Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Herkes salliyor, Baskan in aciklamalarini dinleyen yok galiba, habire herkesi yalanliyor veya ilgilenmiyoruz diyor, sadece Balanta i degil, onunla ilgileniyoruz ve 1. tercihimiz Balanta falan demisti, yani demekki onu almak istiyorlar, teknik heyetin raporu (Prandelli in istegi) bu yonde galiba.

Insallah forvet e de iyi takviye dusunurler yoksa tum sezon Burak ve Umut: Aman Allahim, yani bu lafi soyleyecegimi hic dusunmezdim ama Burak a birsey olsa vah vah vah halimize. Formsuzluk var, sakatliklar, cezalilar, yorgunluk vs.

Hatirlayin Nonda i devre arasi gonderip o sezon ne hale gelmistik, takim resmen santraforsuz kalmisti Arda gecmisti bi ara forvet e..

Ya Trabzonun icine Barca kacmis herhalde bizim unal baskanda İlk senesinde transferlerle yardirmisti aynisi trabzon yapiyor İbrahim Basgan bizide satin alir diye esprisi cikar simdi Helal valla trabzon iyi transferler yapiyor.:)
Transfer için açıklamalarda bulunan Hacıosmanoğlu, "Kolo Toure ile de anlaştık. Yakında getirip imzayı attıracağız. Hocamız Halilhodzic, Tarık'ı çok istiyor. Golcü olarak da Mevlüt Erdinç ile ilgileniyoruz" dedi. YUH artık :)

Dogru diyorsun Hakan, ama niye forvet icin para kenara koymuyorlar da Balanta icin bu parayi gozden cikariyorlar onu cozemedim, sence forvet e mi once takviye lazim yoksa defansa mi, secmek zorunda kalsan parasal sebeplerden dolayi..

Bu takimin stopere, orta saha ya, sag bek e, kanatlara ve forvete ihtiyaci var.

Veysel gibi cöplerle yürümez bu isler, kisme kusura bakmasin. Ama CL maclari gelince ne demek istedigimi daha iyi anlayacaksiniz elbette.

Ama iste para yok, yapacak birsey de yok. Ligi göz önüne alirsak forvet alirdim ben. Ama CL'de rezil olma ihtimali var. Iyi degiliz, net.

Veysel gibi cöplerle yürümez bu isler, kisme kusura bakmasin. Ama CL maclari gelince ne demek istedigimi daha iyi anlayacaksiniz elbette.

Ama iste para yok, yapacak birsey de yok. Ligi göz önüne alirsak forvet alirdim ben. Ama CL'de rezil olma ihtimali var. Iyi degiliz, net.

Bana kalirsada 5 takviye lazim da :D

o imkansiz, 5+3+1 varken olmuyor, yerli oyuncu havuzu zaten sinirli, oradan kimi alip takviye olarak gorebiliriz? Kimseyi, bir tek ilgilendigimiz Tarik vardi onun da sacma bir bonservis rakami var.

Yabanci zaten alamiyorsun, elinde var 10 tane, hoca istiyor en az 2, giden de yok. Yani bence bu durumda 1 tane gelirse bile bu forvet olsa daha mantikli, kanat forvet tipinde tabi. Balanta i falan da isterim tabiki de, o zaman da para kalmazsa sadece Burak ve Umut ile sezona baslayacan.

Daha diger mevkilere gelmedim bile, oyle bir ihtimal bile yok .

Sürecin sonunda Almeida gelecek iste. Almeida neden 1.5 aydir hicbir kulübe imza atmayip Türkiye'ye geliyor? Bu kadar saf olmayin. Kulüpte para yok, Almeida gelecek.

Prandelli nin istedigini de hic sanmiyorum, yoksa simdiye kadar coktan alinirdi. Resmen finansal anlamda kulüp dibe vurmus. 1 sene önce Besiktas'a yaptigi transferler icin gülüyorduk, bulduklari her yerli cöpü topluyorlardi. Simdi bakiyorsun, durumumuz ayni. Birde iki yildir sampiyon olup CL'de tek basina oynamis bir kulüpten bahsediyoruz.

Yasin, Olcan fln, tamam belki rotasyon icin iyide, ama bizim gibi vizyonlu bir kulübe yakismayacak isimler. Ama bir yandan da sinirlama elimizi kolumuzu bagliyor iste.

Durum pek iyi degil gibi.

Kısa vade de dibe batmış gibi gözükse de ileriye dönük baktığında kulüp sağlam paralanacak. Bu yıl yapılan sermaye arttırımı için hisseler ancak gelecek sene satışa çıkacak, artı göğüs reklamından da iyi bir ücret geleceği düşünülürse kasa dolacaktır.

Bana kalirsada 5 takviye lazim da :D

o imkansiz, 5+3+1 varken olmuyor, yerli oyuncu havuzu zaten sinirli, oradan kimi alip takviye olarak gorebiliriz? Kimseyi, bir tek ilgilendigimiz Tarik vardi onun da sacma bir bonservis rakami var.

Yabanci zaten alamiyorsun, elinde var 10 tane, hoca istiyor en az 2, giden de yok. Yani bence bu durumda 1 tane gelirse bile bu forvet olsa daha mantikli, kanat forvet tipinde tabi. Balanta i falan da isterim tabiki de, o zaman da para kalmazsa sadece Burak ve Umut ile sezona baslayacan.

Daha diger mevkilere gelmedim bile, oyle bir ihtimal bile yok .

Tarik'i fln salla ya. Hepsi ayni. CL maclarini düsünürsek inanilmaz bir rezil kadro ile yola cikiyoruz. Lig performansimiz Sneijder'e bagli olur.

Sinirlama dan sikayeti oluyoruz hakli yere, ama sinirlama olmasa bile transfer yapacak gücümüz kalmadi. Sponsor bile bulamiyoruz, rezalete bak.

Ünal Aysal finans islerinden anlar, güveniyoruz diyorduk ama artik gercekleri görme vakti geldi. Son iki yildir bekledigimiz Galatasaray'i kurdu, dogru, hala arkasindayim. Ama ekonomi anlamda resmen geriye gittik diyebiliriz.

Yok abi, bu kulübün maddi durumu hic iyi olmayacak.

Kısa vade de dibe batmış gibi gözükse de ileriye dönük baktığında kulüp sağlam paralanacak. Bu yıl yapılan sermaye arttırımı için hisseler ancak gelecek sene satışa çıkacak, artı göğüs reklamından da iyi bir ücret geleceği düşünülürse kasa dolacaktır.

Kasa dolacak demek cok kolay Hüseyin. Kulübün gider tablosu resmen rezil durumda. O dolmus kasa bunu nasil dengeleyecek görecegiz. 1 sene icin de mümkün degil o kesin.

Tarik'i fln salla ya. Hepsi ayni. CL maclarini düsünürsek inanilmaz bir rezil kadro ile yola cikiyoruz. Lig performansimiz Sneijder'e bagli olur.

Sinirlama dan sikayeti oluyoruz hakli yere, ama sinirlama olmasa bile transfer yapacak gücümüz kalmadi. Sponsor bile bulamiyoruz, rezalete bak.

Ünal Aysal finans islerinden anlar, güveniyoruz diyorduk ama artik gercekleri görme vakti geldi. Son iki yildir bekledigimiz Galatasaray'i kurdu, dogru, hala arkasindayim. Ama ekonomi anlamda resmen geriye gittik diyebiliriz.

Yok abi, bu kulübün maddi durumu hic iyi olmayacak.

Devre arasi sadece Telles ve Veysel (yabanci sinirindan dolayi) almis olsaydik iyi olurdu, bos bosuna okadar para gitti, ayrica sattigimiz oyuncu da yok. Hani alirsin ok, ama bir kulub hic mi oyuncu satamaz? 3-4 oyuncu satip bi 8-10 milyon euro bile kazanamiyorsun, ben bunu zaten hic cozemedim bu kadar, bide sacma sapan maas a zamlar var, 500.000 lik oyuncu aliyor 1.5 milyon euro, 1 milyon euro luk oyuncu aliyor 2 milyon euro maas, bunlara bi dur dememiz lazimdi.

Neyse bu sezon bence fazla transfer olmaz, en azindan bomba diyebilecek seviyeden olmaz. Artik mali durumu bi duzeltip ve sponsor isini halletseler de bidaki sezon daha da rahat olsak.

Kasa dolacak demek cok kolay Hüseyin. Kulübün gider tablosu resmen rezil durumda. O dolmus kasa bunu nasil dengeleyecek görecegiz. 1 sene icin de mümkün degil o kesin.

Kasa dolar dediğim transfere falan kaynak yaratılır anlamındaydı. Yoksa borçları eritip, transferde coşup artıya çıkmak değil. Ki, şu maaş tablosuyla zaten onları yapamazsın. Aslında jimlastik kulübünün yaptığı gibi maaşlarda yapılanmaya gitmek lazım ve bunuda küçülme olarak görmemek lazım. Anca o zaman gelir gider dengelenir..

Devre arasi sadece Telles ve Veysel (yabanci sinirindan dolayi) almis olsaydik iyi olurdu, bos bosuna okadar para gitti, ayrica sattigimiz oyuncu da yok. Hani alirsin ok, ama bir kulub hic mi oyuncu satamaz? 3-4 oyuncu satip bi 8-10 milyon euro bile kazanamiyorsun, ben bunu zaten hic cozemedim bu kadar, bide sacma sapan maas a zamlar var, 500.000 oyuncu aliyor 1.5 milyon euro, 1 milyon euro luk oyuncu aliyor 2 milyon euro maas, bunlara bi dur dememiz lazimdi.

Neyse bu sezon bence fazla transfer olmaz, en azindan bomba diyebilecek seviyeden olmaz. Artik mali durumu bi duzeltip ve sponsor isini halletseler de bidaki sezon daha da rahat olsak.

Oyuncu alamamizin ve satamamizin sebebi yine yabanci sinirlamasi. Diyorum ya, her ama her acidan zarar. Gel de düz mantik yürüten insanlara anlat.

Gazprom mudur nedir soyle apuk sapuk bir sozlesme yapsa bizimle, yillik 20 milyon euro dan 5 yillik kontrat acayip bi rahatlardik, ama nerdeee :(

veysel üst düzey degilde sirf yerli diye çöpte degil.

Kasa dolar dediğim transfere falan kaynak yaratılır anlamındaydı. Yoksa borçları eritip, transferde coşup artıya çıkmak değil. Ki, şu maaş tablosuyla zaten onları yapamazsın. Aslında jimlastik kulübünün yaptığı gibi maaşlarda yapılanmaya gitmek lazım ve bunuda küçülme olarak görmemek lazım. Anca o zaman gelir gider dengelenir..

Iyi de transfer icin kaynak yaratip yine harcarsan, sadece sportif anlamda degisim yasamis oluruz, yeni oyuncu vsvs. Birde bunlarin yillik ücreti var.

Valla yillik ücretlerine pek takan biri degilim, takim ici dengesi sacmaligina da inanan biri degilim.. Valla ne biliyim, tek gercek var, o da durumun iyi olmadigi.

Neyse, türk futbolu icin 5 dk. kafa yoralim dedik, hemen basim agirmaya basladi. Dönemin basinda fazla takip etmeme karari almistim, cünkü türk futbolunun icin etmisler ve etmeye devam ediyorlar ne yazik ki.

Ben cikiyorum, herkese iyi geceler. Ligler baslayinca görüsürüz.

Aynen abi hic oyuncu satamiyoruz insan bir oyuncu satar Ardayi sattik dahada kimseyi satamadik gercekten cok kotu davraniyiruzz
Devre arasi sadece Telles ve Veysel (yabanci sinirindan dolayi) almis olsaydik iyi olurdu, bos bosuna okadar para gitti, ayrica sattigimiz oyuncu da yok. Hani alirsin ok, ama bir kulub hic mi oyuncu satamaz? 3-4 oyuncu satip bi 8-10 milyon euro bile kazanamiyorsun, ben bunu zaten hic cozemedim bu kadar, bide sacma sapan maas a zamlar var, 500.000 lik oyuncu aliyor 1.5 milyon euro, 1 milyon euro luk oyuncu aliyor 2 milyon euro maas, bunlara bi dur dememiz lazimdi.

Iyi de transfer icin kaynak yaratip yine harcarsan, sadece sportif anlamda degisim yasamis oluruz, yeni oyuncu vsvs. Birde bunlarin yillik ücreti var.

Valla yillik ücretlerine pek takan biri degilim, takim ici dengesi sacmaligina da inanan biri degilim.. Valla ne biliyim, tek gercek var, o da durumun iyi olmadigi.

Durum hiçbir zaman iyi değildi ki.. Yeni bir şey değil yani.. Hatta 1-2 ay da bir medya da galatasaray battı, saray da kriz haberleri yapılıyor ve bu yıllardır hiç aksatılmadan devam ediyor. Olayı her seferdinde dramatize eden biziz. Sanki yeni bir şey miş gibi abarta abarta bunu konuşup tartışıyoruz.

Gecende bir arkadas yazmisti ne kadar dogrudur bilemiyorum, cogu kulub baskanlari dusunmus, hani 5+3+1 ya, hani bir oyuncu sakatlansa ve onun mevkisinde yedekte oturan oyuncu yabanci olsa bu oyuncuyu oyuna alip o macta bidefasina mahsuz 6 yabanci ile maci bitirmek falan olamaz mi diye tekrar Tupcu ile gorusmek isterlermis.

Dogruysa komedi vallah, futbol degil sanki satranç oyuncu..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt