Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Selcuk ve meloyu ılerıye tasıyabılmenın tek yolu topla cıkabılwn bı stoperdır yoksa cok gol yedıgımız ıcın degıl mancınıde bunu dusunuyodu ve stoper ıstıyodu prandellıde aynı sebepten balantayı ıstıyo song yada balanta topla savunmadan cıktıgı an selcukda melıda verımını arttırır daha ofansıf ve etkılı olur aksı durumda chedjou selcuka selcuk semıhe semıh chedjouya chedjou selcuka selcuk chedjouya chedjou ılerı sısırır durur

Fener bekir'le oynuyor dahası var mı? 2 yıldır sorunu hep farklı yerlerde arıyoruz. Selçuk Melo'nun çevresini nerdeyse tamamen değiştirdik , takım hala aynı.

Asıl sorun orta sahamız, çok dirençsiz, aşırı yavaş. Bir diğer sorun hücumda yetersiz bekler.

Radyospor da fifa menajeri Alp tosun açıklama yaptı:"Tarık transferi %70 bitti" dedi.

Ufak tefek prüzler kalmış.

Fener bekir'le oynuyor dahası var mı? 2 yıldır sorunu hep farklı yerlerde arıyoruz. Selçuk Melo'nun çevresini nerdeyse tamamen değiştirdik , takım hala aynı.

Asıl sorun orta sahamız, çok dirençsiz, aşırı yavaş. Bir diğer sorun hücumda yetersiz bekler.

Femerın afam gıbı ıkı bekı var top tutup ılerı cıkabılıyo dahası kuyt gıbı sow gıbı ılerıde top tutan adamı var o yuzden bekıre egemene ıs kalmıyo bızde selcuk burak beklerımızın halıde malum o yuzden stoper ılerı tasımalı ılk sampıyonluk senesınde herkes elmanderden bahsefıyo ama asıl unutulan muthıs eboue performansı ve top tutan kanatlardı

holland-1.png

Bizim taktik bu olmalı kesinlikle

Selçuk'tan medet umanlar boşuna üzülmeyin. Bu adamın futbol hayatı bitmiş. 3 sezonda nerden nereye. Beğenmediğiniz Chedjou Selçuk'dan daha fazla ileri çıkıp oyun kurdu iyi paslarla. Selçuk'un 5 metreye pas atacak mecali yok. Kaç tane pas hatası yaptı? 2-3 tanesi az daha gol oluyordu

Ayrıca her pozisyonda Burak'a ara pas atmaya çalışması , ve hepsi istisnasız rakibe gitmesi.

Arkafaslar 6 mılyona takılmayın asıl olay tarıka 5 senelık sozlesme karsılıgı ne kadar verılecek 1.5 mılyon verırsek yandık asıl 3 mılyon esese 1.5 mılyon tarıka verırsek cok daha kotu tarıka 700 verelım esese razıyım 6 vermeye

Selçuk'tan medet umanlar boşuna üzülmeyin. Bu adamın futbol hayatı bitmiş. 3 sezonda nerden nereye. Beğenmediğiniz Chedjou Selçuk'dan daha fazla ileri çıkıp oyun kurdu iyi paslarla. Selçuk'un 5 metreye pas atacak mecali yok. Kaç tane pas hatası yaptı? 2-3 tanesi az daha gol oluyordu

Ayrıca her pozisyonda Burak'a ara pas atmaya çalışması , ve hepsi istisnasız rakibe gitmesi.

Selçuk'un oynamasının tek sebebi yönetim baskısı...

Hem o kadar para verip bir de kaptan yaptılar,mecbur oynatıyor Prandelli...

Femerın afam gıbı ıkı bekı var top tutup ılerı cıkabılıyo dahası kuyt gıbı sow gıbı ılerıde top tutan adamı var o yuzden bekıre egemene ıs kalmıyo bızde selcuk burak beklerımızın halıde malum o yuzden stoper ılerı tasımalı ılk sampıyonluk senesınde herkes elmanderden bahsefıyo ama asıl unutulan muthıs eboue performansı ve top tutan kanatlardı

Bu yüzden Olcan'ın sol bek oynaması bir avantaj olabilir diye düşünüyorum. Caner etkisi yaratabilir, stoperlerimizin çok iyi olduğunu söylemiyorum. Ama Balanta'nın Ched'in yerine gelmesi ne derece değiştirebilir bu takımı? Bir sürü maliyet ayrıca kapalı kutu. Bunun yerine daha öncelik olan , orta sahaya diri güçlü bir orta saha ve kanat forvet ya da top tutabilen üst düzey bir santrafor diye düşünüyorum.

3 4 1 2 veya 3 4 2 1 oynamaliyic bencede hem kadro yapimiz ve rotasyon icin bize daha uygun

Tarığa 6 verirlerse kusura bakmayın ama yüzyılın kazığını yeriz ulan alonso 6.5 ediyor mesutun ağzını burnunu kırmak lazım

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bu yüzden Olcan'ın sol bek oynaması bir avantaj olabilir diye düşünüyorum. Caner etkisi yaratabilir, stoperlerimizin çok iyi olduğunu söylemiyorum. Ama Balanta'nın Ched'in yerine gelmesi ne derece değiştirebilir bu takımı? Bir sürü maliyet ayrıca kapalı kutu. Bunun yerine daha öncelik olan , orta sahaya diri güçlü bir orta saha ve kanat forvet ya da top tutabilen üst düzey bir santrafor diye düşünüyorum.

Soyledıklerınde haklısın ama selcuk ve burak gıtmeyecekler dıye tek cozum bu selcuk yerıne ınler olsa stopere hıc gerek yok burak yrrıne doumbıa oynada gerek yok ama malesef gıtmeyecrkler yıne top tutan bı kanat forvetde ıs gorur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt