Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fener maçında

Muslera

Veysel-Semih-Hakan-Telles

Melo-Selçuk

Olcan-Sneijder-Bruma

Burak​

kadrosu olur kesin.

Prandelli Reis istedigimiz gibi sakalini birakiyor :) Ayri bir karizma olacak saha kenarinda :)

B_284474565ad7bbee790c43c43b296099.jpg

prandelli-45767.jpg

Gökhan Zan in kadro dışında kalması yapılan en yanlış karar suana kadar..

Genç yetenek. umarım dogrudur.

Genç yetenek mi gelmiş kendisi 22 yaşına ve ortaya somut olarak koyduğu bir şey gören var mı ?

Hem elimizde bu kadar kanat varken artık gidip alınacağını düşünebiliyor musun ?

Diyelim ki Amrabat yolcu ; Olcan Adın , Bruma , Yasin Öztekin , Sinan Gümüş öne çıkanlar bunların yanı sıra eğer oyun planına sadık kalır ve şımarmazsa bir Emre Çolak gerçeği var hem göbekte ve Sneijder'in arkasında alternatifte oluyor kendisi , Aydın Yılmaz'a , Endoğan Adili'ye gelmiyorum bile.

Kaldı ki Endoğan Adili'den şahsen ümitliyim en kötü ihtimalle iyi bir hamle oyuncusu olur 1-2 sezon içerisinde.

genc yetenek kavrami artik degismesi lazim türkiyede, benim icin genc yetenek 16-18 baslar 22 den sonra degil.

Ahahahaha. Türkiye´de biyik modasina direnemeyen bir yabanci daha :)

Gerci bende biyikliyim ama, yabancilarda bi komik oluyor :)

Bu260EUCQAAY4a_.jpg

Fener maçında

Muslera

Veysel-Semih-Hakan-Telles

Melo-Selçuk

Olcan-Sneijder-Bruma

Burak​

kadrosu olur kesin.

Hamit A.Madrid macında iyi göründü verdi. Bence Veysel'in yerinde Hamit olur. Yada Sneijder form tutamaz ise A.Madrid macında oldugu gibi Hamit-Melo-Selcuk'lu bir 3'lü ile cıkabiliriz ama Hamit kesin sahada olacak. Bence Prandelli bu sezon Hamit'ten vazgecmeyecek.

Hamit A.Madrid macında iyi göründü verdi. Bence Veysel'in yerinde Hamit olur. Yada Sneijder form tutamaz ise A.Madrid macında oldugu gibi Hamit-Melo-Selcuk'lu bir 3'lü ile cıkabiliriz ama Hamit kesin sahada olacak. Bence Prandelli bu sezon Hamit'ten vazgecmeyecek.

Hiç sanmıyorum kardes. Veysel kesin oynar. 2.dediginin olabilitesi var.

Genç yetenek mi gelmiş kendisi 22 yaşına ve ortaya somut olarak koyduğu bir şey gören var mı ?

Hem elimizde bu kadar kanat varken artık gidip alınacağını düşünebiliyor musun ?

Diyelim ki Amrabat yolcu ; Olcan Adın , Bruma , Yasin Öztekin , Sinan Gümüş öne çıkanlar bunların yanı sıra eğer oyun planına sadık kalır ve şımarmazsa bir Emre Çolak gerçeği var hem göbekte ve Sneijder'in arkasında alternatifte oluyor kendisi , Aydın Yılmaz'a , Endoğan Adili'ye gelmiyorum bile.

Kaldı ki Endoğan Adili'den şahsen ümitliyim en kötü ihtimalle iyi bir hamle oyuncusu olur 1-2 sezon içerisinde.

Sag bekdede iyi bir sekilde oynayabiliyor. Alternatif olur.

Ben Endoğan Adili hariç hepsini doğru buluyorum Kaan Baysal ise kendini zaman ile gösterecek zaten bir bedel ödemedik olmazsa gönderilebilir.

Gökhan Zan in gitmesine neden yok abi. Adam yillanmis şarap gibi Şampiyonlar Ligi'nde bazı maçlarda kimsenin beklemediği katkıları verdi. Şu stopersizlikte çok hatalı karar bence.

Katılıyorum. Gökhandan daha ne isteniyor ? adam oynadıgı maçlarda canını dişine takarak savaştı. Juve macına gelmiyorum bile. Yazık oldu.

Gökhan Zan in gitmesine neden yok abi. Adam yillanmis şarap gibi Şampiyonlar Ligi'nde bazı maçlarda kimsenin beklemediği katkıları verdi. Şu stopersizlikte çok hatalı karar bence.

Doğru kalabilirdi ama çok büyük bir kayıp olduğunu düşünmüyorum ah şu cam adamlığı olmasa zaten iyi bir stoper olduğu kanısındayım ;

Tabi şimdi birde yaşını alınca , sıkıntı büyüyor tabi ki , fakat Koray Günter , Emre Can Coşkun gibi isimlerden biri kesik yiyecek kadroda Gökhan dönerse.

Katılıyorum. Gökhandan daha ne isteniyor ? adam oynadıgı maçlarda canını dişine takarak savaştı. Juve macına gelmiyorum bile. Yazık oldu.

sabri niye gidiyorsa oda ondan dolayı gidiyor yönetim bu isimlerin kulüp içinde sorun çıkarttığını düşünüyor burakla selçuk'a güçleri yetmediği için günah keçisi bunlar oldu geçen seneki başarısızlıkta, gökhan'ın pasifize olması melo'yla kapışmasından sonra başladı..

Sag bekdede iyi bir sekilde oynayabiliyor. Alternatif olur.

Devşirme oyuncunun tutması kolay olmuyor bilindiği üzere ben bu transfere karşıyım hiç mi hiç gerek yok.

Sağ ve sol beke alternatif mi gerekli bas 4 Mn €'yu al Tarık Çamdal'ı , hem Alex Telles nasılsa yerim garanti demesin hem yeri geldiğinde rotasyon yap.

Ayrıca da Veysel - Tarık ikilisinden biri senin Gökhan Gönül'ün olsun , bu yabancı sınırında çok rahatlarsın.

Potansiyel vadeden tüm yerlileri evvela biz denemeliyiz ; en iyisini bulana ve tutturana kadar tabi ki alabildiğimiz kadar makul fiyatlara.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt