi kartlara veya olaylara ozel cezalar falan..

Peki kirmizi kart goren Caner Erkin niye bunlarin arasinda yok? (!)

hayırlıysaolsun!

[media]https://www.youtube.com/watch?v=fHJ-8y9B0Pk[/media]

Zaten ihtiyacı olan mevkiiye ciddi transfer niyeti olan kulüp, öyle tek bir adama takılıp kalmaz, alternatiflerini de hazırda tutar mutlaka...''Falanca da falanca'' diye olması zor görünen adamı gündemde tutup, son gün osuruktan birini getirmek çok bayat bir numara, ağır saf olmak lazım yemek için...

Benim asıl endişem hiç transfer yapılamaması da değil, ara transferdeki saçmalıkları devam ettirip, verim alınamayacak birkaç kişiye daha yüklü kontratlar yaparak iyice sıvamaları ihtimali ürkütücü olan...

Bu sene umudum azaldı, yönetim (Aysal + sıfır) bu gevşeklikle sorunların üstesinden gelecek gibi durmuyor da Prandelli için üzülürüm şahsen, iyi imkanlar sağlansa uzun vadeli bir planlama ile iyi işler çıkarabilecek çapta, karakterli bir adam...

Benim umudum tam da şu son dakika transferi konusunda çok haklısın. Umarım oraya gitmeyiz en sonunda. Artık az parayla iyi takım, istikrarlı takım olmanın yolunu bulmalıyız. Az para derken de gidip 2-3 milyonluk 10 adam alma şeklinde değil. Az ama kaliteli adam alarak. Mesela Olcan'ı aldık, fena transfer değil. Ardından gidip Yasin'i sırf almak için almak saçma geliyor bana. Hüseyin Altuğ'u izledik mesela kanat forvet. Yasin 10 üzerinden 2 verecekse katkı olarak bu çocuk da en kötü 1,5 verir. Ne gerek var 27 yaşında böylesi bir transfere. Halbuki bizim bu transfer döneminde belirli 2-3 ihtiyacımız vardı olcandan sonra. 2.5 milyonu boşuna verdik bana göre. 2 hücumcu olur sa bir de stoper alıp kapatalım.

Mesela bek diye tuturmuşuz. Tarık meselesi sanırım bu yine. Yani 4-5 milyon idden Tarık için boşuna. Alper gibi yatırım yapılacak adamı almıyoruz aynı fiyatı bir bek için veriyoruz. Ya da ne bileyim mesela bugün bir haber çıktı Balanta olmazsa Uğur Demirok diye. Uğur bize ekstra ne verecek merak ediyorum. Balanta olmazsa Chedjou kalacağına göre alt yapıdan çıkaralım Burak'ı 5. stoper olsun. Chedjou-Semih-Zan-Balta-Burak olsun. Ne fark edr Allah aşkına?

O paraları çok daha iyi traansferlere harcayabilirdik. Saçma saçma yapılan sözleşmeler ve gönderilemeyen oyuncular da cabası.

Podolski gelirse ,

hani şu ön direk arka direk ıskaladığımız saç baş yolduğumuz , sneijder'in gönderdiği kaleciden seken füzelerin altı pasta ikramlık beklediği bir türlü gole dönüştüremediğimiz kaçan pozisyonlar var ya..

işte bunlar hep gol olur..

beni tek düşündüren maliyeti ve kontratının uzunluğu..

kiralık alsak melo gibi muhteşem olur

Aynen oyle kabizlik cekiyoruz resmen tutturdular bi Campell 3 aydir ayni goygoy.Vargas Campellden asagi bi oyuncu degil ozellikleri de benzer istedigimiz teknik forvet tanimina cuk oturuyor ustelik ucuza kiralik gelecekti para yok diyip duruyorsun risk yok bu transferde kirala bi de satin alma opsiyonu koy rahatsiz, Sampiyonlar liginde oynama firsatini kacirmazdi anlas getir iste adamda istedigimiz hersey vardi.Kabizliktan firsatlari kacirip duruyoruz sonra panik transferleri yapicaz sacmasapan aaa Campell gelmedi alakasiz bi adama parayi bayililalim madem denecek sonra yine elimizde patlicak.

Prandelliye yazik oluyor dedigin gibi rakiplerde Sow,Ba,Cardozo ve daha fazlasi var biz hala topa bomba muamelesi yapan Burak,Umut gibilerle lige basliyorz..He tabi panik bi transfer gelecek gidecekler dusustu isimli birine verecekler 10 milyon +seneli 3 milyon sonra seneye gondermeye ugrascaz.Yonetim napiyor akil sir ermez bu sene umudum yok.

podolski ile imzalasak , bjkye rövanş maçında çakıp bize gelse tinerciler sezon başlamadan çökerler direk :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt