Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Belki bazilarina sacma gelebilir ama 3. olarak EL'e gitmek guzel olabilir, kalitesiz bir 2.likten. Bir iki takviyeyle final oynariz dusuncesindeyim.

Şu kadroyla bile iş yapabilecegimiz grup oluşma ihtimalide var. 2-3 tane üst düzey takviyeyle bile iş yapamayacagımız bir grupta gelebilir. Misal:Bayern-Paris-Sant germain-As Roma gibi.

Abel Hernandez zu Hull City

Campbell zu Benfica

Papastathopoulos zu Arsenal

Luiz Gustavo zu Real Madrid

Alonso and Mehdi Benatia
zu Bayern Munchen

Şuan bir yabancı forvet yerine Selçuk yerine bir yabancı oynamasını tercih ederim. Tamam Burak çok iyi bir oyuncu olmayabilir. Ama asıl sıkıntı zaten 3. bölgeye top götürememek

Arkadaşlar abartmayın durumu. Takım olarak iyi duruma geleceğiz. Bu takımın kondisyonu bu sezon çok sağlam geliyor. Birçok mevkide en iyi oyuncular bizde. 2-3 transferle boşlukları da dolduracağız.

bende o düşüncedeyim . Hatta geçen juve maçında yenilsek üzülmezdim . Uefada oldukça ileri gidebileceğimizi düşünüyorum .

Avrupa'da oynadigimiz futbol 10 macin 9'u Turkiye'de oynadigimizdan kat kat iyi..atmosfer mi denir, piyasaya cikmak mi yoksa yabanci sinirindan dolayi mi bilemem tabi. Sirf bundan dolayi bile guven duyarim takima eski adiyla Uefa'da. Bu sene ideal bir grupta 3. cikarsak en az yari finale takir takir cikariz.

1-Atletico Madrid

2-Manchester City

3-Galatasaray

4-Maribor

benim çektiğim kura böyle geldi gelmez inşAllah rezil oluruz city maçlarında felan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt