Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sevgili kardeşim... devamlı battık bitiyoruz baabından mesajlarını ilgiyle izliyoruz... hatta bazen sevgili volkan'nın twitter da yayınladığı tabloları da ekliyorsun (gerçi nereden aldığını söylemiyorsun) ama o tabloları eklerken onun hakkında ne yorumlar yaptığını hiç söylemiyorsun...

hep beraber bilgilenmemiz açısından istersen takımların ekonomileri konusunda oldukça bilgili olduğunu düşündüğüm volkan yılmaz'ın son analizini paylaşayım... kim batıyor kim çıkıyor hep beraber öğrenelim... ne dersin???

ZARAR ŞAMPİYONLARI | İskender Baydar

:D neyse şu ligler bir başlasın da şu sadece transfer zamanı zırlayan trollerin en azından bir kısmından kurtulacaz

agger- ziya erdal- podolski (kiralik) ne guzel olurdu

------------------------burak(podolski)--------------------------

Bruma(podolski)-------sneijder---------------------Olcan

-----------------selcuk-----------------melo--------------------

telles(ziya)--------agger----------semih----------------veysel

-----------------------------muslera(sinan)----------------------

Gs tv de arif kızılyalın ilk hafta oynayacağımız bursa maçının saat 19.00 da oynanması skandaldır diyor.

Adam haklı kulüp bu konunun üstüne gitmeli.

u21 ve u19 ile oynanacak hazırlık maçları ile ilgili yayın bilgisi kesinleşti mi

Gs tv de arif kızılyalın ilk hafta oynayacağımız bursa maçının saat 19.00 da oynanması skandaldır diyor.

Adam haklı kulüp bu konunun üstüne gitmeli.

İşte böyle küçük gibi görünen kararlarla şampiyon olmamızı engelliyorlar yönetim de uyuyor. Bu çok önemli bir konu sen buna ses çıkarmazsan tepene çıkarlar.

Fenerde aziz yildirimin yardımcılığına ismail kartal getirilmiş. O zaman dany ve eboueyi de yardımcı antrenörlük için alsınlar. Nasılsa ayni kafa :)

Balanta'nın sol ayaklı Dany olduğunu düşünen tek kişi ben miyim ? Ah keşke Doria olsa...

Muhtemelen tek değilsindir ama ben aynı düşünmüyorum Balanta riskli oynuyor topla iyi ve Dany den güçlü ve çok daha hızlı.Yaşı 21 gelişime açık olmasıda bir avantaj Prandelli Serdar Taşçı yı yavaş olduğu için istemedi ısrarla Doria ya da Balanta yı istiyor.Bende ilk olarak Doria yı isterim ama gidişat Balanta yı gösteriyor.Bu arada Dany felan pozisyon bilgisi olmayıp amatör küme futbolcusu Balanta River Plate de şampiyonluk yaşadı bence iyi yatırım olur.

Muslera

Veysel Semih Chedjou Hakan

Melo Selçuk

Sneijder

Olcan Burak Campbell​

Hocanın aklındaki takım galiba. Stoperde mutlaka bir yabancı kullanacak hazırlık maçlarından anlaşıldığı kadarıyla. Campbell-Bruma rotasyonu, Chedjou-Telles rotasyonu yapar lig temposunda da. Bir tane de yabancı göbek oyuncusu alınsa güzel olurdu.

Bence de böyle olacak. Hocanın sisteminde beklerin fazla çıkmasına gerek yok. O yüzden temposu düşük Hakan Balta problem yaşamaz. Ayrıca Telles ve Bruma'nın +3'te duruma göre efektif kullanılma şansı doğar. Yabancı sınırında yapacak başka birşey yok.

Kadir Çetinçalı: Galatasaray'da 1-2 gün içinde transferde hareketlilik yaşanır diye düşünüyorum.

Kadir Çetinçalı: Galatasaray, Joel Campell ile kiralık olarak anlaşmak üzere. Balanta için uğraşılıyor.

Balanta'yı izledim YouTube'dan. YouTube topçusu değilse, çok kaliteli bir adam gibi geldi bana. Pozisyon alma çok iyi, bana kalırsa bir defans oyuncusunun en önemli özelliğidir. Topla oynamayı seviyor ama ball security'si çok iyi, kolay kolay rakibe vermez topları Dany'nin aksine. Çevik, atletik, cesur. Boyu belki dezavantaj gibi gözükebilir ama atletizmi ile kapatıyor farkı. Bu adam bize çok şey katar gibi hissediyorum.

Chedjou yollanır, yerli bir defans daha gelir. Serdar Aziz olabilir gelecek isim, öyle sezdim. Umut + Amrabat'a karşılık takas olur.

Chedjou da direkt Mevlüt'le takas olur.

Bir de Podolski gelirse, 10 numara takım.

Kadir Çetinçalı: Ünal Aysal ile konuştum. Futboldaki sponsorluk konusunda sıkıntı yok dedi.Yakında açıklarız dedi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt