Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yabancı olarak ; Matheus Doria Macedo ve Joel Campbell , yerli olarak ise Tarık Çamdal ve Umut Bulut'un yerine Muhammet Demir alınıp transfer sezonunu kapatırsak , mevcut durumda ki rakiplerin hali de göz önünde bulundurulunca şampiyonluğa kesin gözüyle bakabiliriz.

Beyler mayıs 2013 - mayıs 2014 bilançomuz açıklanmış.

Bir tane yeni başlık açılsa da orada tartışsak bu durumu , malum önemli bir konu...

1.Yabancı sınırı olduğunu Leverkusen de biliyor 7 milyona bırakmazlar onu.

2.Milli takımdan gördüğümüz üzere Semih-Ömer ikilisi çok uyumsuz , birbirini tamamlamıyor...

3.Aradığımız stoper tarzı Ömer değil...

1. Bence 7-8'e alırız.

2. Katılmıyorum, bence kesinlikle uyumsuz değiller.

3. Hava toplarında etkili, tek hamleli olmayan ve oyun kurabilen bir stoper arıyoruz. Yerli olarak bu tanıma en uygun stoper de Toprak.

Serdar Taşçı'yı bile gündemimize alıyorsak, ki almışız, Toprak gayet uygun bir adaydır. Aksi takitde Koray-Balta ikilisiyle başlayalım gerekirse Ocak'da takviye yaparız diye düşünüyorum. Telles'i kesmek, o kadar yatırım yaptıktan sonra, saçmalık bence.

Bu haberlerin itibarımızı zedelemeyi hedeflediği ve bazı rakiplerimizin birikmiş zararları nedeniyle ciddi seviyede negatif özkaynaklara sahip oldukları gerçeğini perdeleme gayreti taşıdığı son derece aşikârdır.

düşene vurulmaz GS :confused: :happy::happy:

Bu haberlerin itibarımızı zedelemeyi hedeflediği ve bazı rakiplerimizin birikmiş zararları nedeniyle ciddi seviyede negatif özkaynaklara sahip oldukları gerçeğini perdeleme gayreti taşıdığı son derece aşikârdır.

düşene vurulmaz GS :confused: :happy::happy:

Biz son sermaye artımı ile istediğimiz kadar olmasa da pozitife geçtik , pozitif pozitiftir sonuçta...

Ama Beşiktaş -364 milyon lira Fenerbahçe -240 milyon lira negatifte...

Hele Beşiktaş seneye yine Uefa'dan men edilir deniyor ffp nedeniyle...

SON DAKİKA !

Galatasaray, Alman Oyuncu Lukas Podolski İle Prensipte Anlaştı.

(DHA)

Biz son sermaye artımı ile istediğimiz kadar olmasa da pozitife geçtik , pozitif pozitiftir sonuçta...

Ama Beşiktaş -364 milyon lira Fenerbahçe -240 milyon lira negatifte...

Hele Beşiktaş seneye yine Uefa'dan men edilir deniyor ffp nedeniyle...

orman seneye transfer yapmayacakmış :D öyle dedi onun parasını bu sene harcamış bakalım nasıl kurtaracak paçayı

Abi kızıyorum gerçekten.. Biraz tatilden feragat et yeni hocan gelmiş vs. Prandelli ona göre sistemi oturtacak ..

Öyle deme ya bizim oyuncular 1 ay dinlendiği halde üstüne 2-3 haftada izin alıp geç geldi Sneijder 1 ay Dünya kupasında ter döktü. Hem sayesinde kasamızada para girdi Dünya Kupasında takımındaki oyuncularının çıktığı maç başına para veriyor FiFa kulübe.

orman seneye transfer yapmayacakmış :D öyle dedi onun parasını bu sene harcamış bakalım nasıl kurtaracak paçayı

Ben hep diyorum bu Fiko Beşiktaş'ı batıracak.Şimdi ffp uyarısı almak için bir sene Avrupada mücadele etmek gerekiyor o yüzden şimdilik biz ve Trabzon aldık.Ama seneye de Beşiktaş alacak...

Gelirleri 140 milyon lira , dönem zararları 145 milyon lira...

Bu arada ısrarla Beşiktaş'ın maaş ödemeleri ile bizimkini mukayese edenler vardı...

Beşiktaş geliri 140 milyon lira >>>>> Maaş gideri 29 milyon euro

Galatasaray geliri 425 milyon lira >>>> Maaş gideri 50 milyon euro

Umarım bundan sonra bu gereksiz karşılaştırmayı kimse yapmaz.Maaşlar yüksek değil demiyorum , Beşiktaş ile mukayesesi yanlış...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt