Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Almeida gelirse buyuk hayal kirikligi olur transferin basinda almeida gelse bi nebze kabul edebilirdik para yok hazirlik maclariyla beraber takima alisabilirdi ama simdi resmen unal baskan korkaklik yaptı tepkilerden korktu son gunlere kadar oyalayarak bizlere almeidaya bile raziyiz goruntusu ortaya cikabilir bundan sonra gelirse boyle gozukucek insallah duzgun birini aliriz umudumuz bugun arsenal yensinde paralar gelsin yarin muhakkak bir gelisme olur

Tarık'ın alınıp savunma hattının tamamen yerlilerden kurulduğunu varsayalım.

Muslera Melo Sneijder ilk 11'deki 3 yabancı

Chedjou Telles Bruma +3

desek,

4. ve 5.yabancı nereye gelmeli?

Kanat+forvet?

Orta saha+forvet?

Defans tamamen yerlilerden kurulamaz illa ki yabancı savunmacı + forvet?

tapatalk

Aklın yolu bir.

Sene başından beri olması gereken buydu.

3 transfer yapacaksın ama net yapacaksın.

Benim düşünce kanat+forvet yabancı

Gökhan İnler + yerli sol bek

Hadi çok para yok diyelim, Kiralık formülünü devreye sokarakda bazı oyuncular alınabilirdi.

Ama şurası çok net ne yazık ki acı tarafı maddi anlamda sıkıntı yaşanılmasada yabancı sınırı bahane edilip şu planlama yönetim tarafından yine yapılmayacaktı.Veya üçün, beşin hesabı yapılarak yetersiz oyuncularla dolduracaklardı takımı.

her şer de bir hayır var diyelim oynan rezalet futboldan sonra iyi bir forvet gelir umarım

selçuğun yerinede orta saha lazım daha

valla bu sene zaten ş.ligi hayal oldu bari 4 .yıldızı yedirmeyelim kuşlara almeidayla falan sow emenike kuyta rakip olmazsın bjk bile ezer bizi

BJK kadar olamadık.Hiç bir şey bilmiyorsan kirala arkadaş.Yok ya vallaha yönetim diye bişey yok.

her sene berbatov gelecek korkusuyla kabus görüyordum Allahtan jübile yaptı kurtulduk almeida gelirse buna dayanamam :(

BJK kadar olamadık.Hiç bir şey bilmiyorsan kirala arkadaş.Yok ya vallaha yönetim diye bişey yok.

ulan bende sizin gibi taraftarlara ayar oluyorum ha

bi demba ba geldi diye adam mı oldular şimdi? amma abarttınız şu tinercileri ya

sneijder muslera melo gibi dünya yıldızları var takımda kıçı boklu ba için ölüyonuz burda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt