Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cİciro'nun videolarını izledim Campell ile aynı özzeliklere sahip, tabiki videolar da hiçbirşey belli olmasa da, eğer campell olmuyor o tarz oyuncu alınacaktır. Bence bu adama hazır olalım beklentileri yüksek tutmayalım. Siz Song'un yerinde olsanız eğer istiyorsa Liverpool arasında Galatasaray'a mı gelirdiniz. Diğer büyük isimler içinse de zaten para yok klupte çoğuna kiralik teklifi yapıyoruz, kiralik bir adamın da ne kadar katkı vereceği meçhuldur.Her kiralik oyuncu melo gibi tutmayabilir. Bize isim değil faydalı olacak isimler alınır umarım.

İşte Prandelli, GS TV'ye yaptığı o açıklamalar;

Deneyimli taktisyen, "Külüpten 3-4 transfer istedik ve bu transferlerin de olacağını düşünüyoruz, hazır olmamız lazım." sözlerini kullandı.

İtalyan çalıştırıcı, "Şampiyonlar Ligi'nden bahsettiğimiz zaman kolay bir şeyden bahsedemeyiz, zorlu bir gruptayız ama elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Avantaj ya da dezavantaj diye bir durum söz konusu değil." dedi.

Prandelli Bursaspor maçı için ise, "16 yıldır Galatasaray'ın Bursa'da kazanamadığını biliyorum ama bu kez kazanmak için gideeğiz. Varımızı yoğumuzu ortaya koyacağız ve bu maçta elimizden geleni yapacağız"" açıklamasını yaptı.

NUR YUZLU ADAM :)

İşte Prandelli, GS TV'ye yaptığı o açıklamalar;

Deneyimli taktisyen, "Külüpten 3-4 transfer istedik ve bu transferlerin de olacağını düşünüyoruz, hazır olmamız lazım." sözlerini kullandı.

İtalyan çalıştırıcı, "Şampiyonlar Ligi'nden bahsettiğimiz zaman kolay bir şeyden bahsedemeyiz, zorlu bir gruptayız ama elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Avantaj ya da dezavantaj diye bir durum söz konusu değil." dedi.

Prandelli Bursaspor maçı için ise, "16 yıldır Galatasaray'ın Bursa'da kazanamadığını biliyorum ama bu kez kazanmak için gideeğiz. Varımızı yoğumuzu ortaya koyacağız ve bu maçta elimizden geleni yapacağız"" açıklamasını yaptı.

NUR YUZLU ADAM :)

16 yıl mı? 6 olmasın o. :D

Sadece şu 2 resim bile Galatasaray'ın neden forvete ihtiyaç duyduğunu bariz ortaya koyuyor ;

cb108fbcc9221056f82459fa729c73f0.jpg

27d909860a42c6d27cb506b918ca8986.jpg

Sanırım transferleri yaptık elimizdekilerin gitmesi için bekletiyoruz.Bu hareketsizliğin başka bir açıklaması olamaz.

Alex Song çok iyi bir isim ama ihtiyacımız o mu? Hele yabancı kısıtlaması gibi bir kamburumuz varken nerede,nasıl kullanırız merak ediyorum. Bize sağ bek ve santrafor lazım. Tarık ne olursa olsun alınmalı. Hem sağ hemde sol bek oynayabilen bir futbolcu

Sadece şu 2 resim bile Galatasaray'ın neden forvete ihtiyaç duyduğunu bariz ortaya koyuyor ;

cb108fbcc9221056f82459fa729c73f0.jpg

27d909860a42c6d27cb506b918ca8986.jpg

fenerin defansının ne kadar poktan olduğunu da anlamışsınızdır böylece.bi forvetimiz olsaydı,şu an formsuz olsak bile bu maç 3-0dan aşağı bitmezdi.bu pozisyonları düşününce...

Pato + Song alabilirsek banko sampıyon oluruz yazın buraya. Avrupayı bilemem ama Pato'nun olusu TSL de is yapar. Ne olursa olsun yeteneklı adam birkere

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt