Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Defanstan daha çok forvete ihtiyaç var almeiadaya bile razıyım artık, çünkü buraki birilerinin rahatsız etmesi gerekir çünkü burak teknik kapasitesi kötü bir futbolcu başarılı olduğu zamanlarda çok eleştiriliyor ve bu eleştirileri boşa çıkarmak için çok mücadele ediyor, hemen hemen her pozisyonda oluyor ama bir forvet almazsak burak bey yerinin garanti olduğunu düşünür ve Madrid maçında olduğu gibi eli belinde gezer

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bu sene gerçekten ne yapmaya çalıştığımızı anlayamadım.kulüp sanki başıboş kaldı renkdaşlar başkanı övdük gururlandık çok mantıklı adam dedik ölü toprağımızı sayesinde attık dedik ama şu anki tablo ve belirsizlik beni gerçekten düşündürüyor.

Aynen abi hic oyuncu satamiyoruz insan bir oyuncu satar Ardayi sattik dahada kimseyi satamadik gercekten cok kotu davraniyiruzz

Hakan in dedigi gibi, yabanci siniri da bu satma olayini cok bozuyor, cunku senin yabancilarini zaten genelde anadolu takimlari istemiyor, cunku onlarin maasi/maliyeti onlar icin cok fazla, kaliyor yabanci takimlar, onlarda pisaya da oyuncu cok, eger sen cok bonservis istersen gidiyorlar baska liglerde ariyorlar, ayrica bizim verdigimiz maas okadar yuksek ki bazi oyunculara, dogal olarak gondermek istedigimiz zaman bunlara kolay kolay bir alici cikmiyor.

Nerden baksak problem..

Galatasaray A takımın bugün saat 16 ve sonra saat 18de iki hazırlık macı yapacak u19 ve u21 takımlarımız ile.

U21 takımda endoğan, dany,eboue ve zan gibi kadro dışı kalmış oyuncularımızda oynayacak.

Maclar basına açık olarak düzenlenecek.

Galatasaray A takımın yarın saat 16 ve sonra saat 18de iki hazırlık macı yapacak u19 ve u21 takımlarımız ile.

U21 takımda endoğan, dany,eboue ve zan gibi kadro dışı kalmış oyuncularımızda oynayacak.

Adamın zabri yokmu?:cool-78:

Daha önce paylaşıldıysa özür dilerim. Twitterda denk geldi eğer balantanın her maçtaki performansı böyleyse çok beğendim. Van Gobbeli hatırlattı:D

[media]https://www.youtube.com/watch?v=NJ6_B8iTvIs[/media]

Sponsor ---> YOK

Transfer----> YOK

Hazirlik Maclari ----> YOK

....

Tamam, Balanta neyin nesi berki tam biliyorum ve 90dak bi mac da izlemedim, ama sanki Balanta yi alacama tecrübeli bi italyan stoper gelse daha iyi olur gibi düsüniyorum.

Ama Stoper'den daha önemli olan FORVET transferi.

Umutu GS Futbolcu olarak saymiyorum. Bi tek Burak var.

Koskoca 3 kulvarli Sezona sadece Burak ile girilmez. Hadi girdik diyelim, bi sakatlandi zaman...Umut ile mi CL de ve Lig'de basarili olacagiz?!

Hangi Kanal insallah turksatta verirde izleriz netim yok telden paketle izleyemem.
Galatasaray A takımın bugün saat 16 ve sonra saat 18de iki hazırlık macı yapacak u19 ve u21 takımlarımız ile.

Keşke Prandelli'de çıkıp Vahid gibi yönetimi tehdit etse somutu geçtim soyut bir gelişme dahi yok çıldırıcam

Vahid hoca gercekten baya korkuttu trabzon yonetimi bizim prandellide korktusa keske ama sanmiyorum.Fakat sunada sukur edelim ki prandelli olmasa bu yonetim yine dolduracakti copleri.
Keşke Prandelli'de çıkıp Vahid gibi yönetimi tehdit etse somutu geçtim soyut bir gelişme dahi yok çıldırıcam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt