Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Song gelirse yalnız Yalçın Dümer ben üç sene önce söylemiştim geleceğini diye haber yapar mı acaba merak ettim..Ne Song diye yırtmıştı kendini,bilenler hatırlar:)..

Nikola Zigic gelsin diyenler? :asd:

Alin size Privot Santrafor ..ismi bizimle az gecmedi

_47924323_zigicbody.jpg

Selcuk ve Burak icin cok dil döktük. millet israrla direniyordu. yavas yavas uyanmaya baslamis cogu. güzel. abdulllah avci zamaninda Selcugu keserken hakliydi. bunu da ekleyelim. Selcuk avrupa seviyesinde top oynayacak oyuncu degil. he frikikleri world class. hakkini verelim.

Yok artık bu kadar da yapmayın. Vur deyince öldürüyorsunuz. Selçuk formsuz çok belli fakat bunun bütün sebebi o değil. İlk geldiği sene oynadığımız oyuncular ve takımın yapısı ile şimdiki çok farklı.

Eskiden sallayanlar bile daha kaliteliydi.. Adam duyumcu ayağı yapıcak dünyadan haberi yok.. Yazık valla..

Song Transferi en az Forvet transferki kadar... berkide ondan daha önemli

#AlexSongBeast

[media]https://www.youtube.com/watch?v=6sMS07yOyrs[/media]

arif bey yazdıklarınız doğru ise bu kadar az süre kalmışken yönetim menajerin isteklerini yapar song parçalıyı giyer

Gecen Sene o cokca mantiksiz transferler ve son zaman yapilan saglam maas takviyeleri GSi parasal acidan biraz zora sokdu.

Yönetim Pek Para verecek durumda degil...BJK dan gelen extra gelir + Sponsor bulunursa...GS kisa nakit icin rahatlar.

Song olur olmaz iki tane üst düzey adam gelicek.

Orta Saha + Forvet ve Tarik ( Tarik gelecek gibi..)

Hadi cocuklar uyku saati gelmistir, bu sene transfer yok..

Eger Balanta Song Soldado alabilirsek

Yönetim bizi transfer dönemi boyuna troll yapmiş olur

Gecen Sene o cokca mantiksiz transferler ve son zaman yapilan saglam maas takviyeleri GSi parasal acidan biraz zora sokdu.

Yönetim Pek Para verecek durumda degil...BJK dan gelen extra gelir + Sponsor bulunursa...GS kisa nakit icin rahatlar.

Song olur olmaz iki tane üst düzey adam gelicek.

Orta Saha + Forvet ve Tarik ( Tarik gelecek gibi..)

song olursa kiralık olur herhalde

Sallarken bari guzel salla Arif, Medel 2 hafta evvel Inter e transfer oldu

tekrar yazim.. bütün alternatifler idi bu... listede yazan..ve Medel de vardi. Komple olsun diye hepsini yazdim.

Arastirin..cokca Medel - GS haberler var Arsivlerde.

Dogru, Adami almadik Intere gitdi.

Neyse O konuyu kapatdim ve daha da birsey söyliyemem.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt