Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Peki neden ayı volkana top gitmedi. Takım kotude ondan. Takım kotuyse kalecin iyi olsa ne yazar.

Bizim derdimiz sahada ezilmeyen takım kurmak. Eldeki yerliler leş gördük.

Muslera'yı keserek niye yapıyoruz bunu? Adam gibi yerli al, adam gibi takım kur kalecin dursun sahada. o maçta Melo da berbattı, Telles de berbattı. hatta Sneijder rezildi. Niye Muslera kesiliyor acaba?

Ohaa

Song kiralık

Pato kiralık

Podolski direkt

Tarık direkt

Sent from my iPhone using Tapatalk

yemin ediyorum konyaspor kadar olamadi bizim yonetim adamlar kamptan once Torje , Marica ve Djalma aldilar

Galatasarayın son yıllarda yapacağı en kritik transfer olabilir , transfer olmayıp takım dağılabilir ardından yönetim gider camia yine karışır.

Gelir takıma anında seviye atlatır ligi süpürüp rakipleri kaosa sürükleyebiliriz...

Ulan bir kere de erken bitirin şu transfer işini yeminlen usandım artık Son dakkalardan

Hoca Selçuktan bir cacık olmayacağını anladı sanırım.

Ortada dönen isimlerin hepsi çok güzel Almieyda dişında:) Fakat 5+3 varken bu oyuncuları nasıl kulanacağız. Muslera Melo Chejdcu Sn10, Bunlar kesin geriye telles ve bruma kaldı bunlarıda oynatmayalım Pato geldi Song geldi. Buradan en zayıf halka Chejcu bu adam giderse de defansta çok sıkıntı çıkacak. Allah sonumuzu hayır etsin. Bu yabancı kuralı mafetti maf..

Fenerin rezalet orta sahası bile bizim emekli Selçuk'a resmen tecavüz etmişken, hala ön liberoya gerek yok demek biraz garip. Bu ligde bu orta sahayla hiç bir maçta orta alanda üstünlük kuramayız. CL'den bahsetmiyorum bile.. Melo pek hazır değil zaten, Selçuk yürümeye mecali kalmamış, hiç bir ikili mücadeleyi kazanamayan, hiç top kapamayan, üstüne yaptığı top kayıplarıyla savunmamızı zor durumda bırakan bitik bir halde 2 senedir.

Sanırım forumun bir kısmı maçları radyodan takip ediyor, Eboue'yi Selçuk'u eski performanslarında sanıyor.

Biz Ligde şampiyonluk , CL 'de başarı istiyoruz. Sert , dirençli bir orta alana ihtiyacımız var. Umarım Song'u alabiliriz.

Muslera'sız kadro olmaz diyen arkadaşlar.

Hem Selçuğa laf ediyorsunuz hemde Burak için demediğinizi bırakmıyorsunuz sonra Song - Doumbia'lı kadro kurunca Bolat olmaz diyorsunuz :confused:

@Ömer Tuğrul Yılmazer zaten her maç süper kupa maçı gibi baskı yiyeceksek hiç oynamayalım daha iyi. Ayrıca Song - Melo ön libero ikilisiyle çok sağlam takım defansına sahip oluruz.

GOL ATAMIYORUZ hala ÖN LIBERO diyen var ALLAHIM YARABBIM YA

Murat gol atamıyorsun çünkü orta sahan o kadar yumuşak ki rakipten dönen hiçbir ribaundu alamıyorsun,rakip sürekli olarak merkezi deliyor ve 2 kanat oyuncusu savunmaya konsantre olmaya çalışıyor...

Kur Song-Melo-Furkan orta sahasını , bak bakıyım topu ileride nasıl tutup gol atıyorsun...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt