Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
valla santrafordan önce orta sahaya inler'i almak lazım. bu selçuk ile olmaz bu iş. selçuk'un başlattığı atakları ne emre, ne sow, ne kuyt hiçbiri başlatamadı. hatta emenike, sow falan çok net pozisyonlar kaçırdılar kale önünde. selçuk onlardan daha iyiydi bu maç fener adına

edit: bir de penaltıyı dağlara attı, onu unutmuşum yazmayı

emre utkucan denilen gereksiz herif artik istifa etmeli, dogru dürüst bir scout ekibi yapsinlar

selcukun yerine biri sart

bıktık artık karı gibi oynuyor,eskiden yan pas geri pas yapıyordu,penaltı atıyordu artık onları bile yapamıyor

transfer olmuyorsa da o bölgeye furkan monte edilmeli takıma

Ulan takımda scout olmasa tamam dicemde o herif twit atmaktan baska ne yarıyor benim mesleğim olmamasına rağmen 100 tane oyuncu öneririm sol beke telleste hiç gelişme yok ilk geldiği günde defansta vasatti hala öyle nasıl oyuncu izliyor anlamıyorum

Muslera veysel semih hakan sabri selçuk melo olcan bruma sneijder yabancı transfer oynamalıyız sabri yüreğiyle oynar tellesten çok yararlı olur

Selcuk Ayhan Akman'a benzedi iyiyce yan pas geri bide tum topu Burak'a atmakla ugrasiyor Sneijder'a sanki dusman

selçuk furkan değişikliği lazım takıma. burak zaten evlere şenlik. oynamayan adam defolsun. ilk kez böyle bir cümle kurdurttular bana

Forvet transferi olmasa bile

Bu 11 denilmeli

________Muslera

Veysel Semih Koray Tarık

______Melo Furkan

Amrabat Sneijder Bruma

_________Burak

tarık - hücum gücü yüksek sol bek ve mevlüt şart.

muslera

tarık chedjou semih xxx

olcan melo furkan bruma

sneijder mevlüt.

Çare belli!

Samuel-Eto-o_2046006.jpg

* LG G2 Tapatalk *

-----------------MUSLERA-----------------

Veysel--Chedjou-----Semih----Hakan

-------------Melo-------TRANSFER---------

Olcan-----------Sneijder---------bruma--

--------------------TRANSFER----------------------

selçuk,burak,telles mutlaka kesilmeli yoksa her alanda önümüz kesilir... emre çolak yada umut gündoğanı adapte et selçuk'un yerine yabancı sağlam bir forvet şart oğlu şart...

Hic bir transfer bizi kurtarmaz care baska yerde aranmali ve yabanci alinmamali zaten oynatamiyoruz paralar bari bosa gitmesin

beyaztv karıştı kasetlerinizi çıkarttırmayın diyor ertem ahmetle rasime :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt