Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geçen sene beğendim ben anadolu takımlarına karşı iş yapar Son 20 dk falan Umutu izleyeceğimize kanatta ya da forvette bunu izleriz

ben son hazırlık maçında beğendim ama sonra oyundan koptu.

önyargılı olmayalım bekleyelim biraz.

Gecen sene yolladıgımız erman bundan 2 gomlek iyi oyuncuydu. Bende izledim bu adamın maclarını kesinlikle galatasarayın oyuncusu degil. Hele ilk 11 oyuncusu hic degil.

Tsl de Galatasaray ın oyuncusu kim bi yazar mısın

Bilemem ama Yasin degil onu bilyorum. Paran yoksa boyle copleri takıma toplayacagimiza altyapıdan 2 oyuncu oynatırız belki onları kazanırız.

Prandelli bu yasinin neyini begenip aldı onuda anlamadım zaten. Podolskiyi hemen getiririm dyen baskanı veto edıyor ama yasine tamam diyor. İlginc gercekten.

Kalouyu menajerler onermis diyorlar.Cok iyi olur.

Lille deki Kalou yu serbestkende çok istemiştim eski üyeliğimde az savunmamistim. Adam rakip sahada efektif defans yapmaz ama top geldi mi de hem bitirici hemde iyi bir kanat oyuncusudur. Forvette de oynayabilir. Podolski den daha çok isterim çünkü Kalou da hala kendini ispatlama hırsı var. Gervinho felan hikaye. .

Sırtı dönük tek pasla bek ile ikiye hir oynayabilen kanat candır. Yasin bunları yapabildi. Ayrıca şut ve geniş alanda adam eksiltme özellikleri de ortalamanın üstünde. Umut bulut ile yetenek olarak kıyas bile edilmez de erman kılıç tan daha iyi bir oyuncu olduğunu düşünüyorum.

Peki bu adamı hayalindeki galatasaray kadrosunun ilk 11 ine yazarmisin deseniz kesinlikle hayir derim o ayrı. Ama yoklukta katkı verebilecek bir oyuncu bence.

Kalou'yu niye istedim bende anlamadım ama Gyan at gibi forvet.Güclü,teknik özellikleri kuvvetli,bitiriciligi olan bir oyuncu.Türkiye'de damga vurur.Ba tarzı Sow tarzı bir adam kanımca.Keske olsa ama hic düsünülmez böyle adamlar nedense.

:DD Kalou

Ama evet bizim ligde fizik gücü cok yüksek olan stoper ve forvetler iyi gidiyor. Onun icin Gyan istegini anliyorum renktas, ama bana kafa olarak dengesiz geliyor.

Demirören : melo beni seveceğini inanıyorum...

Tamam anlaşıldı. Bu adam bonzai kunlanıyor. Tipinden belliydi zaten.

Bilemem ama Yasin degil onu bilyorum. Paran yoksa boyle copleri takıma toplayacagimiza altyapıdan 2 oyuncu oynatırız belki onları kazanırız.

Prandelli bu yasinin neyini begenip aldı onuda anlamadım zaten. Podolskiyi hemen getiririm dyen baskanı veto edıyor ama yasine tamam diyor. İlginc gercekten.

Yasin > olcan bence ama ikiside yabanci kontenjani olmasa galatasaray kalibresinde olmadigini düsünüyorum.

Galatasarayda oynamayi hak eden tek türk suan zaten semih. Selcuk ile burak iyi yedel olur. Kontenjan olmasa diger hepsi goodbye.

Gesendet von meinem iPhone mit Tapatalk

Burak Yılmaz zu Milan

diyorlar

tapatalk

Danny Welbeck hakkında düşünceleriniz neler kendisi gol yükümüzü çekebilir mi ?

Welbeck kanat forvet tipinde bir futbolcu yani tamamlayıcı forvet. Gol yükümüzü çekmesi pek mümkün değil.

Bize santrfor lazım drogba gibi. Hiç olmazsa ceza alanı içi son vuruş adamı lazım mesela jardel gibi. Çok yetenekli olmasına gerek yok top kontrol etmeyi bilsin, ver kaç yapabilsin yeter.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt