Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Genel olarak Almeida'nın kötü oyuncu olduğu düşünüldüğü için değilde bjk nin onu gönderipte yerine Ba gibi bir forvet aldığı halde Cl'de yeri garanti olan takım olarak niye daha iyisini almıyoruz diye eleştiri var bence genel olarak

bjk ama göndermedi. Çok para istedi diye anlaşamadılar. O paraya demba bayı alırım dediler ve aldılarda.

Almeida geçen sene fena değildi. Hata belki kariyer boyunca okadar koşduğunu görmedik mac içinde.

Bende daha iyisini isterim ama okadarda kötü olmaz tek forvetli sistemde.

bjk ama göndermedi. Çok para istedi diye anlaşamadılar. O paraya demba bayı alırım dediler ve aldılarda.

Almeida geçen sene fena değildi. Hata belki kariyer boyunca okadar koşduğunu görmedik mac içinde.

Bende daha iyisini isterim ama okadarda kötü olmaz tek forvetli sistemde.

Valla ben aslında çokda istemiyorum :D ama kimseyi alamayacaksak kısa kontrat ve ucuza gelicekse gelsin yoksa külfet olucak.

Bide bi ara Michu vardı sanırım forumda çok övülüyodu onu alma şansımız falan yokmu bize uymaz mı oyle bırısı

Tükenmişlik sedromunu yönetim değil taraftar yaşıyor Almeida'ya bile çoktur iyidirler başladı.Bize hem tek forvet olarak hemde kanat oynayabilecek birisi lazım hız lazım, teknik lazım...

Valla ben aslında çokda istemiyorum :D ama kimseyi alamayacaksak kısa kontrat ve ucuza gelicekse gelsin yoksa külfet olucak.

Hiçden iyidir. Burak hadi belki diyelim gol atar , fayda sağlaya bilir.

Umut bulut ama tek alternativi olması korkutuyor. Burak 1 ay sakatlansa diyelim.

Umut bulut ile mi oynacağız macları :DD

Cinayet çıkar galiba

artık maç sonlarında doldur-boşalta döndüğümüzde mi kullanırız Almeida'yı, yoksa Burak sakatlandığında mesela Bruma'nın yerine mi oynatırız bilmiyorum ama onun yerine Chedjou forvet oynasa daha faydalı olur

saka yapmiyorum nene lisandro lopez gibi adamlari alalim bu almeida kazmasini filan alacagimiza

Hiçden iyidir. Burak hadi belki diyelim gol atar , fayda sağlaya bilir.

Umut bulut ama tek alternativi olması korkutuyor. Burak 1 ay sakatlansa diyelim.

Umut bulut ile mi oynacağız macları :DD

Cinayet çıkar galiba

Ya tabiki büyük sıkıntı.Burakta kötü olduğu maçlarda çekilmiyo ama Almeida +3 e gelicek gelirse.Kimi kesicez yabancı olarak yada Almeida forvet sonuçta oyuna gireceği zaman iki değişiklik yapmamız mı gerekcek.

1 adet Podolski şampiyon yapacakken, yok Balanta yok Almeida, Campbell.

Campbell gelmez. Balanta gelse de farketmez.

Kim yapıyor bu transferleri Allah aşkına.

bir zamanlar juilo baptistayı istiyorduk o günler daha hareketliydi sanki transfer sezonu podolski > julio baptista

[media]https://www.youtube.com/watch?v=vBb4kqG3RvE[/media]

bir zamanlar juilo baptistayı istiyorduk o günler daha hareketliydi sanki transfer sezonu podolski > julio baptista

[media]https://www.youtube.com/watch?v=vBb4kqG3RvE[/media]

Ya tabiki büyük sıkıntı.Burakta kötü olduğu maçlarda çekilmiyo ama Almeida +3 e gelicek gelirse.Kimi kesicez yabancı olarak yada Almeida forvet sonuçta oyuna gireceği zaman iki değişiklik yapmamız mı gerekcek.

Hııı... Doğru . Yabancı sınırını unutuk yine.

Yerli alsınlar yada stoper türk ama kim var bilmiyorum o bölge için yerli olarak.

Neyse. 8 gün kalmış. Transfer bile yapılmayacak belkide.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt