Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
-------------Muslera

Veysl Semih Koray Hakan

----------Melo UmutG

Olcan---Sneijder---Bruma

-------YABANCI ULAN

Umut a şans verilmesi lazım o çocukta çok şey var...

Veysel-Sabri-Koray-Chedjou-Zan-Semih-Hakan-Telles +++ Emre Can-Burak Yılmaz gibigençler +++ Furkan-Melo gibi versatile oyuncularla savunmayı bu sene en azından devre arasına kadar götürebiliriz. O zaman'a kadar da neyin ne olacağı belli olmaz. Bakarsınız bambaşka Türk yetenekler sivrilir.

Ey yönetim ve teknik heyet! Gelin etmeyin eylemeyin, kulübü Eskişehirspor'a soydurmayın. Allah aşkına gidin bir gurbetçi sağlam ortasaha alın(Tolfay-Tolga-Yunus malli gibi) üzerine de kanat forvet ve santrafor ekleyin. Hatta gerekiyorsa btün parayı sadece çok golcü bir kana tforvete harcayıp tek transfer yapın. ama ne olur sıradan topçulara bu kadar para baymayın!

Erkan, Galatasaray’a gitmek isteyip istemediği şeklindeki soruya ise “Aslında burada çok mutluyum. Büyük bir takımda oynuyorum. Birçok yıldız futbolcumuz var. Galatasaray’ın benim açımdan Eskişehirspor’dan farkı sadece İstanbul takımı olması. Eskişehir’de harika bir taraftara karşı oynuyorum. Topla ne zaman buluşsam tribünlerde muhteşem bir gürültü kopuyor. Burada kendimi çok rahat ve özel hissediyorum” açıklamasında bulundu.

kaşara bak :D daha al de dandik takımları geçemiyolar :D

BcSrDgVIMAAmoc9.jpg:large

Erken bunama teşhisi falan yoksa durum korkulacağı kadar vahim değil büyük iht maçları izlerken uykuya dalmışsın yada gözler bozuk oyuncuları karıştırıyorsun.

Geçen sene içerde dışarıda tek savaşan futbolcuydu melo.

Birde şura var ki tam kulaktan dolmalık, ocak ayında tarık-veysel ikilisi 2 milyon € falan değildi. Veysel maaşını zamanında alamadığı için fesih hakkı oldu. Aynı durumun bir benzeri tarık çin geçerliydi tarıkı bir şekilde ellerinde tuttular(burada büyük tehtitler döndüğünü düşünüyorum)

Neyse işte o günlerde de 3 milyon €dan aşağıya düşmedi eskişehir.

Olayların içindeki bir numaralı adam pozlarını bırak. Veysel+Tarık geçen sene aynen dediğim miktarlardaydı basında bas bas bagardı twitterdada GS a çok yakın kişiler defalarca yazdı...

Meloya gelince. Anlaşılan sadece derbi maçlarını izliosun. Ben bütün maçları izlerim kardeşim .

Gel Deplasmanda ki 17 maçdan 3 tane melonun iyi oynadıgı maç göster ben senden özür dileyecem..

Hep yokları oynadı gölge oyun sergiledi...

İnsanlara hakaret etmeyi marifet sayacağına bence yanılıyorsun ben meloyu beğendim çok güzel oynadı de geç

bende sana saygı duyayım ama bu cümllelerle daha ne yazsan boş.

Evet gercektende fenerbahce olarak iyi durumdasiniz

Dostum ben Galatasaraylıyım. 2-3 transferle bu ligin altını üstüne getiririz. Şu 6 oyuncu, mevkilerinde ligin en iyileri şu anda. Gökhan'ı gördük dün. Kuyt da günden güne düşer. Zaten bizim maçta da gördük, Olcan çok daha etkili oynadı.

---------------Muslera---------------

XXXXX-Semih-Chedjou-XXXXX

------------Melo--XXXXX------------

--Olcan----Sneijder-----XXXXX--

----------------XXXXX-----------------

Daha dünya çapında bir forvet, sağ bek ve stoper için de birer yerli alternatif alacağız. İyi bir takım içerisinde, Selçuk ve Burak da yeniden ligin en iyilerinden olmaya evrilecektir.

Allah'ım sen bize KAP'ta ''profesyonel futbolcu seydou doumbia'nın transferi için görüşmelere başlanmıştır'' yazısını görmeyi nasip eyle.

Dostum ben Galatasaraylıyım. 2-3 transferle bu ligin altını üstüne getiririz. Şu 6 oyuncu, mevkilerinde ligin en iyileri şu anda. Gökhan'ı gördük dün. Kuyt da günden güne düşer. Zaten bizim maçta da gördük, Olcan çok daha etkili oynadı.

---------------Muslera---------------

XXXXX-Semih-Chedjou-XXXXX

------------Melo--XXXXX------------

--Olcan----Sneijder-----XXXXX--

----------------XXXXX-----------------

Daha dünya çapında bir forvet, sağ bek ve stoper için de birer yerli alternatif alacağız. İyi bir takım içerisinde, Selçuk ve Burak da yeniden ligin en iyilerinden olmaya evrilecektir.

XXXX leri doldurmak sorun haci

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt