Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MALAGALILARIN DUYDUĞU HEYCANI DUYABİLSEK KEŞKE:dispirited:

telles gidiyor diye sevinen arkadaslar neyin kafasini yasiyor daha 6 ay once demiyormuyduk biz ,yillar sonra bir sol bekimiz oldu ,harcamayin bu cocugu bu kadar cabuk

Gitmiyor zaten bir yere. Sevilla istemis hepsi o, satacaklari anlamina gelmiyor. Ontivero, Amrabat, Dany, Eboue, Aysal'in 3-4 isim gidecek dedigi bunlar.

Kimin verimliliği azalır , Wes'in mi ? Tam tersine verimi artar , forvet arkası oynayınca dar alanda kalıyor...

Melo - Song

Sneijder.

Bu şekilde Sneijder verimli olur. Selçuk melo ikilisinin olduğu dönemden daha verimli olur çünkü arkası sağlam. Kendisi de klasik 10 numara da daha rahat hissediyorum demişti zaten. Sola yakın veya sol kanatta çürüyor.

Ali Adnan yerli statüsünde oynamıyor renktaşlarım bilginize yoksa Alex Telles'i , Sevilla'ya iyi bir fiyata satıp almak fena olmazdı.

Defansif olarakta Tarık Çamdal'dan daha iyi hatta bence.

:D evet üzülceksin şimdi biraz hatta hafif bir soğuma yaşıyacaksın ali adnana karşı ama gerçekten yerli dğeil renktaş yabancı olarak oynuyor :D

ben yerli statüsünde oynuyor diye biliyodum ya

gecen sezon bası alsaydık keske

o da defansif sıkıntı yasıyor ama hücum anlamında etkili oluyor

ben isterdim acıkcası

94 dogumlu 20 yasında bir cocuk,ama farazi konusuyoruz

ne biz tellesi satarız,ne de adnanı alırız

telles gidiyor diye sevinen adamlar sezon ortasında hakan balta oynadığı için tellesi gönderen yönetime sövmeye baslıyacak

Ziya Erdal bile Telles den daha güven verici geliyor bana...Veya bu sezon parlayan biri denenir devre arasında...Öyle Eskişehire filan 4-5 milyon vermek saçma olur, malum eleman için...

evet para aliyorum tellesten .. yakistimi bu cevap simdi ozan ?

son dönemlerde çok çıkmaya başladı bu selçuk burak ünal aysal telles savunucuları filan insan kuşku duymuyor değil çünkü ünal aysalı biraz tenzi edim yinede diğerlerinin savunulur hiçbir tarafı yok bence

Sneijderin babasi Mancini'ye sövüyordu sol kanat oynatiyor diye Yolanthe'nin real life programinda :asd:. Demek ki Wes de memnun degil orada.

Kendisi de klasik 10 numara da daha rahat hissediyorum demişti zaten. Sola yakın veya sol kanatta çürüyor.

Tam tersine adam merkezde forvet arkası oynadıkça çürüyor...Asıl kendisi sol tarafta daha rahatım dedi.böyle gayet iyi oynuyor...

Bizim kanatlarımız 4-2-3-1 e uygun değil,çok geride kalıyorlar hücumda çoğalamıyorlar önemli defansif görevleri olduğu için...

Oysa 4-3-3 te sağlam orta saha ile rakipten dönen tüm topları alıp hücumda çoğalabiliriz,bize daha uygun 4-3-3...

Prandelli umarım ısrar etmez 4-2-3-1 de...

ben yerli statüsünde oynuyor diye biliyodum ya

gecen sezon bası alsaydık keske

o da defansif sıkıntı yasıyor ama hücum anlamında etkili oluyor

ben isterdim acıkcası

94 dogumlu 20 yasında bir cocuk,ama farazi konusuyoruz

ne biz tellesi satarız,ne de adnanı alırız

bruma'nın jenerasyonundan işte beraber yıldızlaştılar o turnuvada ali adnan bir solbekten daha fazlası bence caner'in yabancı versiyonu..

evet yönetim böyle stratejik bir hamle yapamaz gibi ali adnan transferi zor şimdilik telles'ide kolay kolay gözden çıkarmazlar gibi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt