Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
''Aman Telles siz olmaz, Bruma mutlaka oynamalı, yabancı stoper şart, Burak yerine de adam akıllı bir yabancı forvet gelsin; Muslera-Melo-Sneijder zaten banko''...

Hararetle savundukları görüşleri bir araya getirdiğimizde ortaya böyle bir cümle çıkan çok kişi var forumda...Kontenjan hatırlatıldığında ''Allah belanı versin tüpçü!'' karşılığı hazır, versin anladıkta yetti artık yahu!...

Sözgelimi Telles, Burak oynadığında bile kontenjana takılabilecekken, Burak yerine yabancı santrfor oynadığında ilk 11 de olması neredeyse imkansız; bunu hesaba katmak o kadar zor olmamalı!...

muslera

veysel semih yerli telles

melo selçuk

olcan sneijder yerli/bruma

yabancı forvet/burak

5 yabancı. ligde sinan bir kaç maç oynayabilir telles bruma yabancı forvet burak rotasyonla oynar.

Tarık Çamdal'ın ne olursa olsun bir şekilde takıma katılması şart diye düşünüyorum.

Hem Alex Telles rahat edemez sürekli mücadele halinde olurlar hemde Veysel ve Tarık'tan biri kesinlikle uzun yıllar bizi taşıyacak nitelikte dikiş tutturur.

Ben de Tarık Çamdal transferini isteyenlerden biriyim ancak 6 milyon euro istiyorlar bu şekilde anlaşma imkansız.

Öne bile geçer Belhanda ve Demba ba yı almak demek Arsenal den iyi kadro kurduğun anlamına gelir.Sonucta Arsenal in forvetlerine bakarsak Giroud Alexis Sanchez Campell Sanogo orta sahada Wilsehire Ramsey Mesut sıradan futbolcular.

Arsenal'in kadrosunun adı var sadece.

BJK Belhandasız Chelsea'yi yendi sonuçta Arsenal'i ne yaparlar siz düşünün

tapatalk

Ben de Tarık Çamdal transferini isteyenlerden biriyim ancak 6 milyon euro istiyorlar bu şekilde anlaşma imkansız.

3.5 Mn € + Umut Gündoğan / Furkan Özçal'dan birine kadar düşmüşlerdi en son.

Umut Bulut'u teklif etsek kabul edeceklerini düşünüyorum şahsen , yerine de Emre Güral'ı aldık mı tamamdır.

Cok sıradan bir kadromuz var. Ancak TSL icin yeterde artar bile. Muhim olan dogru kullanmak.

3.5 Mn € + Umut Gündoğan / Furkan Özçal'dan birine kadar düşmüşlerdi en son.

Umut Bulut'u teklif etsek kabul edeceklerini düşünüyorum şahsen , yerine de Emre Güral'ı aldık mı tamamdır.

3.5 milyon euro ya hiç bir zaman düşmediler.Düşseler bile bu kulüp biz değiliz yolunacak kaz gözüyle bakıyorlar.

Arsenal - Beşiktaş maçı ilk burdaysa burda en az 3 fark olur diye tahmin ediyorum.

Arsenal'in kadrosunun adı var sadece.

BJK Belhandasız Chelsea'yi yendi sonuçta Arsenal'i ne yaparlar siz düşünün

tapatalk

Liverpool dan yedikleri darbenin intikamını Arsenal den alırlar bence de!...Wenger, başına geleceklerden habersizdir, daha önce BJK ımızın zayıf takım olduğuna dair sözler sarfetmenin bedelini de ödemiş olacak!...Sabırsızlıkla bekliyorum olacakları!...

Bi sakin olun ya şu elimizdeki yabancılardan kurtulalım transferler gelecek bu işler sabır istiyor biraz.

te6a8uny.jpg

Şu anda beleşler

Duyumlar o yöndeydi sanki ama bilmiyorum hayırlısı olsun ama İnşallah alırız.

Başka kulüplerle anlaşabiliriz ama o Eskişehir in bize karşı sıkıntısı var.Bedavaya oyuncuları bizden alırken sıkıntı yok kendileri bizden yalvararak oyuncu alıyorlar.Galatasaray gidip bu kulüplere oyuncu verdiği sürece bu fiyatlarla tepemize çıkmaya devam ederler.Şener Özbayraklı veya Ozan Tufan da sağ bek mevkisi için olsa hayır demem ama başka bir bek getirirlerse Türkiye den o zaman paralar boşa gider.

Aysal, "Bu yıl yabancı kontenjanı ve ekonomik sebeplerden dolayı dikkatli davranmak zorundayız. Yabancı oyuncuların yüksek maliyetleri yerli piyasayı da etkiledi. Tarık konusunda da yeni bir gelişme olacağını sanmıyorum" dedi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt