Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bulent timurlenk Alex song'u kiralayacagimizi soyluyo.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ya defansta bi sorunumuz yok bence.. Tamamen yerli olsa, orta sahada melo song inler olsa zaten defansa da fazla gerek kalmaz. Song+inler cag atlatir bize

muslera tarik semih hakan olcan melo selcuk song sneijder burak doumbia. 4312 bu da bir secenek... 5 yabanci gercekten cok lanet

song ve forvet filan gelirse yine 3-5-2 ye dönmeyelim. bu buragin 11 den ineccegini nedense düşünmüyyorum ben:p:p

[media]https://www.youtube.com/watch?v=2x-pqGEGLYM[/media]

8:37 ve 9:50

ahahahahahahaha

simdi izledim videoyu. spiker ciddi ciddi doumbia emenikenin bir tik alti demis. :D

dun burada bir kac arkadas soylemisti bunu ama herhalde dememistir boyle bir sey, niye desin boyle bir sey manyak mi bu herif filan demistim kendi kendime.

bu adamlar spor programi yapiyor.

Song eğer gelebiliyosa selçuk bey yedeğe gidecek paşa paşa hayalimdeki

Song-podolski-inler-tarık

Tarık kesin alınır Pato şu formada görmek istediğim topculardan biri quaresma portodayken olmadı bari Pato gelsin

Ama gecen seneki orta 3lu sneijderin arkasini kapatamiyordu. Bu 3lu ile sneijder ileride daha serbest olur.

Çok doğru. Bu orta saha önemli takımların orta sahasına kafa tutabilecek sertlik ve kalitede. ( Tabi bazı oyuncularımız kafasını futbola verirse )

Muslera-tarık-semih-koray-balta-melo-song-inler-bruma-sneıjder-podolski cl için

Veysel bile selcuktan daha iyi oynar ortada bjk nin orta saha yeteneksiz ama çok güçlüler o yuzden diri gözüküyorlar selcugun yanı otoban gibi ben çok severdim selcugu ama önemli olan galatasaray

6gun once biri a.song ile gorusuluyor 1 hafta icinde belli olur demisti ve simdi de song ismi ciddi sekilde konusuluyor. Bugun hareketli olucak sanirim hadi hayirlisi..

----------------------------------Muslera---------------------------------------

Veysel--------Semih------------------------G. Zan----------------Tarik

-----------------Melo----------Selcuk---------Song------------------------

------------------------------W. Sneijder--------------------------------------

----------------------Burak---------------Doumbia---------------------------

Yedekler ; Sinan - Olcan - Bruma - Chedjou - Yasin - Hakan - Emre - Telles

Bir kadroda ben yazayim :D Sampiyonlar ligi icin :)

Muslera

-Veysel

-Semih

-Chedjou

-Tarik

-Melo

-Song

-Olcan

-Sneijder

-Bruma

-Doumbia

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt