Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Forvet için adaylarım : Huntelaar - Soriano - Bony - Negredo - Soldado

Bu 5'i de çok para . Hatta birkaçı 15 m'nin üstünde . İnşallah başkan artık taşın altına elini koyar da bu 5 isimden birini alırız .

Wilfried gelse çok süper olur tadı kalıırrr :D

Ama kesin gelmez.Gelsede en az 20 M :(

zaten şu takımda en nefret ettiğim şey. futbol oynamak için sürekli onlara gaz verecek bi fatih terimi sahada beklemeleri. bazen bu ruhsuzluğu görünce takımın alayının kovulması isteği doğuyor insanda

malesef türkiyede durum bu

profesyonel dünyada böyle bir şeye yer yok ama ülkenin şartları bu

Armanın Peşinde ‏@ArmaninPesinde_

20.00 da Galatasaraya transferi çok yakın olan isimlerden birini de açıklayacağız.

6 şampiyonluk, 1 uefa kupası, sayısız türkiye kupaları vs... kazandıran adamı beğenmemek de ayrı şımarıklık olsa gerek

Amrabat, Chedjou, Dany isterimde isterim diye tutturan bu takıma bela eden adam!

başarılı olan bir adam olabilir peki sevgili ft neden tüpçüyü tff başkanından önde tuttu? neden kulübü tffnin istekleri için bıraktı

transfer bekleyenlere,almeidayı alırlar kapatırlar transferi sakat almeidayı

bu takıma golcu sol açık ve forvet şart diyordum ama sanırım yanıldım

orta sahaya da kesinlikle takviye lazım,selçuk -selçuk şahinleşmeye başlamış

bir de anlamadığım,sezon açılışından itibaren nasıl idman yaptılar da her açıdan bu kadar kötüyüz

herşeye rağmen tek olumlu hareket prandelliden geldi,maça müdahale etti ve o andan itibaren biraz değişti oyun ama ne kadar yeterli olur bu futbolcu kadrosuyla?

fatih hocamızın farkı buydu,oyuncuların kafasına estiği gibi oynama dönemi bitmişti.yabancı hocalar için bu sorun var malesef

Terim olsaydı dün rahat 4 tane yerdik...

Ne çabuk unutmuşsunuz 2012-13 ve geçen sezon başını.Defans diye bir şey kalmamıştı ,Terim de bu oyuncu grubundan bir şey olmayacağını anlayıp kendini kovdurdu...

Bu konu çok tartışıldı , eski defterleri yeniden açmanın anlamı yok...

Terim olsaydı dün rahat 4 tane yerdik...

Ne çabuk unutmuşsunuz 2012-13 ve geçen sezon başını.Defans diye bir şey kalmamıştı kafasında,Terim de bu oyuncu grubundan bir şey olmayacağını anlayıp kendini kovdurdu...

Bu konu çok tartışıldı , eski defterleri yeniden açmanın anlamı yok...

ne zaman 4 yemişiz de dün yiyecektik? geçen yıl feneri nasıl ezdik kupada hatırlasanıza.

madrid maçını diyorsan,o maçtan sonra hemen takımda revizyon yaptı ve 4te4 yapan bjkyi 70 bin kişi önünde yendik unutmayın bunları

ne zaman 4 yemişiz de dün yiyecektik? geçen yıl feneri nasıl ezdik kupada hatırlasanıza.

madrid maçını diyorsan,o maçtan sonra hemen takımda revizyon yaptı ve 4te4 yapan bjkyi 70 bin kişi önünde yendik unutmayın bunları

Valla 2012-13 sezonunda 35 gol yedik ki çok çok fazla.

Ardından geçen sene çok daha beter oldu savunma.

Mancini'nin savunma anlayışı olmasa 50 gol yerdik o savunma ile.

Dediğim gibi bunlar eski tartışmalar,gerek yok artık...

sene olmuş 2014 hala terim tartışıyoruz.. Napacak kardeşim ölene kadar terim mi yönetecek bizi

evet çoğu kişinin beğendiği telles dün gece döküldü gördük riera yı arar olduk ki ben hakan baltadan nefret ederdim dün oyuna girmesini bekledim ya bu takımda kadro dışı kalmış eboue var allah aşkına eboue türk olsa millet kapışır al karşına konuş atma kendini yere de bu eboue bu takımda olmalı sola ishakı alalım diye kaç kere yazdım buraya telles genç diye oynatacakmışız al ishakı oynat hemde brumaya yer açarsın kadronda.selçuk zaten topu aldımı buraktan başkasına top atmıyor bu şekilde gol atamayız ki burak ile gol atmak zor bize duvar olabilecek pres yapacak top tutan adam lazım demba ba gibi elmander gibi..sıkıntılar çok defanstan top çıkaramıyoruz eger karsı takım pres yaparsa çok sıkıntı yaşıyoruz ama en büyük sorun ileri uçtaki oyuncuların topu tutamaması ayaklarında hemen kaybediyorlar sahaya da iyi yayılamıyoruz.Bu şekilde gidersek işimiz çok zor özellikle şampiyonlar liginde ve deplasman maçlarında

dünkü oyunu gördükten sonra aranan oyuncu forvetten ziyade topu ileri taşıyabilecek orta saha olmalı :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt