Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takıma 3 acil ihtiyaç var.

1. Golcü kanat forvet. Campbell-Podolski vb.

2. Santrafor. Mevlüt gibi yedek de olabilir, yedek kalacak yabancı da.

3. Tolgay Arslan'ı ortasahaya almalıyız. Melo ve Selçuk salmışlar iyice.

Stopr filan boş işler. 2 senedir takım adım adım gol atmayı unuttu.

-------------Muslera------------

Tarik----Koray--Semih--Balta

-------Melo------Selcuk--------

Olcan------Sneijder----Transfer

--------------Transfer--------------

Kanata defansa gerek yok yahu, bize çok net drogba tarzı topu tutabilen güçlü adam lazım bu saatten sonrada zor o iş, orta saha hayal selçuğun yerine yabancı hakkı yok yerlide de tek alternatif inler yada hamitin eski günleri, sağlam pivot santraforu acil gerekiyor, aman defans falan almayın

Orta sahada lazim beyler, birakin sag beki, orta sahanin durumu vahim!!!

Bizim takıma ilerde top tutacak bi forvet lazım.Öyle senede 20-30 gol atmasına gerek yok gelen topları indirip servis yapsın yeter keşke Llronte'yi alma ihtimalimiz olsa

Kaliteli santraforda yetmez. Sağlam bir ön libero şart. Furkan'da artık Selcuk'un yerine oynar.

yav kötü bişey de yazmadım bu nasıl bişey.siliniyo mesaj.herşeyi çok iyi çok güzel mi yazalım ?selçuk inana yer yok ortasahada artık.aha bunu da sil!

dünki oyun utanç vericiydi resmen ayakları titredi barça real karması ile oynadık sanki her topu rakibe ver 2 pas yapama

Ortasahaya en az 1, hücuma 2 kişi almalıyız.

Ve malesef bunların en az 2'si yerli olmak zorunda. Yapılacak iş belli. Tolgay ve Mevlüt'ü kapıp gelmeliyiz. Bunun başka yolu yok.

furkan hem solbeke,hem sağbeke hem ortasahaya alternatitir.emre çolak veya umut gündoğan idareten ortasaha için denenmeli.birhan vatansever artık ilk 11 için hazırlanmalıdır.

melo-birhan-tolgay ortasaha bu olmalı abi.

mevlüt dediler onuda almadılar ya kardeşim yabancı sınırı ucubesinden vazgeçmiyorlar işte sende ağırlığını koyup bu kararı değiştiremiyorsan alacaksın mevlütü başka alternatifin yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt