Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper kupada evi arabayı satın bize oynayın zaten final özürlüler bizden hayatda kupa alamaz bu angutlar..

Mesut gelecek de biz istemeyeceğiz ha valla süpermiş

tapatalk

Iyi ki transferi yonetim ve prandelli yapiyor sukrediyorum bazi msjlari okuduktan sonra

Ftw'nin dediği gibi Gökhan Gönül'ü alalım hazır tepkiler varken.Karaktersiz falan ama yabancı sınırı gözümü kör etti gelsin isterim.

Aysal yine paso olumsuz konuşmuş transfersizlikten sponsorsuzluktan çıldıracam.Sponsor olayını doğru düzgün açıklasalar bari alacağız veya almayacağız diye

GG gelsin iyi bir alternatif olur Veysel'e

tapatalk

Terim gecen Mayista ayrilip, yerine Prandelliyi getirebilseydik, bu kadar parada carcur olmazdi. Simdi göndermek istediğimiz oyuncularin hemen hepsi Terim döneminde alinan oyuncular yada sözlesmesi uzatilan oyuncular. Daha Aydinlarda var. Yasin transferinden sonra bizim icin oldukca lüks bir oyuncu. Herseyi gectim, kadroyu gecen yil yabanci sinirlamasina göre kurmayip, ilk11de 8 yabanciyla sezona basladik. Bu yüzden gecen yil yapmamiz gereken hamleleri bu yil yapmak zorunda kaldik.

Ozaman gelmezdi prandelli çünkü dünya kupası vardı

Kim bilebilirdi italyada işlerim kötü gideceğini

TS as kadrosu yedeklerle maç yapıyor yedekler 2-0 önde dk. 8

tapatalk

Ftw'nin dediği gibi Gökhan Gönül'ü alalım hazır tepkiler varken.Karaktersiz falan ama yabancı sınırı gözümü kör etti gelsin isterim.

Gökhan Gönül 1-2 senedir kronik sakat en son yine sakatlandı 1-2 hafta diyorlardı ama genelde ağır atlatıyor erken dönüncede tekrar sakatlanıyor. Bu arada bu hafta çoğu transferin netleşeceği söyleniyor giden gelenler filan bu hafta biticeği söyleniyor yani bu hafta nöbetler hızlı geçebilir. Balanta'ya en iyi teklifi biz yapmışız en son Campbell desen üstüne çok düştük bırakmayız gibi sağ bek içinde kimse transfer edilmeyeceği alt yapıdaki Can yedek olucağı as olarakta Veysel'in iyi form yakaladığı söyleniyor. Dany'e Almanya , Fransa ve Süper Ligden teklifleri olduğu söyleniyor , Eboue içinse İngiltere'den talipleri var deniyor ama Eboue kıllandırıp duruyor ücret olayında. Chedjou'nun akıbeti ne olucak bilmiyorum ama Balanta gelicekse kesinlikle yolcu gibi. Ontivero'yuda kesin Gaziantep'e filan vericeğiz. Şuanlık tek korku Monaco'nun Sneijder'e son anda talip olmasıdır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt