Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lig başlayacak daha bizim transfer adına hiç bir somut gelişme yok sponsor yok takım ne durumda bilen yok.Dün aysal sponsor işinin zora girdiğini unicef gibi sosyal projeye sponsor olabileceklerini belirtmiş eğer sen galatasaraya sponsor bulamıyorsan orada işin yok senin

Sponsor bulamıyor diyorsunuz da, geçen gün borsa tabanlı bir şirket açıklama yapmıştı, ülkeler için puanlama yapan bi şirket ismini hatırlamıyorum. Türkiye'de ekonomi iplik üzerinde gibi bir laf etmiş bizim ekonomi bakanı da onları takmıyoruz demişti. Bizim bakanın onları takmamasının yanı sıra, yatırımcılar bu adamı izliyerek oynuyorlar, yatırım yapacağı ülkeyi vs. Yani Türkiyedeki bir takıma sponsor olmak biraz zor iş, mantıken yani. Yerli sponsor iyi para vermiyor, iki ucu b.klu değnek misali. Yani biraz bunları da düşünmek lazım. Sponsor ile sezon içinde de imzalanabilir yanlış bilmiyorsam. Ki bu berbat yapının içinde GSyi yukarıda tutmak en zor iş.

Abartildigi kadar kotu bir transfer sezonu gecirdigimizi dusunmuyorum . Turkiye'nin son yillardaki en iyi oynayan kanat oyuncusunu aldik . Bruma dondu . Yasin'i alip kanat rotasyonu yarattik . Gecen seneki en buyuk eksigimiz kanatlardi bu sene ligin acik ara en iyi kanat oyunculari bizde . Bana gore tek yapmamiz gereken eldeki coplerden kurtulup yerlerine ust duzey rotasyon oyunculari almak .

Gerçekten daha sezon başlamadan sabır taşıyor. Ünal Aysal inşallah istifa etmek için yolunu yapmıyorsundur.

Bruma geçen sene fener maçında oynadı, CL maçlarında oynadı çocuk yeni transfermiş gibi konuştun

sakatlıktan sonraki ilk ciddi maçını kastettim ilk maç derken. ister istemez kendini sakınır, çekingen oynar öyle kolay bi sakatlık değil çünkü atlattığı. "çok tecrübesiz, fiziği yetersiz, gol atamıyor" tarzı buradaki ergen kitlenin yapacağı yorumları kastetmedim yani

Sponsor bulamıyor diyorsunuz da, geçen gün borsa tabanlı bir şirket açıklama yapmıştı, ülkeler için puanlama yapan bi şirket ismini hatırlamıyorum. Türkiye'de ekonomi iplik üzerinde gibi bir laf etmiş bizim ekonomi bakanı da onları takmıyoruz demişti. Bizim bakanın onları takmamasının yanı sıra, yatırımcılar bu adamı izliyerek oynuyorlar, yatırım yapacağı ülkeyi vs. Yani Türkiyedeki bir takıma sponsor olmak biraz zor iş, mantıken yani. Yerli sponsor iyi para vermiyor, iki ucu b.klu değnek misali. Yani biraz bunları da düşünmek lazım. Sponsor ile sezon içinde de imzalanabilir yanlış bilmiyorsam. Ki bu berbat yapının içinde GSyi yukarıda tutmak en zor iş.

biz çok zengin bir takım değiliz sponsor o yüzden bize şart madem istediğin rakamlara bulamıyorsun 1 senelik bir sponsor bul 5 6 milyon eurolara seneyi boş geçirme öyle bir sponsorda bulması lazım

Sürekli söylenen şu uefa kriterlerine göre transfer dedikleri nedir bilen varsa paylaşabilirmi?

Ayrıca bu kriterler avrupa takımlarına yokta sadece bizleremi var

[media]https://www.youtube.com/watch?v=NApExJhZwEY[/media]

videoya baklırsa balanta gelirse sneijder yine sol kanada kayar

Başkan Ünal Aysal bu konudaki durumu şöyle açıkladı: “Yapmayı planladığımız ve üzerinde çalıştığımız transferler öncelikle Türkiye Futbol Federasyonu’nun koyduğu yabancı kısıtlamasına takılıyor.” Başkan Aysal, transferdeki tek sıkıntının kontenjan meselesi olmadığını da ifade etti ve “Ayrıca UEFA’nın titiz bir şekilde uyguladığı finansal fair-play şartları var. Dolayısıyla transferlerin sponsor gelirlerine takılması da söz konusu” dedi.

Sürekli söylenen şu uefa kriterlerine göre transfer dedikleri nedir bilen varsa paylaşabilirmi?

Ayrıca bu kriterler avrupa takımlarına yokta sadece bizleremi var

gelir gider büyçesi kısaca..

bazı takımlara sınırlandırma getirdi. psg= 60 milyon euro gibi ...,

uefa kriterlerinde bir sınıflandırmasu var..

adamlar borcu cok kluplerin gelir-gider durumuna göre transfer harcaması yapmasını isityor. eğer klubun kasasından çıkar ekonomik olarak geri dönüşü yok ise maddi anlamda transfer yasağı getiriyor. düzelt de öyle gel diyor.

Sneijder: "Buradayım işte. Galatasaray'dayım. Kendimi burada mutlu hissediyorum, Galatasaray çok büyük bir kulüp ve buraya aşığım."

sakatlıktan sonraki ilk ciddi maçını kastettim ilk maç derken. ister istemez kendini sakınır, çekingen oynar öyle kolay bi sakatlık değil çünkü atlattığı. "çok tecrübesiz, fiziği yetersiz, gol atamıyor" tarzı buradaki ergen kitlenin yapacağı yorumları kastetmedim yani

sakatlığı ciddi değilmiş hocam oynamak istiyorum gol atmak istiyorum diye açıklama yapmış bence potansiyeline güvenilmeli o maç..Bazı maçlar oyuncuları büyüt öyle olabilir

sneijderin senesi olacak etrafını kanat doldurduk prandelli harika işletecek sistemi ama forvet lazım

Olcan----Sneijder---Bruma

------------Doumbia------------

STSL = Rape

biz çok zengin bir takım değiliz sponsor o yüzden bize şart madem istediğin rakamlara bulamıyorsun 1 senelik bir sponsor bul 5 6 milyon eurolara seneyi boş geçirme öyle bir sponsorda bulması lazım

Söylediklerinde zaten haklısın yani mantıksız birşey yok. Sadece bizim düşündüklerimizi onlarında düşündüğüne eminim :)

Transfer beklemenin anlami yok su saatten sonra .

1- yabancilar klup bulacak .

2- sponsor bulunacak

3- gelecek oyuncular ikna edilecek

4-bunlarin adapte olmasi beklenecek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt