Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Roger Schmidt de ileride iyi yerlere gelecek gibi duruyor. Önce Salzburg şimdi de Leverkusen'e süper top oynatıyor.

Belliydi zaten, böyle hocalar direk almak lazim. Tuchel de böyle bir Hoca. Genc,Hirsli,Taktik üst düzey,Motivasyon hersey var adamda. Bakalim Tuchel nereye gidecek, 1 sene dinleycek sonra Schalke'ye gidecek bence.

Rüyamda başkan Brezilya'dan dönüyodu basın toplantısı düzenleyip "geçen seneki istatistiklerini inceledik, hala bize katacak çok şeyi olduğuna inandığımız Ronaldinho'yu transfer etmeye çalışıyoruz" diyodu. :(

Herhalde maçtan önce herhangi bir transfer açıklanmayacak bizim paşaların moralleri falan bozulmasın, performansları düşmesin (!) diye..

Beyler; alınacaklar almedia-balanta ve tarık olur en fazla, keşke dedikleriniz alında ama görünen bu, benim anlamadığım maden almediayı alacaktı sayın başkan akmerkez olyının üzerinde aylar geçti bari kampa alsaydı, adam zaten çabuk sakatlanan bir tip birde yaz boyu yatarak gelecek bize, bu nasış plansızlık ben anlamadım, misi-insua gibi transfer yapacaksak polata niye teneke bağlayarak yolladık.

Herhalde maçtan önce herhangi bir transfer açıklanmayacak bizim paşaların moralleri falan bozulmasın, performansları düşmesin (!) diye..

onların moralleri dünya yansa bozulmaz hepsi geçen sezoki üstün performanları karşılığındaki rekor sözleşmelerini hak etmek için gece gündüz çalışıyorlar.

ya ne ibarbosu allasen

bide dumbiya diyolar

para yok kulüpte

tarıka 4-5 bayılacaz,kalcak geriye 5 milyon

5 milyona hem stoper hem forvet alamaya calısacagız

baskan dedi 12-13 milyon transfer bütcesi oldugunu

olcana gitti 4 milyon geriye kaldı 8-9 milyon

az gercekci olun gaza gelmeyin

Forumda dı marıa dıyen bıle vardı gazetelerde vs adam 75 mılyona gıttı bence ucmayın kıralık opsıyonlu elı ayago duzgun kanat forvet.

Selçuk ve Burak'a zaman zaman haksızlık yapıldığını düşünerek savunurum ama kendileriyle son yapılan sözleşmelerin mantığını gerçekten anlamış değilim. Yani hangi başarıları ödüllendirildi bilemiyorum.

Biz iyi takımız ben hala inanıyorum

Stoperi bıraksınlar bir forvet ve bir orta saha alsınlar yeter

Ibarbo iyi hoş deniliyor da adamın kariyerindeki gol sayısı bir elin parmakları kadar. Dikkatli davranmalıyız.

Bize golcü bir kanat forvet lazım.

Seydou Doumbia ve Tarık gelsin.Tarık kontenjan sıkıntısı olduğunda Telles i form durumuna göre de Veysel i keser,Doumbia hem çok hızlı hem de bitirici bir adam aynı zamanda fiziği de azımsanmayacak kadar kuvvetli.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt