Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takımda çok radikal değişiklikler yapılmalı....

-------------------Nando---------------

Veysel----Semih-----Şecu----Hakan

-----Furkan-----Melo------Gündoğan

----Olcan-----Zenci forvet-----Sneijder

Ciddi anlamda tempo sorunumuz var,top ileri aktarılamıyor,ileri aktarılan top da kara deliğe takılıyor...

Çare 4-3-3...Boşuna zaman kaybediyoruz 4-2-3-1 ile.İmkanı yok oynayamız,elimizdeki oyuncularla olmaz o iş...

Furkan-Umut ikilisi topu ileri taşıma sorunumuzu çözer,Furkan-Olcan ile tempo sorununu hallederiz,Melo eski temposundan çok uzak,onu da 4-3-3 ün kesicisi olarak değerlendiririz,enerjisini savunmaya harcayarak çok daha verimli oynar...

İnşallah Prandelli bu radikal değişikleri yapar,bu mağlubiyet çok hayırlı oldu.Ama reaksiyon da gösterilmeli...

Balotelli gitti,Milan-Burak haberi doğru olabilir,bu fırsat asla ama asla kaçırılmamalı.

Selçuk kadro dışı,Telles yedeğe...

Yoksa sezon yine hüsran olacak...

Telles i hiçbi zaman beğenmedim.Ramon Mottadan ne fazlası var biri söylesin? Yabancı hakkını defansa harcamak en büyük hatamız.

Burada selçuk için tartıştığım herkesden özür diliyorum bu adamdan hiçbişey olmaz tatilde yatmış gelmiş resmen yazıklar olsun sana 2 senedir hiçbişey yapmıyorsun...

Carlinhos mu ne o geleydi ya. Bu tellesin neyini gorupte milli takima cagirdilar anlamadim.

Bruma da ne olacagi belli degil suanki performansi mersinde bir zayif zenci vardi onun kadar anca

Sneijder Quad core digerleri intel celeron daha.

Telles, chedjou yabancı kontenjanı olmasada tutmazdım.

Şampionluğa oynayan takımda işleri olamaz.

Yerlileriden bugün tek olcan ve veysel biraz ışık verdi.

Yasin böyleyse, geldiği gibi gider.

Bruma bu takımda yazılması ilk isimlerden. Ishakı bari alsaydık be.

Oyunu çok iyi kura bilen stoper

Forvet

Ve sol bek yerli . Roberto carlos olmasınada gerek yok.

Ve tolgay arslan hamburgdan.

Yani hayal. Bu sene bu takım şampion olursa futbol mucize olur biraz.

Senden daha iyi olan en az 2 takım var . Trabzonu bilmiyorum pek.

6 yerli bulmamız lazım ilk 11e defansı komple yerli yapmak artık farz oldu Veysel-Semih-Balta-Tarık(alınmamalı diyordum ama başka çare yok) 2 yerli kalıyor geriye

Kadro boyle olmazsa hic bisey yapamayiz

Muslera

Yerli-Semih-Yerli-Yerli

Yerli-Yerli-Melo-Bruma

Sneijder

Yabanci

Bugün için burak>selcuk. Selcuk'un durumunun en iyi özetidir herhalde. Burak en azından koştu falan. Gerçi koşan oyuncuya iyi der hale geldik malesef. Bu arada Olcan takıma göre çok iyiydi bence.

Bu forumun hali ne ya ?

Adam akıllı bir şey yazılmıyor,reklam koyalım diye site resmen çökerttiniz bravo...

bursa maçında furkan solbekte oynamalı.önünde de bruma...

Vay be selcuk bir gun sana sovecem senin volkana karsi penalti kaciracagini 3-4 kere karsi rakibe resmen pas verecegini dusunmezdim be haci hemen git yonetimle gorus gitmek istedigini soyle yoksa aklimizda o eski sniper kalmayacak

Transfer istiyor diye Mancini'yi gönderdik işte biz böyle bir takımız . Bize her şey müstehak ..

Artık yapacak birşey yok. Ligde gerekirse defans hattı için muslera dışında yabancı kullanmamalıyız. Chedjou'yu bugün beğendim ama onun yerine koray falan da oynayabilir TSL de. Telles'in satılabilme ihtimali varsa hemen elden çıkarılsın. Geçen sene birkaç maç fena değildi ama onun dışında hiç yok. Ne defansı var ne ofansı... Bunu takımda tutacağımıza Eboue kalsın Sabri kalsın yemin ederim daha iyi! İlk geldiğinde oynadığı birkaç maç dışında solbekte sabri kadar iş yapamadı adam nasıl birşeydir anlamış değilim :redface:

Selçuk ve Burak ikilisini anlatmak için ise kelimeler kifayetsiz kalıyor :crushed: Resmen takımı sabote ediyorlar. Hangi akla hizmet bu adamların sözleşmeleri uzatılır anlayabilmek mümkün değil :nightmare: Yekta desen nasıl hala takımda kalabiliyor çözebilmiş değilim. Attığı penaltı ise karpuzcunun kucağına karpuz atar gibi :redface:

Bir de takıma Yasin diye bir oyuncu alınmış! Kimdir nedir necidir bilmiyorum. Yerli alın derken bunu mu diyorduk? Bu mudur Galatasaray'a reva görülen transfer kalitesi? Bizde hala daha transfer bekliyoruz yazık!!

Yabancı olarak ise hala daha Balanta malanta deniyor. Bu yabancı sınırlamasında artık genç adam alıp yetiştirmek mümkün değil. Yani bruma, telles tarzı transferler bize daha çok zarar verir. Bize çilek gerekiyor çilek. Koyduğun gibi iş yapacak adam gerekiyor. Muslera, Melo, Sneijder'in yanına ilk 11'e mümkünse 1 adet kanat bir adet forvet gerekiyor. +3 için ise chedjou, bruma ve amrabat kenarda dursun.

Bugün iyi bir oyun beklemiyordum ama bu kadar da kötü, ruhsuz ve ne yaptığını bilmeyen bir takım göreceğimi düşünmüyordum. Perşembe günü çekilecek olan CL kura çekimi heyecanım bile kalmadı :sad007: Çükündürük fenere karşı bile pozisyona giremiyorsak CL'ye hiç gitmeyelim.

Avrupa kalitesinde en az 3 oyuncu almadan sezona girersek eğer üzülerek söylüyorum belki 3. tahminimce 4. oluruz :crushed:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt